sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.244
Račun infostan-a sa iznosom duga!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Racun za vodu...
Pa ne zalivam bastu, aman...![]()
![]()
Isto, a sad su baš našli kad ne smemo da se nerviramo![]()

Mm me po nekad izbaci iz takta i iznervira me grrrrrr......
....večeras, kad sam shvatila koliko sam toga mogla da uradim, a ja prespavala....![]()

Znas onu crnogorsku:
Sve sto mozes uraditi danas, ostavi za sutra...
![]()

...hehe....to je izgleda prelazna boljka...![]()

Nadam se prOlazna...
![]()
![]()

Jutros svekar sto mi upada u osam na vrata,a ja u pidzami...Ne bi me toliko iznervirao da mu mm nije rekao da nam ne dolazi tako rano,jer uvek pijem kafu u pidzami,ali on kulira i tera po svome![]()

...bilo neko letnje doba,a on tek dosao s posla i istusirao se da 
...nama je svojevremeno gazdarica ulazila u stan kad joj padne napamet...bez kucanja...sve kao fina...bez obzira na nase molbe da to ne radi...
prestala je onog trenutka kad je usla u stan jednog popodneva i zatekla mog muza potpuno golog...bilo neko letnje doba,a on tek dosao s posla i istusirao se da
dodje sebi od vrucine..![]()

...nama je svojevremeno gazdarica ulazila u stan kad joj padne napamet...bez kucanja...sve kao fina...bez obzira na nase molbe da to ne radi...
prestala je onog trenutka kad je usla u stan jednog popodneva i zatekla mog muza potpuno golog...bilo neko letnje doba,a on tek dosao s posla i istusirao se da
dodje sebi od vrucine..![]()

Boze,kao da sam retard,pa da ne znam kad sam gladna!!!Lepo sam mu odbrusila,pa mi se do sad jos nije obracao...
Izgleda da jedino takvo ponasanje pali...
A da...iznervirao me opet svekar danas kad me je sto puta pitao jesam li gladna,a na kraju mi naredjivackim tonom rekao da jedemBoze,kao da sam retard,pa da ne znam kad sam gladna!!!Lepo sam mu odbrusila,pa mi se do sad jos nije obracao...
.Da znas da nece!!!E što ne volim kad je nekom životni smisao da ždere, ili da druge tera da žderu....
Neka si mu rekla...mada sigurno neće shvatiti poentu...
On samo fura onako kako on misli da treba i boli ga uvo sta mu se prica...vec sam pisala da mu je mm rekao da ne dolazi,ali ne j.be covek zivu silu!!!

Radila sam ceo dan neku prezentaciju na PC-u i slucajno sam obrisala...![]()
![]()
Sada idemo sve Jovo - nanovo...![]()