Sta vas je danas iznerviralo

svašta
ulice pod ledom na -15

majstori koji su mi preebali kola -e sad mi ne pada na pamet da im plaćam zupčasti, a ako su i prezubila....

hladnoća na sve strane

i kad u sred kupovine pozovu mm jer je pripravan....i ubiju mi svu draž kupovine kad moram na brzinu da završim neću ni da kupujem

....baš sam neurozan,...ostao sam sam na forumu,...pokušao divilac da me zabavi, misli, ja sam kao drugi,...Eeeeeee, pa ne ide to,...pa jel on normalan, da zabavlja samog sebe,.....svašta! ....dajem mu otkaz,....i, smesta na spavanje,....kao da nema pametnijeg posla,...a, i ja ću za njim,...izgleda mi tako,.....

danas me nista nije iznerviralo :zimag:

Iako sam dosla sa dezustva osecam se dobro i spokojno i potpuno mirno.

Ali juce...juce na poslu me je iznervirala debela medicinska sestra koja smatra da je time sto se nekada u boljim danima tu..la sa sefom stekla pravo da mi se obraca povisenim tonom. Mnogo me je iznervirala.

likovi koji su mi malterisali terasu...
napunila se nekom od njih besika i lik se ladno olaksao u monoblok koji NIJE prikacen na odvod a ni dovod nije prikacen - monoblok se nalazio na sredini kupatila i liku se nije upalila lampica da polozaj wc solje nije bas logican!!! pored glavnog kupatila je mini wc koji je u potpunosti funkcionalan ali liku se htelo da se olaksa u lepom kupatilu...I OSTAVIO TAKO LIK I OTISAO DALJE DA MALTERISE...
kad ih nisam pobio sve do jednog... ocistili su to, naravno ali...JBTE...

Poslednja izmena:

Back