Sta vas je danas iznerviralo

Upravo me je iznervirao voditelj na rts-u koji je napravio mali milion što logičkih, što gramatičkih grešaka :roll:

Iznervirao me jedan taksista danas:evil: jer nije znao gde je Ustanička ulica (mislim, kako je postao taksista?)

Juče me strašno uznemirilia priča koju sam čula u prevozu - naime, devojčica od nekih 13, 14 godina je pričala kako ju je ranije tog dana manijak napao u autobusu i onda izašao za njom napolje, pratio do zgrade :evil:. Bože, koliko bolesnika ima :evil::evil::evil:

Iznervirao me jedan prijatelj... :evil:
Uspavala sam devojcice i usla da se tusiram, kad ono neko zvoni na vrata... Ja nisam planirala da izadjem iz kade i mislim se - otici ce... Ali neeee, covek bukvalno zaspao na zvono :eek:
Morala sam da se nabrzaka obucem i izadjem iz kupatila, beba je pocela da vristi... :roll:
I zasto je dosao? Da mu zavrsim nesto u sudu...
Pa izvini prijatelju, imam malu bebu a i za takve stvari molim svratite u kancelariji! :roll:

Iznervirao me jedan prijatelj... :evil:
Uspavala sam devojcice i usla da se tusiram, kad ono neko zvoni na vrata... Ja nisam planirala da izadjem iz kade i mislim se - otici ce... Ali neeee, covek bukvalno zaspao na zvono :eek:
Morala sam da se nabrzaka obucem i izadjem iz kupatila, beba je pocela da vristi... :roll:
I zasto je dosao? Da mu zavrsim nesto u sudu...
Pa izvini prijatelju, imam malu bebu a i za takve stvari molim svratite u kancelariji! :roll:

...nego šta, u radno vreme....i kako su neki ljudi neuviđavni to je strašno....:worth:

...odem danas u banku sva važna ko da imam milione tamo na računu,
pružim karticu i tražim stanje....kad će ona meni nemate ništa:eek:
..kako bre nemam ništa...tražim da proveri, mora da je bila plata:think:
..opet gleda opet kaže nema:eek:
..nazovem firmu i pitam...kažu jeste ali dok proknjiže, to će ti biti
tek sutra......:mrgreen:...aman pa što mi rekoste da idem u banku
i da se blamiram.....ko neka tamo...i još da mi ona priča kako nema
ništa...pa se ona kokoška tamo okreće i zgleda se sa drugaricom:mrgreen:

...odem danas u banku sva važna ko da imam milione tamo na računu,
pružim karticu i tražim stanje....kad će ona meni nemate ništa:eek:
..kako bre nemam ništa...tražim da proveri, mora da je bila plata:think:
..opet gleda opet kaže nema:eek:
..nazovem firmu i pitam...kažu jeste ali dok proknjiže, to će ti biti
tek sutra......:mrgreen:...aman pa što mi rekoste da idem u banku
i da se blamiram.....ko neka tamo...i još da mi ona priča kako nema
ništa...pa se ona kokoška tamo okreće i zgleda se sa drugaricom:mrgreen:

:mazi: :zag:

I mene danas iznervirala sluzbenica u banci... :roll: Koja neljubaznost, pa to je cudo jedno... :evil:

:mazi: :zag:

I mene danas iznervirala sluzbenica u banci... :roll: Koja neljubaznost, pa to je cudo jedno... :evil:

...ova cura je stvarno fina...i ljubazna, samo se smeška, čudo da je već nisu
pokvarili...ali su zato svi ostali koji su čekali bili katastrofa...kao da svi, ali
baš svi...imaju ko zna koliko miliona na računima......:worth:kao da se ne
znamo......:mrgreen:
...to me je iznerviralo...to njihovo zgledanje...kao vidi je još se buni, a nema
ništa na računu....neka...biće sutra....:think:

Back