Sta vas je danas iznerviralo

....pošaljem SMS..da me nazovu....:think:
....i sve je to bilo dok se nisu naučile da se
sa fixnog ne zove na mobilni....to svakog
meseca može da se obnovi, ili isključi...:super:

ja mislim da cak i ne mora da se ide u Telekom...nego se sredi preko korisnickog servisa 9813...i mislim da cak mozes da dobijes i sifru da ipak mozes da koristis 0 u hitnim slucajevima ;)

:cmok2: Pametnice moje...

Danas sam se iznervirala zbog svega sto se desilo tati... :sad2:

Једна колегиница.:confused:
Ебеш наставника који нема ауторитета, него тражи да му неко други (одељенски старешина, педагог, директор) чува ред на часу....:dash:

Мене данас све нервирало....:(

Ђаци су били као осице, само зујали и боцкали се међусобно....:evil:...после 4 часа осећала сам се као да сам копала цео дан....:(

Чекала сам у Теленору сат времена да заменим картицу за телефон, јер је моја госпођица ћерка замандалила своју картицву ПУК-овима и ПИН-овима...:dash:

Код куће ме је дочекала та иста госпођица која је болесна, и која цео дан до 3 сата није НИШТА ЈЕЛА јер ваљда није имао ко да јој принесе!!!! :roll: :besna: ....А ја се све поносим како сам оспособила децу, како су зреле и самосталне.....:confused:

Сад сам скувала кафу и забила се у комп...а у стану - Хирошима!!! :sad2:

госпођа директорка, са својим надменим и нељудским наступом... типичан пример оне народне "дај човеку власт..."
и колеге, којима сам трчала и помагала а сад "ко те, сузо, ј..."
и...
па ипак мени и на овај суморан дан сија сунце :)

zapusen mi je nos..:besna: i kasljem kao magare :lol: i jedva disem :histericna: i umesto da se grejem kod kuce ja vitlam po ovoj dzungli od grada...:roll:
a ostalim vozacima kao da je od juce ispran mozak...:eek:
mislim...ogranicenje :eek:je 50 km/h po gradu a svi voze kao da je ogranicenje 10 :roll:
i naravno da mi onda treba ceo dan za neke stvari...:besna:

Back