Sta vas je danas iznerviralo

Ne znam ko me je iznervirao
ALi me opako iznervirao
Parkirao se ispred kapije, nisam mogla da ispparkiram kola

A druga su tako gusto pritešnjena sa jedne strane džipom (mislim neki čobanski x5:mrgreen:) a sa druge ganc novim C5
Pa ti Dona na brzinu isparkiraj karavana.
Oće, ali sutra malo..

A u 7 jutros bilo mi glupo da trubim...

Путујем јутрос са децом у престоницу. Бус препотопски, без прозора, без климе, смрдљив, прашњав... Тамо негде код Борче почиње застој, крени-стани, крени-стани...бус цима сваки час... И мени је већ било мука, а деца ми позеленела...кесице за повраћање наравно - немају... Једна ми лежи у крилу, не смем да се померим јер јој је мука...друга заковрће... И тек што пређосмо Панчевачки ја схватим да оне неће издржати до главне станице, ухватим их и излетимо из буса на станици иза моста... Видим да им је баш јако лоше, да се једва уздржавају да не поврате и брзо их повучем мало даље од станице и клупе. С једне стране тротоара паркирани таксисти (њих једно 5-6 у колони), с друге стране нека ограда и шибље...и оне обе, у дуету, почну да повраћају... Ебига! :( Нисам имала никакве кесе при руци, придржавам и једну и другу...(а оне се само муче, повраћају само неку водицу, без садржаја...) Кад су завршиле, полијем то место водом из флаше да некако оперем (имала сам флашу киселе при руци), кад ето, долази неки таксиста и почиње да се издире на мене што нисам децу ''одвела да повраћају на неком другом месту'':roll:, ''ту је њихово радно место'', ''они треба да седе ту у колима поред''.... ЈАООООО, да је знао на кога се намериоооооо....кад сам вриснулааааа....:besna:
Ко да је мени баш било уживање што ми деца повраћају на сред улице! Ко да сам могла деци да кажем:''Сачекајте, па ћете повраћати за 10 минута!'', ко да сам имала игде да их склоним са тротоара и од пролазника и таксистаааа!!! :besna:
Е, баш сам се извикала на њега и ћеиф ми је! :evil:

..hehe..dobrodoshle u bg.. :aha:
..ja u gradski prevoz ulazim samo ako imam vishe od 10km da peshachim..
..sreca pa su mi kuca, pijaca, samoposluga, vrtic, shkola i posao u krugu od kilometar.. :roll:
(..i ada, koshutnjak, bazeni, bioskop, pozorishte, knjizara..:whistling: :lol: )
..lokal-patriota..:hahaha:

Ma živela sam ja u BGD-u prvih 27 godina života :evil:
I taman se naviknem na mirnije mesto gde sam sada... kad, ono, opet uletim u haos čim se vratim u "domovinu" :evil:
:mrgreen:

Od jutros mi sve ide na zivce
komsinica ostavila djubre ispred vrata,pored mojih,dve kese i ocigledno zaboravila da baci,ceo hodnik smrdi
klinac mi se razboleo
moram i ja do lekara, a nemam kome da ga ostavim,pa takvog kilavog ga moram sa sobom
kupila cokoladno mleko,pokvareno

:besna::besna::besna:

a j.ebena biologija.....grrrrrrrrrrrr....za pon. imam da naucim 65 strana a sve neki ''ubi boze'' nazivi....umrecuuuuuu.......i neka baba u busu danas....pocela da se raspravlja sa vozacem kako ona ne moze da slusa ''glasnu'' muziku (a cula sam svoje disanje)....i da utisa....a onaj mamlaz za volanom stojao na stanici sve dok ja nisam poludela i izbacila babu iz autobusa....onda vozac poceo nesto da sere kako se ponasam i bla bla (i to mu je toliko smetalo da je nastavio da vozi i zaboravio na babu za minut)....daj,babama stvarno treba zabraniti da idu autobusom ili im omoguciti poseban....jeste gradski prevoz ali ne moze ona tako da se ponasa......uostalom nije na sahrani (mada ce uskoro biti - ali svojoj)....

Back