Kad je ta svadba, Cicak?
Da drzim palceve....
U subotu... prekosutra...
Pre neki dan otišli u štampariju i naručili male kartice sa imenima mm i mene... koja se uz neko srce, uviju i to dobije svaki gost kao uspomenu... na venčanju...
Mi mu rekli i pokazali i izabrali ROZU boju slova(jer smo morali-inače je ne volim

) a lik mi danas mrtav ladan donosi kartice u firmu, a slova na njima LJUBIČASTE boje!!!!

Inače, vraćam se danas sa posla, stajem na jednoj raskrsnici, kamion skreće i vidim da će me udariti...

ja mu sviram... a on u zadnjoj sekundi staje, otvara i vrata i počinje da se dere!!!

Kad mi je pukao film, ****** sam mu sve po spisku i rekla da momentalno kreće sa sve pokazivanjem srednjeg prsta...

Tek iza njega neka glupača poče da grana... kad je nisam ubila, neću nikog... i ona je dobila srednji prst uz psovku...

Ljudi ne znaju da voze, i još se bune... on magarac jedan zajašio da skrene kao da je sam na putu... a ona glupača ne zna ni sama što grana... pi... fuj...
Plakala sam od posla do kuće, od besa... zar ni jednu jedinu stvar ne mogu da uradim da neko nešto ne zajebe...