Sta vas je danas iznerviralo

Kad je ta svadba, Cicak?
Da drzim palceve....:super:

U subotu... prekosutra...:D

Pre neki dan otišli u štampariju i naručili male kartice sa imenima mm i mene... koja se uz neko srce, uviju i to dobije svaki gost kao uspomenu... na venčanju...
Mi mu rekli i pokazali i izabrali ROZU boju slova(jer smo morali-inače je ne volim:roll:) a lik mi danas mrtav ladan donosi kartice u firmu, a slova na njima LJUBIČASTE boje!!!!:eek::eek::eek:

:besna::besna::besna:

Inače, vraćam se danas sa posla, stajem na jednoj raskrsnici, kamion skreće i vidim da će me udariti...:eek: ja mu sviram... a on u zadnjoj sekundi staje, otvara i vrata i počinje da se dere!!!:sad2:
Kad mi je pukao film, ****** sam mu sve po spisku i rekla da momentalno kreće sa sve pokazivanjem srednjeg prsta...:evil::evil::evil:
Tek iza njega neka glupača poče da grana... kad je nisam ubila, neću nikog... i ona je dobila srednji prst uz psovku...:evil:
Ljudi ne znaju da voze, i još se bune... on magarac jedan zajašio da skrene kao da je sam na putu... a ona glupača ne zna ni sama što grana... pi... fuj...:evil:

Plakala sam od posla do kuće, od besa... zar ni jednu jedinu stvar ne mogu da uradim da neko nešto ne zajebe...

Evo zivciram se zbog ovih ludaka sto spopadaju trudne zene, zene koje idu na posao, opcenito zene!:evil::evil: Sve te stare perverznjakovice ogradit zicom i dovest tri cetri psihijatra!:rtfm:

Mali Cicak u subotu svadba?:eek: Pa zeno sama priprema za svadbu je stresna, a ti se jos mlatis sa majstorima, fugama i sto znan vec cime....
Naravno da ce ti iskocit bubuljica ako se toliko zivciras:rtfm: Opusti se koliko je moguce, zaboravi majstore i pocni se pripremati za veliki dan u zivotu...nece ih jos biti takvih u zivotu, bar se nadam i zelim da nece;)
Glavu gore i polako, tebi i tvom muzu zelim sve najbolje u braku i daljnjem zivotu.:heart::heart:

Kad sam ovako lipo pocela sa zeljama smim li narucit pjesmu?

a sto ne bi mogla:manikir:

Fjaka....
fala za reputaciju,draga...tek sad videh...:bye:
A vidim da se jos nerviras...AKO...tako i treba:klap:m:klap:islim ako si hoces bore sto pre i probleme sa srcem i cirkulacijom...i sto ti znam sta sve ne...

Cicak,zeno bozja
mani zajebancije...nego gledaj da nekako prezivis do svadbe...:worth:ipak je to jednom u zivotu...Drzim palceve da sve prodje super super superiska...ok?
A posle da stavljas slike...da vidimo `aljinu....

Poslednja izmena:
...nervirao me tinejdzer ovih dana prilicno:besna:...ona mladja me nervirala sto je mrtva ladna,sve se ugleda na brata:dash:...nervirali me radnici u firmi,jer me pitaju za svaku sitnicu,kao da su to stvari koje nikad nisu radili:roll:...nervirao me pas koji mi nije dao da peglam...nervirala me Krstarica koja mi se i previse zavukla pod kozu:whistling:...a onda sam lepo sinoc ugasila lap top i otisla rano da spavam...i sad me nista vise ne nervira :D

...e da...jedino me muz nije nervirao...ne znam sta mu je ovih dana:zper: :zcepanje:

Moj pas Baja
išli smo kod njegovog rođenog brata Ronija na druženje
epilog -Baja je zapišao svaki cm Ronijevog dvorišta, uterao ga u box i sve vreme glumio velikog baju. A nije tako vaspitavan:dontunderstand:
I igrao se sa Ronijem kad je hteo (a ne sve vreme) bila mu deca zanimljivija, za razliku od Ronija koji je gledao u Baju ko u boga, a ovaj se dodatno pravio važan.

N a povratku vidim štene nema ga dva meseca izašlo iz nekog od dvorišta a oko vrata lanac i prednja šapa umotana u lanac. Zaustavimo kola izađem oslobodim štene (jadnom usleao se lanac oko šape) ono ode u susuedno dvorište a ja lanac bacim u kontejner
Lanac je za krave, a štene ga nema kilo:dash:

Back