kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
a gde je taj kojot?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a što se tu nerviraš....lepo uzmeš nešto i čitaš...![]()

@ Čičak : Što ih on nekad ne opegla?
NIsam cinična, niti išta slično, ozbiljno pitam. Prezauzet je ili...?
Možda mu možeš reći da si umorna, možda bi shvatio da te pritiska?

Peglala mu majka ceo život...
Kad nije ona onda je sam...
A sad misli da je to moja obaveza...![]()

...Ah, ta varijanta "to su ženski poslovi"...
Nezgodno...
mislim da ih se nikada necemo resiti.
moj nece da pegla ali zato usissava i jos po nesto...zapretim ja njemu ili da uradi ili nista od sexa..![]()

Peglala mu majka ceo život...
Kad nije ona onda je sam...
A sad misli da je to moja obaveza...![]()

da deo svojih obaveza iz tog vremena nastavi da obavlja sam...do danasnjih dana 
uh Kameronmoj nece da pegla ali zato usissava i jos po nesto...zapretim ja njemu ili da uradi ili nista od sexa..![]()
mogu ti reci...iz licnog iskustva...da treba da mu izbijes te misli iz glave dok se nisu zapatile ko ambrozija
mm je ziveo sam godinama pre nego sto smo poceli da zivimo zajedno... i vrlo sam mu rado dozvolilada deo svojih obaveza iz tog vremena nastavi da obavlja sam...do danasnjih dana
![]()

Mm nije nikad živeo sam... on to ne bi podneo...
Ma najveća fora je u tome što je i meni moja majka sve to radila... pa kad mu prebacim, on kaže, a tebi tvoja nije, jel?
I nije meni problem... nego me nervira što će on da gleda TV a ja peglam... a sedi mi se za kompom...
I ja sam isto umorna od posla kao i on...
Ne mogu ja reći da je on lenj... zaista nije... evo jutros je ustao u 6, da bi iskopao neki kanal ispred kuće za telefon... a mogao je pozvati ekipu i platiti im...
I nervira me mali stan, pa svaki put vadi dasku za peglanje, vraćaj...
Opeglaću danas... konačno...![]()

)...al onda sam presekla i rekla mu da ako hoce bas tu neispeglanu,mora da uzme dasku i peglu sam 
uh Kameron
el boduješ po vremenu peglanja ili po komadu opeglanog veša
moj nece da pegla ali zato usissava i jos po nesto...zapretim ja njemu ili da uradi ili nista od sexa..![]()