Sta vas je danas iznerviralo

Peglala mu majka ceo život...
Kad nije ona onda je sam...
A sad misli da je to moja obaveza...:neutral:

mogu ti reci...iz licnog iskustva...da treba da mu izbijes te misli iz glave dok se nisu zapatile ko ambrozija:mrgreen:
mm je ziveo sam godinama pre nego sto smo poceli da zivimo zajedno... i vrlo sam mu rado dozvolila:zper: da deo svojih obaveza iz tog vremena nastavi da obavlja sam...do danasnjih dana :cool:

mogu ti reci...iz licnog iskustva...da treba da mu izbijes te misli iz glave dok se nisu zapatile ko ambrozija:mrgreen:
mm je ziveo sam godinama pre nego sto smo poceli da zivimo zajedno... i vrlo sam mu rado dozvolila:zper: da deo svojih obaveza iz tog vremena nastavi da obavlja sam...do danasnjih dana :cool:

Mm nije nikad živeo sam... on to ne bi podneo...;)
Ma najveća fora je u tome što je i meni moja majka sve to radila... pa kad mu prebacim, on kaže, a tebi tvoja nije, jel?

I nije meni problem... nego me nervira što će on da gleda TV a ja peglam... a sedi mi se za kompom...:rumenko::lol:
I ja sam isto umorna od posla kao i on...

Ne mogu ja reći da je on lenj... zaista nije... evo jutros je ustao u 6, da bi iskopao neki kanal ispred kuće za telefon... a mogao je pozvati ekipu i platiti im...

I nervira me mali stan, pa svaki put vadi dasku za peglanje, vraćaj...
Opeglaću danas... konačno...:D

Mm nije nikad živeo sam... on to ne bi podneo...;)
Ma najveća fora je u tome što je i meni moja majka sve to radila... pa kad mu prebacim, on kaže, a tebi tvoja nije, jel?

I nije meni problem... nego me nervira što će on da gleda TV a ja peglam... a sedi mi se za kompom...:rumenko::lol:
I ja sam isto umorna od posla kao i on...

Ne mogu ja reći da je on lenj... zaista nije... evo jutros je ustao u 6, da bi iskopao neki kanal ispred kuće za telefon... a mogao je pozvati ekipu i platiti im...

I nervira me mali stan, pa svaki put vadi dasku za peglanje, vraćaj...
Opeglaću danas... konačno...:D

zbog ovog naglasenog sam i mislila...kao da su sad njegove potrebe vaznije...:(
ne mislim ni ja da oni treba bas sve da rade,nakraju krajeva,zenama su te neke zenske stvari jednostavnije...lakse se zavrse...i brze..:)

mene je recimo jedno vreme uzasno nerviralo sto od 20 majica koje ima u ormanu,on BAS mora da obuce onu koja je neispeglana...i pecala sam se neko vreme(kratko doduse :lol:)...al onda sam presekla i rekla mu da ako hoce bas tu neispeglanu,mora da uzme dasku i peglu sam :mrgreen:

nikad vise nije trazio tako nesto :roll:

Back