šašava plavuša
Veoma poznat
- Poruka
- 10.760
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i onda uhvatim sebe kako psu govorim"pa munjo zeko otisa spavati, idi piski pa ides i ti"

Iznerviralao me psic sinoc!!!
Prvo ga u ponoci cekam da se izjuri za zecom, a izvela sam ga da piski, naravno bez povodcai onda uhvatim sebe kako psu govorim"pa munjo zeko otisa spavati, idi piski pa ides i ti"
Pukla san ki bocunic![]()

Iznerviralao me psic sinoc!!!
Prvo ga u ponoci cekam da se izjuri za zecom, a izvela sam ga da piski, naravno bez povodcai onda uhvatim sebe kako psu govorim"pa munjo zeko otisa spavati, idi piski pa ides i ti"
Pukla san ki bocunic![]()

zbog ovog naglasenog sam i mislila...kao da su sad njegove potrebe vaznije...
ne mislim ni ja da oni treba bas sve da rade,nakraju krajeva,zenama su te neke zenske stvari jednostavnije...lakse se zavrse...i brze..
mene je recimo jedno vreme uzasno nerviralo sto od 20 majica koje ima u ormanu,on BAS mora da obuce onu koja je neispeglana...i pecala sam se neko vreme(kratko doduse)...al onda sam presekla i rekla mu da ako hoce bas tu neispeglanu,mora da uzme dasku i peglu sam
nikad vise nije trazio tako nesto![]()

evo sad me zivciraju ove dvi sto se smiju a ne znan cemu, ocu i ja se smijat![]()
ja se smejala zeki 

ja se smejala zeki
![]()

ma samo se ti smij
Lako se smijati kad ti u po noci ne trckaras gologuza po susjedstvu i trazis psica kojem na kraju objasnjavas sto je bilo sa zekom![]()

pa obuci se,budalice![]()

pa nisam se sitila, znas da sam davno "dotakla dno"![]()

zivota?...i pakao i ponore?![]()

a vrag ce ga lipi znati, znam da sam takla nesto sto ne valja![]()

još nisu stigle...

Pa j.ebeš mi sve ako ovo nije za ginisa!!!! Ali života mi...
Šta god da smo uzeli da radimo, kupimo, naručimo... za sve je postojao problem... ali za sve...
A od majstora je počela kosa da mi opada.. ma ne samo od njih od svega...
Ode mm juče, donese uzorke fugne u kuću, izaberemo 3 boje... on danas ode da poruči, kažu nemamo ove 2...još nisu stigle...
Nemaju osnovne boje čoveče... debili... što mi daješ uzorak ako ga nemaš... koga zajeba.vaš...
A ženi koja nam radi dekoraciju sale za sub. rekli da hoćemo bele ruže i ljiljane... belih ruža NEMA-to nam javi juče... a ljiljani ne zna da li će se otvoriti...
Da vam ne pričam dalje... HAOTično stanje...![]()

neko je usr'o wc na poslu