Sta vas je danas iznerviralo

zbog ovog naglasenog sam i mislila...kao da su sad njegove potrebe vaznije...:(
ne mislim ni ja da oni treba bas sve da rade,nakraju krajeva,zenama su te neke zenske stvari jednostavnije...lakse se zavrse...i brze..:)

mene je recimo jedno vreme uzasno nerviralo sto od 20 majica koje ima u ormanu,on BAS mora da obuce onu koja je neispeglana...i pecala sam se neko vreme(kratko doduse :lol:)...al onda sam presekla i rekla mu da ako hoce bas tu neispeglanu,mora da uzme dasku i peglu sam :mrgreen:

nikad vise nije trazio tako nesto :roll:

Isto i ovaj moj...:roll:

Inače, upravo sam opeglala 9 majica i 2 košulje...:whistling:

Pa j.ebeš mi sve ako ovo nije za ginisa!!!! Ali života mi...:eek::lol:
Šta god da smo uzeli da radimo, kupimo, naručimo... za sve je postojao problem... ali za sve...

A od majstora je počela kosa da mi opada.. ma ne samo od njih od svega...

Ode mm juče, donese uzorke fugne u kuću, izaberemo 3 boje... on danas ode da poruči, kažu nemamo ove 2...:eek::eek::eek: još nisu stigle...:eek::eek:

Nemaju osnovne boje čoveče... debili... što mi daješ uzorak ako ga nemaš... koga zajeba.vaš...
A ženi koja nam radi dekoraciju sale za sub. rekli da hoćemo bele ruže i ljiljane... belih ruža NEMA-to nam javi juče... a ljiljani ne zna da li će se otvoriti...:eek::eek::eek:

Da vam ne pričam dalje... HAOTično stanje...:besna:

Pa j.ebeš mi sve ako ovo nije za ginisa!!!! Ali života mi...:eek::lol:
Šta god da smo uzeli da radimo, kupimo, naručimo... za sve je postojao problem... ali za sve...

A od majstora je počela kosa da mi opada.. ma ne samo od njih od svega...

Ode mm juče, donese uzorke fugne u kuću, izaberemo 3 boje... on danas ode da poruči, kažu nemamo ove 2...:eek::eek::eek: još nisu stigle...:eek::eek:

Nemaju osnovne boje čoveče... debili... što mi daješ uzorak ako ga nemaš... koga zajeba.vaš...
A ženi koja nam radi dekoraciju sale za sub. rekli da hoćemo bele ruže i ljiljane... belih ruža NEMA-to nam javi juče... a ljiljani ne zna da li će se otvoriti...:eek::eek::eek:

Da vam ne pričam dalje... HAOTično stanje...:besna:

Kad je ta svadba, Cicak?
Da drzim palceve....:super:

Више ме је уплашило него изнервирало :confused::

Идем данас на посао бајсом. Возим бициклистичком стазом. Један тип гура бицикл мени у сусрет и то својом левом страном, иде тачно према мени. Ја кренем надесно, да се мимоиђем са њим, а он крене на ту исту страну. Ја пређем већ на тротоар, он исто, тачно као да намерно иде право на мене....На крају, пред самим травњаком скоро да се сударимо. Ја сиђем с бицикла и кажем му:''А Ви сте баш у травњак кренули?'':roll:
Кад ме он погледа исколачено и викне, некако мајмунски:''УУУ!!!'' :eek:
Ја се шокирам, окренем бајс и почнем да га заобилазим у широком луку, а он крене на мене замахујући руком и испуштајући мајмунске крике:''УУУ!!! УУУУ!!!'' :sad2:
Седнем и почнем да возим даље, али он седне на свој бајс и крене за мном, све време вичући и замахујући песницом према мени....:sad2:
Срећа да је то било на 100 метара од моје школе, те ја тако улетим унутра.... После сам видела да је једно време стајао испред....:confused:

Човек има једно 40-50 година, и изгледао је сасвим обично, ни по чему се није могло видети да је лудак...:roll:

Back