Sta vas je danas iznerviralo

Lepši su...:rumenko:
Ali i dalje nisu tanki... jer su moji prirodni debeli pa kad se na njih namaže gel budu debeli...

Kući sam, kod mojih, a oni nemaju bluetooth na kompu... a ja nemam kablove... okačiću sl.nedelje... :-)
Hvala ti na savetu...:bye::zag:
drago mi je da ti se svidjaju,, s tim da mislim mozda nije problem u debljini tvog nokta nego u tehnici rada...Jel tebi rade sa onim elektricnim turpijama, odnosno vise mi lice na brusilice:eek:? Radila sam tamo( u Hrvatskoj, ali nitko nema te elektricne strojceke)i ne mogu obicinim turpijama tako dobro uradit kao sa ovim elektricnim...
Slikaj i okaci obavezno!

ON TOPIC: Nista me nije izivciralo, nit sam koga vidila nit cula..nije ima tko:mrgreen:

drago mi je da ti se svidjaju,, s tim da mislim mozda nije problem u debljini tvog nokta nego u tehnici rada...Jel tebi rade sa onim elektricnim turpijama, odnosno vise mi lice na brusilice:eek:? Radila sam tamo( u Hrvatskoj, ali nitko nema te elektricne strojceke)i ne mogu obicinim turpijama tako dobro uradit kao sa ovim elektricnim...
Slikaj i okaci obavezno!

ON TOPIC: Nista me nije izivciralo, nit sam koga vidila nit cula..nije ima tko:mrgreen:

Ima ova moja i tu brusilicu... ali mi stavi 3 sloja gela...:lol:

Sto sam obecala da necu zvati majstore da mi ruse deo zida (sto bih normalno uradila).
Umesto da ga rusi - moj dragi je otisao da pomogne mom ocu da ugradi vrata.
Sad se nerviram po tri osnova - odurni komad zida je i dalje tu.
Drugo (i najgore) - ala su lepo caskali dok su radili, totalno me ignorisuci.
Trece - dozvolila sam da se vidi da sam besna.

Toliko za danas.

E, sto me danas iznervirala jedna babetina iskompleksirana, neki slobodni umetnik, kobajagi...
Tri ciste sa zivotom nema, a ume da drvi neke filozofske misli, sve misleci da time nesto i u njenu tupu lobanju ulazi...
Priprosta wannabe dama.
Digla nos, pero u saku, i piskara neke nebuloze...
Dibidus neuravnotezena.
Da ste je samo videli...

Back