wc@ludnica
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
Fjaka se nervira svaki dan............
to skoro primetih...
to skoro primetih...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to skoro primetih...
Fjaka se nervira svaki dan............to skoro primetih...
![]()
hahahhah skoro svaki dan, srica ja to u sebi...Fjaka je jedna jako vesela i vedra zena![]()

Pa sto u sebi,draga...kad se nerviras,nerviraj se ljudski...da te vide ljudi![]()
, ova tema zato super, ispusem se tu i prodje sveE aj ti meni reci kako danas da se nerviram kad ne smim muzu reci da sam prosibala kroz crveno, ova tema zato super, ispusem se tu i prodje sve
![]()

Nego to sto si prosibala kroz crveno i nije nesto opasno...zamisli tek kako bi bilo da ti stigne kazna za to...uf,sta bi tek tad muz rekao![]()
Sreca nije bilo kamera na tom semaforu znam da sam ovaj put zbilja dobro prosla
Danas me je iznervirala komsinica koja viri preko tarabe i dobacuje..mislim,ako imas herca izadji mi na crtu debela jedna![]()

e jesi maler ..hm..pa sta ces sad?Kad je svadba jel imas fore da nadjes nekog drugog sminkera?Jel imas neku drugaricu koja dobro zna da sminka?Ako imas ona bi te mogla srediti..ne znam kako da pomognem..
Uf bre cicak..e jesi maler ..hm..pa sta ces sad?Kad je svadba jel imas fore da nadjes nekog drugog sminkera?Jel imas neku drugaricu koja dobro zna da sminka?Ako imas ona bi te mogla srediti..ne znam kako da pomognem..
![]()

Našla sam drugu... ako me i ona ne ispali... kakve sam sreće kurate...![]()
Hvala na inf.Па Зоца ти је најбоља шимнкерка у граду живи негде на Телепу.

Samo se nemoj nervirati.Barem oko onoga na sta ne mozes da utices..mislim na te zidove.

....paaa..ja mislim da se sve novoizgradjene kuce slezu prve godine..![]()
...jes, vala...evo, sad nas savetuju da se manemo postavljanja parketa...da čekamo proleće...![]()