Sta vas je danas iznerviralo

Prvo me ispali GLUPAČA GLUPAAAAAAAAAAAAAA, sa kojom sam još prošle nedelje ugovorila šminkanje za venčanje...
I to kako...
Nazovem je danas da se dogovorimo oko probnog šminkanja a ona mrtva ladna kaže da neće moći...:eek::eek::eek:
****** ne bi mi ni javila da je nisam nazvala...
Dođe mi da je zadavim ovog momenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:besna::besna::besna:
Krmača jedna...

Drugo, moj pametni muž mi kaže kako su svi majstori savetovali da ne radimo krečenje u nekoj tehnici jer se kuća sleže i zidovi pucaju...

A vrhunac svega je:da kaže da je video da nam je na nekim mestima fasada već popucala... fasada koja je pikovana i za koju smo pukli 15.000 evra!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::besna::besna::besna:

Sad vi meni recite da se ne ubijem?

Па Зоца ти је најбоља шимнкерка у граду живи негде на Телепу.
Hvala na inf.;):D
Ne pravimo venčanje u Novom Sadu... a meni treba neko ko će mi dođi tamo gde se venčavamo... tj. imaćemo apartman tamo u kojem ćemo se mm i ja srediti za venčanje...
Još jednom hvala na informaciji... ali snašla sam se već... samo me nerviraju ljudi kad su tako ne profesionalni...
Ako imaš broj te Zoce pusti mi na pp za svaki slučaj... :bye:

Samo se nemoj nervirati.Barem oko onoga na sta ne mozes da utices..mislim na te zidove.

Znam da ne treba da se nerviram ali me neki ljudi zaista šokiraju...
Prvenstveno žena koju smo uzeli kao savetnika tj. arhitekta dizajner, zadužena za enterijer i eksterijer...
Ona nam kao prvo ni u jednom momentu nije pomenula kako i gde da ugrađujemo prozore... (imamo sendvič zid, i lukove pa je bilo zajebano) nego smo sve mi sami...
Onda, nije nam pominjala da će zidovi da pucaju a pogotovo fasada a sve nam ona to radi tj. daje predloge...

Pa ebiga ... za šta je plaćam... za ku.rčevo zdravlje... mogla sam auto sebi da kupim koliko ona košta... ma nek se tera...
Ima da me čeka godinama na isplatu...
Još ću joj napraviti lošu reklamu ako se bude busala...

A kad smo gradili kuću, mi odlučimo da sve budu lukovi, neke prosečne dimenzije...
Međutim kad se kuća sagradila i došli majstori da uzmu mere za prozore, kažu oni meni pa vama će prozori biti mali a lukovi veliki...:eek:

Na kraju nije ispalo loše ali me nervira što se niko nije setio da to pomene... :neutral:

Back