Sta vas je danas iznerviralo

Moja cerka
Kreten
Udarila je bebu nogom u glavu
Hvala bogu, nije mu nista, osim sto se uzasnooo uplasio i plakao mukica skoro sat vremena
Sigurno je ljubomorna, razumi je, njen se svet srušio kad je beba došla... sve će se to srediti...:D:bye:
Ne ispricavaj se, vazno da si se nasmijala;)

Stvarno me izludija da ne kazem isp@@@ija:evil: Kad idemo skupa nece voziti jer je umoran, lin, spava mu se...e a kad vozim onda komentari..jos su ovi i dobri kako zna biti...juce mi je ponio ravne cipele da se preobujem jer kad ga vozim u stiklama ima duplu dozu straha:eek: Nisam vjerovala svojim ocima kad je na parkiralistu izvadio vrecicu sa cipelama!!!
Isusa ti:eek:

Joj... fantastično...
Postoji neko gori od mm...
Sad mi je lakše...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Iznervirali su me kreteni zbog kojih ni kafu ne mozes da popijes kao covjek :besna:
Fino izadjem sa mm, lokal poluprazan, pijemo kaficu a onda pet kretena trazi od konobara da ugasi muziku i pusti im utakmicu :besna::besna:
I tada krece ludnica, pocinju da galame, ovaj pojacao koliko je mogao, ma ne mozes progovoriti.
Ustanemo iste sekunde a konobar mrtav hladan pita pa jel vam to smeta :eek:
A ne, ne smeta mi, da sam htjela da gledam utakmicu ostala bi kod kuce budalo :rtfm:

Pa, nisam njoj rekla da je kreten
To sam pomislila
Nije joj bilo zao uopste
Rekla je: Beba se dere, nije uopste dobra :(

Znam da nisi rekla, ali bilo mi ruzno i procitati, oprosti sto sam ti i ja stala na muku:heart: Prosla sam kroz te faze i znam kako je, neki put mi je dolazilo iskociti iz koze, ali ne moze:confused:
Bice bolje, moracu pronaci tvoju temu da malo procitam, mozda koju rijec dodam jer znam da nije lako!
Puse!:heart:

neko je "bacio" djubre pored ulaznih vrata u hodniku zgrade
kakvi divni ljudi
i nikako da prestanem da se nerviram zbog takvih stvari
sta ti ljudi imaju u glavi uopste???
sto se lepo ne presele na neko brdo,u divljinu neku pa neka lepo SEBI bacaju djubre pod nos,a ne normalnom svetu....

neko je "bacio" djubre pored ulaznih vrata u hodniku zgrade
kakvi divni ljudi
i nikako da prestanem da se nerviram zbog takvih stvari
sta ti ljudi imaju u glavi uopste???
sto se lepo ne presele na neko brdo,u divljinu neku pa neka lepo SEBI bacaju djubre pod nos,a ne normalnom svetu....
Moj komšija baca kroz prozor,trese stolnjak,a zgrada je dvospratna,sa nižim spratovima,neklasičnim,dakle manje visine nego moderne stambene zgrade...To su seljačine.Ali,postaju većina što se Beograd širi:cool:

Kod mene ispred zgrade klinci grickaju semenke.Juce zena cistila,jutros kad sam sisla po hleb nemas gde da zgazis od ljuspica od semenki i suncokreta.
Juce popodne zovem Dom zdravlja da pitam kad mi radi doktorka i ljubazna gospodja mi kaze pre podne.Ja se spakujem jutros pre 7 da budem medju prvima ne bi li sto pre zavrsila,kad mi sestra kaze doktorka je na godisnjem odmoru.Radi zamena,a ja necu zamenu.Jos sam besna:besna::besna:

Sto me je iznerivralo? Samu sebe sam iznerivrala!!! Nakon posta ovdje kako nikad nisam imala prometnu, danas umalo ne izgubih glavu!!!!
Zamisljena, trazeci nesto po novcaniku u toku voznje proletila sam kroz crveno svjetlo i umalo dotakla dno! Isusa ti mogli ste mi sliku sutra gledati u smrtovnicam, sreca prodje bez posljedica!

Sto me je iznerivralo? Samu sebe sam iznerivrala!!! Nakon posta ovdje kako nikad nisam imala prometnu, danas umalo ne izgubih glavu!!!!
Zamisljena, trazeci nesto po novcaniku u toku voznje proletila sam kroz crveno svjetlo i umalo dotakla dno! Isusa ti mogli ste mi sliku sutra gledati u smrtovnicam, sreca prodje bez posljedica!

:eek:
I ja danas izletela nekom liku u Rumenci...
Što je mm još jednom dalo povoda da drobi o mojoj vožnji...:roll:

Procitala sam tvoj post di si napisala da si proletila kroz crveno, prva si mi pala na pamet kad sam vidila da sam ziva :zcepanje:, sunce ti noge su mi se osjekle.Jesi me to urekla zbog noktiju?:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: Najlipse nokte na svitu imas:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Muzu naravno necu reci za ovo:mrgreen:

Ahahahah...
Mali čičak u duši veštičak...:mrgreen::zcepanje:

P.S. Možda bi te moći mogli usmeriti na nešto zanimljivo...:zper:
Moraću probati...:mrgreen:

Da vidim hoće li još neko reći da imam ružne nokte.... hahahahah.... :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Back