Sta vas je danas iznerviralo

Izivcirala me prica kod veterinara :(
Ljudi doveli psa, sav krvav, napao ga pit bull, svog ga izgrizao po glavi i vratu:(
Ne krivim psa, vec neodgovorne vlasnike i pitam se sto bi se dogodilo da je kojim slucajem tuda, u to vrijeme umjesto psa naislo djete!

Izivcirala me prica kod veterinara :(
Ljudi doveli psa, sav krvav, napao ga pit bull, svog ga izgrizao po glavi i vratu:(
Ne krivim psa, vec neodgovorne vlasnike i pitam se sto bi se dogodilo da je kojim slucajem tuda, u to vrijeme umjesto psa naislo djete!

Strasno,a to je redovna pojava,setaju kucice, prilicno opasne, bez povodca i uvek isti komentar"Nece on,on je dobra kuca!".
Na njihovom mestu izgrickala bih vlasnika!!!!!!

Oni kreteni od putara sto uvek pocetkom septembra raskopaju sve ulice u NS-u kao bas tad moraju da menjaju cevi za grejanje :besna: pa nemozes proci kroz grad jer ti treba najmanje pola sata da dodjes sa jednog mesta na drugi...a jos svi negde zure i svi su nervozni.

Fjaka, mila, uspela si da me nasmejes... :lol: Prvi put za danas...
Izvini sto ti stajem na muci, al bas si me slatko nasmejala... :cmok2: :zag:

Ne ispricavaj se, vazno da si se nasmijala;)

Stvarno me izludija da ne kazem isp@@@ija:evil: Kad idemo skupa nece voziti jer je umoran, lin, spava mu se...e a kad vozim onda komentari..jos su ovi i dobri kako zna biti...juce mi je ponio ravne cipele da se preobujem jer kad ga vozim u stiklama ima duplu dozu straha:eek: Nisam vjerovala svojim ocima kad je na parkiralistu izvadio vrecicu sa cipelama!!!
Isusa ti:eek:

Back