Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Danas... Sve...
Svekrva, tata, komsinica...![]()
Ne nerviraj se...
To prenosiš i bebanu u stomak...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas... Sve...
Svekrva, tata, komsinica...![]()

Verovatno je malo ljubomorna...![]()
....
,i muz i ja se plasimo Acine ljubomore kad se beba rodi....Sigurno je ljubomorna, razumi je, njen se svet srušio kad je beba došla... sve će se to srediti...Moja cerka
Kreten
Udarila je bebu nogom u glavu
Hvala bogu, nije mu nista, osim sto se uzasnooo uplasio i plakao mukica skoro sat vremena

Ne ispricavaj se, vazno da si se nasmijala
Stvarno me izludija da ne kazem isp@@@ijaKad idemo skupa nece voziti jer je umoran, lin, spava mu se...e a kad vozim onda komentari..jos su ovi i dobri kako zna biti...juce mi je ponio ravne cipele da se preobujem jer kad ga vozim u stiklama ima duplu dozu straha
Nisam vjerovala svojim ocima kad je na parkiralistu izvadio vrecicu sa cipelama!!!
Isusa ti![]()

ManjaAtina je otvorila temu o ljubomori starijeg deteta,jer joj cerkica nije "malo ljubomorna"....
ManjaAtina sad si me bas isprepadala,i muz i ja se plasimo Acine ljubomore kad se beba rodi....

Ne nerviraj se...
To prenosiš i bebanu u stomak...
![]()

Pa, nisam njoj rekla da je kreten
To sam pomislila
Nije joj bilo zao uopste
Rekla je: Beba se dere, nije uopste dobra![]()
Prosla sam kroz te faze i znam kako je, neki put mi je dolazilo iskociti iz koze, ali ne moze

Moj komšija baca kroz prozor,trese stolnjak,a zgrada je dvospratna,sa nižim spratovima,neklasičnim,dakle manje visine nego moderne stambene zgrade...To su seljačine.Ali,postaju većina što se Beograd širineko je "bacio" djubre pored ulaznih vrata u hodniku zgrade
kakvi divni ljudi
i nikako da prestanem da se nerviram zbog takvih stvari
sta ti ljudi imaju u glavi uopste???
sto se lepo ne presele na neko brdo,u divljinu neku pa neka lepo SEBI bacaju djubre pod nos,a ne normalnom svetu....

Moj komšija baca kroz prozor,trese stolnjak,a zgrada je dvospratna,sa nižim spratovima,neklasičnim,dakle manje visine nego moderne stambene zgrade...To su seljačine.Ali,postaju većina što se Beograd širi![]()
ma ima i ovde stoke koja baca kroz prozor...

Sto me je iznerivralo? Samu sebe sam iznerivrala!!! Nakon posta ovdje kako nikad nisam imala prometnu, danas umalo ne izgubih glavu!!!!
Zamisljena, trazeci nesto po novcaniku u toku voznje proletila sam kroz crveno svjetlo i umalo dotakla dno! Isusa ti mogli ste mi sliku sutra gledati u smrtovnicam, sreca prodje bez posljedica!

I ja danas izletela nekom liku u Rumenci...
Što je mm još jednom dalo povoda da drobi o mojoj vožnji...![]()
, sunce ti noge su mi se osjekle.Jesi me to urekla zbog noktiju?

Najlipse nokte na svitu imas

Procitala sam tvoj post di si napisala da si proletila kroz crveno, prva si mi pala na pamet kad sam vidila da sam ziva, sunce ti noge su mi se osjekle.Jesi me to urekla zbog noktiju?
Najlipse nokte na svitu imas
Muzu naravno necu reci za ovo![]()

Nedaj Boze da mi nokat pukne!!!!