Sta vas je danas iznerviralo

Otkazali biciklizam, na olimpijskim igrama, koji sam čekao kao ozeblo sunce zbog maratonskog ''ekspozea''...Naravno, odložili su prenos ne može baš da zaustavi OI...Che sera sera...

kad god cujem da ce rts prenositi desavanja sa velikog sportskog dogadjaja, znam da necu gledati u tv prenosu ono sto bih volela da gledam. ta njihova sportska redakcija je cudna, a obaska sto ih ostali u rts-u koriste za popunu programa. rts-u sport nikada nije bio vazan, osim kad je fudbal u pitanju.

Medicinske sestre u drzavnoj sluzbi, generalno.

Profesija koja je omogucila svakoj priprostoj, nadobudnoj i arogantnoj zenturaci da pokaze koliko je nesposobna za najprostiju organizaciju rada, ali i nezainteresovana da prihvati savet, preporuku, sugestiju.

"Dabogda se ozenio medicinskom sestrom" :sad2:

Postar. Znaci neverujem. Zvonio da mu otvorim, ok otvorim i umesto da se popne i isporuci posiljku on ubaci u sanduce ono obavestenje. Pa konjina jedna, zar je problem da se popne 15 stepenika...gggrrrr..i sad idi klecaj do poste zato sto oni zaposljavaju kretene :evil:

nije bas da me je iznerviralo, ali slika je takva da mogu ovde da je opisem:
baka vodi svog unuka u skolu, tako sto je na korman bicikla nakacila djacki ranac, a na sic postavila unuka sa sve suncanim naocarima. unuk ima zapreminu bar dva svoja vrsnjaka, ali baka gura bicikl (i vidi se da joj nije lako. ima i godina a i danas u podne je skoro 30 stepeni), a mali gospodin sedi. da se ne umori, ljubi ga baka!

nije bas da me je iznerviralo, ali slika je takva da mogu ovde da je opisem:
baka vodi svog unuka u skolu, tako sto je na korman bicikla nakacila djacki ranac, a na sic postavila unuka sa sve suncanim naocarima. unuk ima zapreminu bar dva svoja vrsnjaka, ali baka gura bicikl (i vidi se da joj nije lako. ima i godina a i danas u podne je skoro 30 stepeni), a mali gospodin sedi. da se ne umori, ljubi ga baka!

...uzas...a gde su mama i tata...

Postar. Znaci neverujem. Zvonio da mu otvorim, ok otvorim i umesto da se popne i isporuci posiljku on ubaci u sanduce ono obavestenje. Pa konjina jedna, zar je problem da se popne 15 stepenika...gggrrrr..i sad idi klecaj do poste zato sto oni zaposljavaju kretene :evil:

I ja imam jednu takvu seljačinu. Nije mi jasno kako baš nikad za sve decenije nije imao zamenu.

Kreten...

Ništa me nije danas iznerviralo, još uvek danas, što ne znači da neće :lol:

ne znam. gde god da su, zar dete ne moze da proseta do skole sa bakom?
ne, on je izgleda neki buduci bakin king...

..mozda su ga roditelji takvog napravili ne mora da znaci da je baka kriva sto je on toliki....recimo moja unuka kad je kao manja isla sa majkom vecito je kukumakala kako ne moze
da hoda i kako je bole njene male noDice....i ova se kilavila nosila bilo joj zao da place...meni niti je plakala niti je pominjala da je nosim...nekako je u startu znala da to necu hteti,
kako ne znam...i prelazila je pesice prilicnu kilometrazu...
..nisu uvek bake krive...a ta sto se mene tice je blesava...ko god da ga je naucio da ne hoda veliku mu je stetu napravio mada se to moze ispraviti ako se ima zelje...

pa naravno da su ga roditelji takvog napravili, a i baka sto pristaje dosta tome pomaze...
dete sa sedam godina bi moglo da ima otpor prema takvom stavu. moglo bi da zna da baku mogu da bole noge, a ne njega... svasta tu ima.
i naravno da nisu sve bake iste.
samo rekoh da mi je to bila izuzetno ruzna slika i prilika koju sam danas videla.

pa naravno da su ga roditelji takvog napravili, a i baka sto pristaje dosta tome pomaze...
dete sa sedam godina bi moglo da ima otpor prema takvom stavu. moglo bi da zna da baku mogu da bole noge, a ne njega... svasta tu ima.
samo rekoh da mi je to bila izuzetno ruzna slika i prilika koju sam danas videla.

...u pravu si i jeste ruzno....

To je sve deo opsteg trenda besomucnog povladjivanja deci na svakom koraku. Deca se voze u skolu kolima i to masovno, kupuju im se najnoviji smartfoni i firmirana garderoba, kod lekara imaju prednost (ja sam u svoje vreme uredno cekao red), ne sme da im se podvikne a kamoli nesto vise, roditelji se prema njima postavljaju kao drugovi a ne kao autoritet a od ostatka sveta ocekuju bukvalno da im se klanja...

Neki lekar je pricao da mnoga deca imaju govorne probleme jer im majke u ranom detinjstvu nisu davale velike komade mesa da ih zvacu nego su ih sitnile tako da ova nisu naucila da koriste usta. Verovali ili ne.

Back