red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Danas sam se smejala na svakoga ko je pozeleo da me iznervira i sada misle da sam luda a meni je super 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkazali biciklizam, na olimpijskim igrama, koji sam čekao kao ozeblo sunce zbog maratonskog ''ekspozea''...Naravno, odložili su prenos ne može baš da zaustavi OI...Che sera sera...
Da li si uspela da dobijes onog majstora, ustvari servis?ispala mi dva telefona i bas ovaj bolji puko
sto nije poslovni krs puko?
a popravka samo 55-80 eu
nije bas da me je iznerviralo, ali slika je takva da mogu ovde da je opisem:
baka vodi svog unuka u skolu, tako sto je na korman bicikla nakacila djacki ranac, a na sic postavila unuka sa sve suncanim naocarima. unuk ima zapreminu bar dva svoja vrsnjaka, ali baka gura bicikl (i vidi se da joj nije lako. ima i godina a i danas u podne je skoro 30 stepeni), a mali gospodin sedi. da se ne umori, ljubi ga baka!
Postar. Znaci neverujem. Zvonio da mu otvorim, ok otvorim i umesto da se popne i isporuci posiljku on ubaci u sanduce ono obavestenje. Pa konjina jedna, zar je problem da se popne 15 stepenika...gggrrrr..i sad idi klecaj do poste zato sto oni zaposljavaju kretene![]()
I ja imam jednu takvu seljačinu. Nije mi jasno kako baš nikad za sve decenije nije imao zamenu.
Kreten...
Ništa me nije danas iznerviralo, još uvek danas, što ne znači da neće![]()
...uzas...a gde su mama i tata...
ne znam. gde god da su, zar dete ne moze da proseta do skole sa bakom?
ne, on je izgleda neki buduci bakin king...
pa naravno da su ga roditelji takvog napravili, a i baka sto pristaje dosta tome pomaze...
dete sa sedam godina bi moglo da ima otpor prema takvom stavu. moglo bi da zna da baku mogu da bole noge, a ne njega... svasta tu ima.
i naravno da nisu sve bake iste.
samo rekoh da mi je to bila izuzetno ruzna slika i prilika koju sam danas videla.
pa naravno da su ga roditelji takvog napravili, a i baka sto pristaje dosta tome pomaze...
dete sa sedam godina bi moglo da ima otpor prema takvom stavu. moglo bi da zna da baku mogu da bole noge, a ne njega... svasta tu ima.
i naravno da nisu sve bake iste.
samo rekoh da mi je to bila izuzetno ruzna slika i prilika koju sam danas videla.