Sta vas je danas iznerviralo

Katastar...Gledaju i najmanju grešku u ugovorima da ne završe stvar do kraja i kasnije tako iznjude dodatna plaćanja i zahebancije. Pirtom su u boljem položaju oni koji imaju novosagrađene nelegalizovane zgrade a kojima prihvataju sve na slepo:neutral:

spakovao sam sve da ode i vrati,rekli joj moze do 14 dana da vrati,i ako su jeftiniji stvar je u tome sto ona retko uopsteno koristi tel,moze da uzme za par 100tina din neki paket minuta telenora ali ni to ne bi potrosila,ne dozvoljavam da joj budale od komsija utuve u glavu i tih prevaranata nesto uvale na mizernu penziju i to uvek kad nisam tu,sta ce njoj i dodatni paketi kablovske kad gleda 5 kanala

- - - - - - - - - -

sad videh paket potpisan na 24 meseca x 1700din,i porast cene koliko im se digne
Ako nisu bili i prikljucili mozes jos nesto da sredis i sprecis to. Tako su mojoj mami hteli da prikljuce kablivsku ni manje ni vise u paketu sa net-om. Ja zvala svasta sam im rekla, zena 82 godine jedva se i sa daljunskum snalazi, al na steanu to, nego eto bas joj net fali da surfuje :evil: o mizernoj penziji tek necu.
Nikad nisu dosli vise. Pa reaguj dok jos mozes.

Ako nisu bili i prikljucili mozes jos nesto da sredis i sprecis to. Tako su mojoj mami hteli da prikljuce kablivsku ni manje ni vise u paketu sa net-om. Ja zvala svasta sam im rekla, zena 82 godine jedva se i sa daljunskum snalazi, al na steanu to, nego eto bas joj net fali da surfuje :evil: o mizernoj penziji tek necu.
Nikad nisu dosli vise. Pa reaguj dok jos mozes.

vratila danas,slinavica joj kaze pa ne moze potpisali ste na 24 meseca,drala se svasta joj rekla,rekoh joj potvrdu da uzme o raskidu ugovora i da je sve vratila,da li nas sve ceka to u starosti cime covek da se naoruza

Pa to je vezano za legalizaciju stanova i kuca. To za odvodnjavanje dobili i mi za zemlju koja je odavno prodata.
Ne. Ovo je stara kuća, sagrađena 60.-tih ovde je sve čisto što se tiče legalnosti, naravno u katastru je nacrtana samo kao KUĆA, kao da jedna celina a postoje tri vlasnika različitih delova ali to je tako svuda jer fizička deoba skoro nigde nije izvršena! Taj porez je neverovatan, kako nas ''muzu'' i čujem da toga nema recimo u Paraćinu znači ovo su izvukli negde iz naftalina da napune kasu...Ja dobijam jer se radilo o kući i bilo je zemljište uz kuću...Moj rođak je prodao zemljište pre 50 godina, deset različitih kupaca, niko se nije uknjižio a on dobio ogroman porez...Šta sada da radi, da tuži te ljude od kojih su neki i mrtvi i možda i nemaju naslednika...Velika brljotina i nekompetentnost!

d958a9c522634eaf86f609d6e861b191.jpg

Kako neko moze, odakle mu pravo, odakle mu je dosla ideja da napadne zenu ispred njenog stana i to sve zbog kuceta koje je lajalo, kevtalo - sta god od toga.
Smeta mu lavez psa, a ne pita se zasto su psi tako nervozni i uplaseni u ovo doba godine kada su svi pod alkoholom i bacaju petarde nemilice.
Ako bre hocete da pucate idite u vojsku, jos ce da vam i daju platu, pod uslovom da ste sposobni za istu.
Nadam se da su ga plavci bar malo oplavili za Badnje vece. Bar onoliko koliko je on to ucinio komsinici.

Dziberi koji u teretani vezbaju u atlet majicama, vonjaju na hemiju i imaju onaj bolesni manijacki pogled. I to u najfenserskijoj teretani u gradu, iz svih ostalih sam vec pobegla zbog takvih.

Tragovi urina u snegu na svaka dva metra. Nema sanse da je sve od dzukaca i macora.

SBB - Ko je sa njima imao posla ni pakao mu nece tesko pasti.

Poslednja izmena:
Dziberi koji u teretani vezbaju u atlet majicama, vonjaju na hemiju i imaju onaj bolesni manijacki pogled. I to u najfenserskijoj teretani u gradu, iz svih ostalih sam vec pobegla zbog takvih.

Tragovi urina u snegu na svaka dva metra. Nema sanse da je sve od dzukaca i macora.

SBB - Ko je sa njima imao posla ni pakao mu nece tesko pasti.
1. Vežbaj kod kuće! z:)
2. Možda ne ali ima ih dosta, prava explozija u razmnožavanju, jer nemaju prirodnih neprijatelja:zcool:
3. Što, birokratija te zeza?
z:poz:

Aj kas ste kod SBB'a da pitam, preuzese li konacno Ikom ili se jos preganjaju?

Koliko znam ceka se rec Antimonopolske agencije pa da se kupovina ozvanici.

@goxy

1. Vrlo rado ali nemam sprave. z:cry:
2. Kako nemaju prirodnih neprijatelja? A sinteri i komsije baksuzi? z:mrgreen:
3. Zezaju me ping i download, kao i njihovo konstantno odbijanje da mi staru opremu zamene za novu bez potpisivanja ugovorne obaveze. :rtfm:

Mala SBB anegdota:

Tamo negde od oktobra/novembra su me konstanto zvali i pokusavali da mi uvale trio paket. I sad ona nesrecnica prepricava meni sve blagodeti, a ja kazem da mi ne odgovara njihova fiksna telefonija jer zivim u spratnoj kuci i posedujemo vise telefonskih aparata i da necu da grdim enterijer busenjem i razvlacenjem telefonskih kablova od sobe gde ce biti home gateway po ostatku kuce. A ona meni na to kaze: Ali ako uzmete trio paket dobijate bezicni telefon koji mozete da nosite svuda po kuci :rotf:

Xaxa...
1. Pa počni polako da nabavljaš...Tako ja radim...:)
2.Ja šintere nisam video od detinjstva u bivšoj SFRJ a mislim da ih ni tada nisam viđao...A većina ljudi koje znam hrani i skuplja pse...
3. Ja ranije imao onaj lep D3 risiver sa satom, svako jutro sam znao koliko je, bez greške, sam se podešavao i kada mi se pokvario doneli mi drugi manji, lakši za održavanje ali bez sata :(

Vec dva meseca nas na fiksni telefon uznemiravaju sa broja koji pripada domu za retarde i ludake iz Tutina. Telekom se pravi lud, a ovi iz ludare su rekli da ce ispitati stvar i javiti se za dva dana. Naravno, vise se nisu javili. Sacuvaj, Boze, i sakloni. Inace u toj ustanovi je jedan pacijent drugom otfikario alatku poklopcem od konzerve za pastetu :eek:

...pet saltera sam obisla po DZ i opet nista konkretno nisam uradila, zbog cega sam isla....nego ajde sad kod ove dr dok ne ode u penziju pa posle da vidimo....aaaaaaaaaaa...pa stvarno
me vise izludese...hocu svog doktora koji radi i koji nece ni na kakve specijalizacije :rida:

...pet saltera sam obisla po DZ i opet nista konkretno nisam uradila, zbog cega sam isla....nego ajde sad kod ove dr dok ne ode u penziju pa posle da vidimo....aaaaaaaaaaa...pa stvarno
me vise izludese...hocu svog doktora koji radi i koji nece ni na kakve specijalizacije :rida:

Specijalizacije su samo za odabrane, ako je neko zaglavio kao lekar opste prakse tu ce verovatno i skoncati karijeru. I gledaj da nadjes muskog lekara posto oni ne idu na porodiljsko z:lol: Trenutno je najveci problem sto je lekarima op dozvoljen odredjen broj uputa za specijaliste koje mogu da pisu, a kad ispune kvotu onda sipak, oni ce da te lece od svega iako nemaju potrebno znanje.

Specijalizacije su samo za odabrane, ako je neko zaglavio kao lekar opste prakse tu ce verovatno i skoncati karijeru. I gledaj da nadjes muskog lekara posto oni ne idu na porodiljsko z:lol: Trenutno je najveci problem sto je lekarima op dozvoljen odredjen broj uputa za specijaliste koje mogu da pisu, a kad ispune kvotu onda sipak, oni ce da te lece od svega iako nemaju potrebno znanje.

...pa kako kad je u DZ primeljeno novih 10 lekara, a svi koji su do sad bili mladi lekari otisli na specijalizacije, ima jos par starijih oni ce do kraja godine ili proleca u penzije...a uput mora
da mi da ako je onkolog naveo sta mi treba, ne mogu oni u DZ da mi rade skener jer ga ni nemaju, ni rengen im ne radi..ja sam specifican pacijent daju oni meni upute samo sto ja
hocu da imam svog doktora, a ne da svakih par meseci moram da pricam sve ispocetka....

...pa kako kad je u DZ primeljeno novih 10 lekara, a svi koji su do sad bili mladi lekari otisli na specijalizacije, ima jos par starijih oni ce do kraja godine ili proleca u penzije...a uput mora
da mi da ako je onkolog naveo sta mi treba, ne mogu oni u DZ da mi rade skener jer ga ni nemaju, ni rengen im ne radi..ja sam specifican pacijent daju oni meni upute samo sto ja
hocu da imam svog doktora, a ne da svakih par meseci moram da pricam sve ispocetka....

Kod mene rade do smrti ili dok im dete ne zavrsi medicinu pa mu/joj ustupe mesto. Gledaj da nadjes nekog srednjih godina, ko je okasnio za specijalizaciju, ali nece skoro ni u penziju, niti da radja decu. Mada, ne bi bilo lose ni obratiti se nacelniku (da vise onkoloskih pacijenata pokrene inicijativu) i traziti da jedan ili dva lekara op rade iskljucivo ili primarno sa onkoloski pacijentima. Kod mene postoji nesto slicno za dijabeticare. Srecno.

Back