gost 351128
Domaćin
- Poruka
- 4.973
taksisti, stvarno mi nije jasno ko njima izdaje dozvole
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taksisti, stvarno mi nije jasno ko njima izdaje dozvole
...digla se panika zato sto je danas bio zadnji dan za placanje prve rate, a nisu radili juce...inace je bilo do 15-og, nego su pomerili
zbog praznika....danas su na tv rekli kolika je dnevna kamata, nesto bas mnogo, i savetovali da se plati...nisam ni ja platila, al se
nadam da uskoro hocu...nedavno sam cula da taj porez ide cak 80% gore...
А што нечим не награде нас који у априлу решимо плаћање за целу годину. Уопште ме не интересују ти квартални рокови, узгред речено.
..ja ne placam odjednom, ali sam do sada uvek placala uredno na vreme u dan, ili cak par dana ranije...nikad im nisam bila duzna dinar,
cak obicno bude nesto malo i pretplaceno...nikom nista...bas sam i pitala skoro bas vezano za to, posto onima koji ne placaju godinama
svasta nesto na kraju odbiju kamate, oproste par godina duga, i idemo dalje..uvek se pitam ko je tu lud...ispade da smo mi koji se trudimo
da drzavi damo njeno na vreme...
Рок за уплату прве рате пореза за стан. Дигла се некаква паника око тога.
Нисам хтела да је платим, платићу све заједно у априлу кад ми стигне решење, као и увек што радим.
nema vode...
Ја често и не добијем решење, зато плаћам по старом.
Јуче платила, јер је мени порез мало већи па плаћам квартално.
Е, да, платила и осигурање за кућу![]()
Sinoc odlucim, ici cu danas na neko testiranje.
Jutros se probudim, vidim ruzno vreme i odustanem, necu da idem.
I sad se nerviram zasto nisam otisao.
У новом дисконту "Вишњица" на Дорћолу имају више цена за исти производ.
Даље, испод артикла је једна цена а на каси друга.
Конкретно - кекс који сам узела, између осталог и због цене од 73,90 динара, на каси је био 81, 90.
Нисам имала ни времена ни живаца да се расправљам али ћу то следећи пут свакако учинити.