Sta vas je danas iznerviralo

Рок за уплату прве рате пореза за стан. Дигла се некаква паника око тога.
Нисам хтела да је платим, платићу све заједно у априлу кад ми стигне решење, као и увек што радим.

...digla se panika zato sto je danas bio zadnji dan za placanje prve rate, a nisu radili juce...inace je bilo do 15-og, nego su pomerili
zbog praznika....danas su na tv rekli kolika je dnevna kamata, nesto bas mnogo, i savetovali da se plati...nisam ni ja platila, al se
nadam da uskoro hocu...nedavno sam cula da taj porez ide cak 80% gore...

...digla se panika zato sto je danas bio zadnji dan za placanje prve rate, a nisu radili juce...inace je bilo do 15-og, nego su pomerili
zbog praznika....danas su na tv rekli kolika je dnevna kamata, nesto bas mnogo, i savetovali da se plati...nisam ni ja platila, al se
nadam da uskoro hocu...nedavno sam cula da taj porez ide cak 80% gore...

А што нечим не награде нас који у априлу решимо плаћање за целу годину? Уопште ме не интересују ти квартални рокови, узгред речено.

А што нечим не награде нас који у априлу решимо плаћање за целу годину. Уопште ме не интересују ти квартални рокови, узгред речено.

..ja ne placam odjednom, ali sam do sada uvek placala uredno na vreme u dan, ili cak par dana ranije...nikad im nisam bila duzna dinar,
cak obicno bude nesto malo i pretplaceno...nikom nista...bas sam i pitala skoro bas vezano za to, posto onima koji ne placaju godinama
svasta nesto na kraju odbiju kamate, oproste par godina duga, i idemo dalje..uvek se pitam ko je tu lud...ispade da smo mi koji se trudimo
da drzavi damo njeno na vreme...

..ja ne placam odjednom, ali sam do sada uvek placala uredno na vreme u dan, ili cak par dana ranije...nikad im nisam bila duzna dinar,
cak obicno bude nesto malo i pretplaceno...nikom nista...bas sam i pitala skoro bas vezano za to, posto onima koji ne placaju godinama
svasta nesto na kraju odbiju kamate, oproste par godina duga, i idemo dalje..uvek se pitam ko je tu lud...ispade da smo mi koji se trudimo
da drzavi damo njeno na vreme...

И ја се питам да ли се нама поштење уопште исплати кад лично знам људе који ништа не плаћају ГОДИНАМА и ником ништа.

Рок за уплату прве рате пореза за стан. Дигла се некаква паника око тога.
Нисам хтела да је платим, платићу све заједно у априлу кад ми стигне решење, као и увек што радим.

Ја често и не добијем решење, зато плаћам по старом.

Јуче платила, јер је мени порез мало већи па плаћам квартално.

Е, да, платила и осигурање за кућу :whistling:

Moja zaova. Muz joj ide u zatvor na neke 3 godinice, i mm i moja svekrva je svaki dan zivkaju da joj pruze podrsku da je pitaju kako je, da dodje malo, da ostavi decu na cuvanje da zavrsi sta treba,i sve tako gledaju da joj ugode. A ona jutros salje mm poruku KAKO JE NIKO NE PITA KAKO JOJ JE... E zamisli... Pa ni mene niko ne pita, ni njega niko ne pita.. Pa sta. Nije sigurno da neduzan ide u zatvor, sram ga bilo otac dvoje dece,a ona bez posla.

Ја често и не добијем решење, зато плаћам по старом.

Јуче платила, јер је мени порез мало већи па плаћам квартално.

Е, да, платила и осигурање за кућу :whistling:

Ја данас била у пореском и испало да имам некакав вишак од ранијих година па сам прву рату платила само 250 дин. :mrgreen:

У новом дисконту "Вишњица" на Дорћолу имају више цена за исти производ.
Даље, испод артикла је једна цена а на каси друга.
Конкретно - кекс који сам узела, између осталог и због цене од 73,90 динара, на каси је био 81, 90.
Нисам имала ни времена ни живаца да се расправљам али ћу то следећи пут свакако учинити.

У новом дисконту "Вишњица" на Дорћолу имају више цена за исти производ.
Даље, испод артикла је једна цена а на каси друга.
Конкретно - кекс који сам узела, између осталог и због цене од 73,90 динара, на каси је био 81, 90.
Нисам имала ни времена ни живаца да се расправљам али ћу то следећи пут свакако учинити.

..ja iz principa takve artikle vracam...ne zanima me ko je pogresio, necu da dam ni dinar preko onoga sto pise na rafu...cao, zdravo...

Back