boqte ovima ne vredi ni blindup ni ball & gag a ni testerom da ih preseces na pola da dodjesh do predmeta zelje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago receno "sizofreni" klinci u vozu koji su urlali sat i po koliko sam putovala.Kad danas nisam napravila s*anje necu nikad!
A povod urlanju je bilo nesto konkretno ili je to tako, uobicajeno?
A povod urlanju je bilo nesto konkretno ili je to tako, uobicajeno?
Nece sin da se javi pa nece...kako li se tek javlja curama kad nece majci...ili sam u zabludi![]()
Znao sam da su stranci umešani majku im hohštaplersku, kvare nam omladinu, š'o nisi imala neko hladno ili toplo oružje da im objasniš par stvari...Otkud znam neke shvabe bile sa nekom malom decom DALEKO IM LEPA KUCA!
U nekoj je frci to znam, e sad bas me nervira sto to nece samnom da podelizavisi koja je cura u pitanju
ako nmozes kako da provjeris da li je dobro, (majka uvjek pomisli na najgore) ako je sve ok vjerovatno uziva pa mu mama nije ni na kraj pameti.
U nekoj je frci to znam, e sad bas me nervira sto to nece samnom da podeli![]()
Obdaniste... svaka dva dana imaju neke nove zahtjeve sta da donesemo...
Прекјуче 850 динара за пакетић, јуче 350 динара за сличице и календар, за петак балон, бела ролка и клот беле чарапице за приредбу, украси за собу у којој бораве (свако по нешто)...
Има тога, има...
kod nas (u vojvodini) sve to proslo. deca vec na raspustu... ali bar 2 hiljadarke su otisle prosle nedelje u vrtic
sto rece jedan tata - k'o u prodavnicu da ulazim kad dodjem u vrtic; svako jutro se 'vatam za novcanik![]()
Vrtic-raspust....??? kod nas toga nema vrtic ne radi 1. i 2. januara i 9. drzavni praznik sve druge dane radi.... sta rade roditelji koji ne mogu da spoje 7-15 dana da ne idu na posao
ima dezurstvo i u vrticu za one koji moraju ili zele da idu u vrtic... isto je i za letnji i zimski raspust... deca gledaju tv, igraju se i svi su u jednoj, eventualno dve grupe, jer vecina koristi raspust.
ps
sta je 9.?