Sta vas je danas iznerviralo

a ti pouzdano znas da lupam??
e rado,sad si me iznenadila,drugacije misljenje sam imala o tebi...

Imponuje mi da neko koga ne poznajem ima mišljenje o meni, ma kakvo ono bilo. Ipak, dužnost mi je da te upozorim da je na forumu zabranjeno iznošenje bilo čega vezanog za nečiji privatan život. Ako ti neko nešto duguje, obrati se za to nadležnoj instituciji, molim te ne diži tenziju na ovom pdf u. Bavljenje moderacijom je kažnjivo po pravilniku, kao i bilo kakvo vređanje, makar i nn lica. Hvala.

Imponuje mi da neko koga ne poznajem ima mišljenje o meni, ma kakvo ono bilo. Ipak, dužnost mi je da te upozorim da je na forumu zabranjeno iznošenje bilo čega vezanog za nečiji privatan život. Ako ti neko nešto duguje, obrati se za to nadležnoj instituciji, molim te ne diži tenziju na ovom pdf u. Bavljenje moderacijom je kažnjivo po pravilniku, kao i bilo kakvo vređanje, makar i nn lica. Hvala.
o ljudima ovde po pisanju imamo nekakvo misljenje,tako i ja.nekoga gotivim,a nekoga ne.
meni niko ne duguje,jer sam oprezna,a nisam imala osecaj da dizem tenziju na forumu,ali svakako hvala na opomeni,primila sam k znanju.
nisam nikoga vredjala,jer se niko nije prepoznao (nije mi se do sada obratio).

meni je malo zasmetalo to tvoje `sta lupas`,ali ok,mozda je to tako po pravilniku.

Zar ima i onih koji se poznaju na ovom forumu....nisu valjda počeli ostavljati na forumu i fb profile....

Ово што ћу написати овде, можда је за ,,Шта вас је одушевило'':
Елем, фајтам е на ФБ н групу ,,Просветни радници'' и контам да су форумаши за моје колеге мале маце, да су 10000 пута пристојнији и ширих погледа!
Ко све ради у просвети - језиво!!

Danas sam se iznervirala,uff!!!Svratila u "Lavirint" i kupila neku igračku za deciji rodjendan(iz vrtica drug) i svratila do starog Merkatora da pogledam materijale ...samo sam spustila kesu i malo razgledala materijale,ni 5 min.kad sam se okrenula-NEMA KESE!!!Poludela sam.....pitma prodavacice,nisu nista videle,dve sam obisla,zagledam ljude,mislim ako vidim nekog da nosi zelenu kesu,j....mu mater...ali-nista...eto,iznerviralo me je kakvi smo to ljudi??Pa lepo se vidi da je neka igracka za dete,ko moze da bude tako sebican da to uzme...posle sam otisla i ponovo kupila isti poklon,ali ostao mi je gorak ukus u ustima...
:sad2:

Danas sam se iznervirala,uff!!!Svratila u "Lavirint" i kupila neku igračku za deciji rodjendan(iz vrtica drug) i svratila do starog Merkatora da pogledam materijale ...samo sam spustila kesu i malo razgledala materijale,ni 5 min.kad sam se okrenula-NEMA KESE!!!Poludela sam.....pitma prodavacice,nisu nista videle,dve sam obisla,zagledam ljude,mislim ako vidim nekog da nosi zelenu kesu,j....mu mater...ali-nista...eto,iznerviralo me je kakvi smo to ljudi??Pa lepo se vidi da je neka igracka za dete,ko moze da bude tako sebican da to uzme...posle sam otisla i ponovo kupila isti poklon,ali ostao mi je gorak ukus u ustima...
:sad2:

:mazi: pa danas si uradila jedno dobro delo..

Ха, ха, па народ ће то с одушевљењем прихватити, јефтина клопа еј, зар није Бенџамин Дизраели рекао:Народ је стока!
Бтв за оне који не знају, ГМО клопа уопште узев нема веће приносе од хибрида и сорти(соја и кукуруз и мање)+што је безукусна, али је јефтинија за производњу јер је селективно отпорна на неке хербициде, а и њеном производњом се омогућава енормно набијање цена ,,органске хране"!

Ха, ха, па народ ће то с одушевљењем прихватити, јефтина клопа еј, зар није Бенџамин Дизраели рекао:Народ је стока!
Бтв за оне који не знају, ГМО клопа уопште узев нема веће приносе од хибрида и сорти(соја и кукуруз и мање)+што је безукусна, али је јефтинија за производњу јер је селективно отпорна на неке хербициде, а и њеном производњом се омогућава енормно набијање цена ,,органске хране"!

ovo je u stvari netacan podatak,jer od GMO ploda ne moze da se izdvoji zrno za seme za setvu za sledecu godinu..
za za za za..nek me ubije neki lektor..

ovo je u stvari netacan podatak,jer od GMO ploda ne moze da se izdvoji zrno za seme za setvu za sledecu godinu..
za za za za..nek me ubije neki lektor..
Тачан је податак јер имаш мање обраде земљишта(амортизација машина, гориво, мазива, хемија...).
На ту фору компензују монопол над семеном, мада и семе хибрида и сорти купујеш ако ти треба врхунски принос, јер је семе из меркантилне генерације слабије клијавости и рода, мада никако није стерилно као ГМО.

Nisu me iznervirali toliko koliko su ispali neobrazovani. Većina mojih vršnjaka je u pitanju. Tek su se rodili, a već su politički analitičari koji znaju sve. Ne znaju osnovne političke i pravne pojmove, a umeju da pričaju i drže predavanje kako nam je bilo i kako će nam biti. Poštujem svačiji stav, jer nisam izjašnjen po političkom pitanju, ali strahovitno mrzim i osporavam bilo čiji stav koji je zasnovan po metodi "izgovaraj čudnu stručnu terminologiju da ispadneš pametan i da te društvo prihvati jer misliš kao većina". I svi znaju da se poseru po onome šta nisu ni upoznali, čist komformizam.

Poslednja izmena:
Iznerviralo me jer sam juče u ,,Blicu'' pročitala da će novom selektoru fudbalske reprezentacije samo za odlazak u Brazil biti plaćeno 500 000 evra!
Još više me je iznerviralo to što će naš novac, novac poreskih obveznika, biti dat nekom samo zato što će odvesti gomilu nesposobnakovića, bez obzira na rezultat!
Da vodi sportiste koji su nešto uspeli, mogla bih da prihvatim.
Uh, prva poruka, pa na ovoj temi..:)

Back