Šta vas boli sada

Ma ne tužnog Ruki @RužnaKoLopov proći će kad se riješim klime, promaje :)
Kako si ti, sve gotovo?

Da kolko te klime valjaju da rashlade toliko i ne valjaju

Ja sam dobro , sutra na pos’o samo teške pacijente nemogu još raditi, smrsala sam 8 kg odkako me uhvatila žuč, sad kažu smijem sve jesti ali ja i dalje furam po svom

Dobro je da sam to rijesila iako sam htela odustati, jer me zadnje 3 nedelje nije ništa ni mučilo i kontam ko zdrav da ide na operaciju, ali posle ultrazvuka i razgovor sa doktorom pristanem

Ljudi odbijaju i na kraju dodje do daleko komplikovanijh stvari

🤷🏻‍♀️

Da kolko te klime valjaju da rashlade toliko i ne valjaju

Ja sam dobro , sutra na pos’o samo teške pacijente nemogu još raditi, smrsala sam 8 kg odkako me uhvatila žuč, sad kažu smijem sve jesti ali ja i dalje furam po svom

Dobro je da sam to rijesila iako sam htela odustati, jer me zadnje 3 nedelje nije ništa ni mučilo i kontam ko zdrav da ide na operaciju, ali posle ultrazvuka i razgovor sa doktorom pristanem

Ljudi odbijaju i na kraju dodje do daleko komplikovanijh stvari

🤷🏻‍♀️
To sam ti odmah i rekla.
Obavezmo neko vrijeme uzimaj probiotik, nema razloga da za kratko vrijeme i zaboraviš na operaciju! Odlična odluka.

Profesionalci otvaraju bolovanje i na odmoru, tako cuvaju odmor jer se vodi bolovanje

:mrgreen:
- otvaranje bolovanja uoči godišnjeg odmora može prouzrokovati odlaganje godišnjeg odmora od strane poslodavca a po zaključenju bolovanja.

- otvaranje bolovanja u toku godišnjeg odmora (bolest, smrt bližeg člana) pauzira godišnji odmor ali se poslodavac mora obavestiti a sebe pripremiti na raspravljanje jer se često prave blesavi "da im nije jasno"

- otvaranje bolovanja posle godišnjeg odmora spada u proverenu metodu i najpraktičniju jer nemate administrativnih cimanja te ko kako i koliko poznaje zakon o radu.

NAPOMENA: ovo važi samo ako imate ugovor o radu, na crno nemate kome da nosite doznake jer vam ti dani neće biti ni plaćeni.

Kad završite godišnji odmor i bolovanje - a zapnite malo :D
Tako poslodavcu padne kamen sa srca a vas ostavi u grupi.pouzdanih igrača.

Nikad ne znate kad će poslodavac da smanji potreban broj zaposlenih...

Ajd stavite se u ulogu poslodavca a neko vam uz godišnji idmor uzeo i bolovanje...
:kafa:

Back