- Poruka
- 78.260
msm da je pdf pogođen ko kec na desetku za ove odgovore
šta vas boli sada u momentu , ne mora slika
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za ovo nema ti spasa , gotov si )))
msm da je pdf pogođen ko kec na desetku za ove odgovore
pa pljuni to i ovde , da se malo nasmejemoPa ja da ispričam šta mi se desilo dan pred operaciju nasmijali bi se svi a i dežurni u bolnici je crko od smjeha
Trenutno me još malko boli stomak ali je sve ok
pa pljuni to i ovde , da se malo nasmejemo
Weltschmerz
Kicma otisla odavnomalo pre sam stavljao navlake na onaj pikavac od auta ,be zadnja sedišta me namučiše
i ode kičma
znači boli kičma u pm
ajde sad da ja namontiram onaj hanzaplast što grije
Nos brate polomio ga po drugi putamsm da je pdf pogođen ko kec na desetku za ove odgovore
pa skloni tu flašu brt može i bolje da prođeš , nego ozbiljno u tuči ili ,,,Nos brate polomio ga po drugi puta
još si i dobro prošla, mali prstić , nebitanOvamo je danima bilo sparno a radila sam od 6:00-14:30 sparina katastrofa
U ponedeljak navece oko 22:00 stvori se neki vjetar i ljusnu jaka kiša
Kontam jao idem izletjeti na terasu da uživam u ovoj ljepoti
Bosa na mokre pločice i sastavila se sa crnom zemljom ustanem i sjednem i osjetim jak bol u malom nožnom prstu upalim mobilni uperim kad ono krv šiba
U kupatilu vidim da je mali prst skoro pa “otpao” a krv šiba
Odvezu me kod dežurnog ušepam tamo i kazujem šta se desilo i zamolim da ne dira u taj prstic samo da dezinficira i vrati ga na mjesto,
Lezite
Legnem
OMG blutet wie sau, možda je slomljen?
Desinficira i vratite ga na mesto , tejpuj te i stavite čvrst zavoj
Ja za više nemam vremena sutra idem vaditi žuč
Crko on od smjeha
Možda zbog instrukcija i ne dizanje prašine oko jednog prstića ili zbog činjenice da zamotanom prsticem moram na operaciju
Pogledajte prilog 1605426
ahm , znači ful tretman u spa centru