Lindemann
Zainteresovan član
- Poruka
- 160
Најлепша ствар коју човек може да осети али се права-искрена љубав нажалост виђа и ствара ређе него двадесетчетворокаратно злато а то је последица људи и то је реалност.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volim da bih živela![]()
Živim da bih voleo. Živim da svoju ljubav dam, i da mi se uzvrati, ako je to moguće. Davao sam je i kada nije bilo moguće da dobijem bilo šta zauzvrat, dajem je i sada kada mi je uzvraćena, davaću je uvek, dokle god je ona bude želela... Bez zahteva, bez ograničenja, bez zadnjih namera, dajem je zbog toga što je imam i što želim da je i ona ima, dajem je zato što volim da volim i volim da budem voljen.
Sasvim sam slucajno naisla na ovu temu...
Ustvari nije bilo slucajnu, trazila sam neki sastav na temu LJ U B A V.... to je sastav za moga sina koji zavrsava IV godinu srednje skole, njegov maturski rad.
Htjela sam sama da mu to napisem (nekada sam odlicno pisala sastave iz srpskog jezika) ,pa sam odustala i pomislila kako bi bilo mnogo jednostavnije pronaci nesto po forumima, jer mislim da moje saznanje ljubavi i njegovih 18 godina nikako ne mogu da nadju zajednicku rijec.
Ali nakon iscitavanja ove teme i komentara, poruka, pjesama i citata koje sam procitala, moram priznati da sam se razocarala u samu sebe...
Pitam se da li je moguce, da sam zaboravila da pisem i razmisljam na ovu temu.... da li surovost zivota unustila iliziju ljubavi...
U pravu si...i kada mislimo da u nama vise nema snage ni volje, pojavi se neka iskra u ocima, bar samo iskra koja nam daje nade da ljubav nije zaboravila na nas...Uvek je vreme za ljubav...nisu vazne godine, samo treba, a to je najtezi zadatak sudbine, pronaci osobu koja nas zasluzuje...Ali, u tome je draz ljubavi...ona se pojavi nenadano, iznenada kao u ovim mojim stihovima:Prvo nisam hteo, a onda sam ipak morao da nešto kažem, jednostavno ovo me je povuklo. Zašto si rekla da je surovost života uništila iluziju ljubavi ? Ovako ne bi trebalo niko da kaže, trebalo bi da bude da je ljubav ispunila ovu našu iluziju života, jedino tako i jedino zbog toga i treba živeti, samo tako život ima bar malo smisla i mnogo lepote. I još nešto, niko ne treba da bude razočaran u sebe zbog toga što misli da je "zarđao" i da u njemu nema više ljubavi, ona je tu, sigurno, i samo čeka pravi momenat i pravu osobu da iz pepela koji izgleda kao da je potpuno hladan ponovo bukne u vatru koja može još dugo goreti.
-Voleti Tebe
Voleti ljude oko sebe -
Voleti zivot ,osmeh,sunce ,kisu ,decu-male i velike radosti i td...
Voleti sto VOLIM SVE sto VOLIM ...
![]()