Bezuslovna ljubav

Pa nisu svi sposobni za to. Treba da imaš emotivni kapacitet ili da nađeš nekoga ko ga ima pa da učiš. Ne vidim drugo. Svi žele ljubav. Nije prosta reprodukcija cilj. Žele da budu voljeni. I u prirodi
Ljubav je nemir i duše i tijela. Treba proći te faze naravno, ali ne treba svesti sav život na potragu za filmskom ljubavlju. Promašićeš život i bauljati kroz njega. Čovjek mora upoznati sebe da bi mogao doživjeti ljubav. Ako je i ne doživi, nije kraj svijeta, postoje i druge ljubavi, koje ne podrazumijevaju suprotan pol.

Potreba u određenim godinama, poslije pokazivanje privrženosti.
Kada posle?
Ljubav je nemir i duše i tijela. Treba proći te faze naravno, ali ne treba svesti sav život na potragu za filmskom ljubavlju. Promašićeš život i bauljati kroz njega. Čovjek mora upoznati sebe da bi mogao doživjeti ljubav. Ako je i ne doživi, nije kraj svijeta, postoje i druge ljubavi, koje ne podrazumijevaju suprotan pol.
Jao Lapsi, nije ti valjda Holivud uzor za ljubav?

U tom paketu, u muško ženskom odnosu imas i strast. Što kažeš nemir duše i tela. I to je divno. I mislim da samo tamo gde ima ljubavi može da bude takav. A ljubav se nekako desi. Sa zrelošću. Bar kod mene.

Kada posle?
Jao Lapsi, nije ti valjda Holivud uzor za ljubav?
Poslije, kada uspostaviš ravnotežu hormona i napuniš malo mozgić.
Naravno da mi filmska industrija nije uspjela podvaliti bajke o fatalnoj ili doživotnoj ljubavi. Kod mene realno preovladava.
To ne znači da ne cijenim ljubav. Cijenim i te kako. Ljubav je umjetnost broj 1, a sve ostale umjetnosti su nastale od tih ludih, neobuzdanih osjećanja.

I sex i ljubav. Kako su babe govorile? Gledaj kako i od čega ćeš da živiš. Biće ljubavi! ;)
U stilu, prodaj se ako treba? Neka je imućan. Zavolećeš ga. Tako je bilo ranije, sa babama. Pa onda samostalnost: da imaš ti za svoj hleb, jel tako? Što je i dovelo do toga da ti onda niko ne treba jer "imaš svoj hleb". Da ne spominjem savremeno sponzor doba. Ja lepa, veštačka, a ti sa dobrim kolima i stanom. Ali to su opet neke price van mog sveta.

U tom paketu, u muško ženskom odnosu imas i strast. Što kažeš nemir duše i tela. I to je divno. I mislim da samo tamo gde ima ljubavi može da bude takav. A ljubav se nekako desi. Sa zrelošću. Bar kod mene.
Slatka strast je kratkog daha. Neki su i glavu gubili zbog tih kratkih momenata ludila i umjetnosti. Zato i kažem da ljubav nije za svakoga, a i svako ne zna da voli.

U stilu, prodaj se ako treba? Neka je imućan. Zavolećeš ga. Tako je bilo ranije, sa babama. Pa onda samostalnost: da imaš ti za svoj hleb, jel tako? Što je i dovelo do toga da ti onda niko ne treba jer "imaš svoj hleb". Da ne spominjem savremeno sponzor doba. Ja lepa, veštačka, a ti sa dobrim kolima i stanom. Ali to su opet neke price van mog sveta.
Tako je i danas. Ništa se promijenilo nije i ko je babe poslušao, nije pogriješio.
Te sponzorske priče nemaju nikakve veze samnom, vjeruj mi. Ja ću sada da te zaprepastim izjavom da sam ja jako romantična osoba, ali opasana oprezom.

Није спам. Тема није ауторска. А ако већ није ауторска, ваља навести извор.

Dodala sam link do teksta.

Priroda se osigurala na više načina za reprodukciju čak i emodebili, egoisti, sadisti, nastrani pokleknu :kafa:

Mario, greškom sam zaboravila da ovaj tvoj post prebacim u temu

https://forum.krstarica.com/threads/bezuslovna-ljubav-i-sex.1035127/

Nastavi tamo da pišeš o seksu i ljubavi.

Ovo važi za sve vas.

Dragi svi,

Ovaj poforum je namenjen za pisanje o romantičnim ljubavima. O nesrećnim ali i o srećnim ljubavima.

Uvodni post je tema za diskusiju, i možemo da pišemo i o bezuslovnoj ljubavi roditelja i dece.. Ljubav nije samo emotivna veza. Ljubav ima širu definiciju.

Ukoliko želite, postavite neki citat o bezuslovnoj ljubavi, ali obavezno naglasite ko je autor.

Molim vas da ne postavljate muzičke spotove i fotografije, jer imamo na forumu potforume Muzika i Fotografija.

Što se tiče seksa, o njemu možete uvek da pišete na potforumu "Ljubav i sex".

Ovde ne pišemo o sexu.

Hvala vam na razumevanju.

:heart:

pocne na plazi, tu upadne i romantika i sve drugo u paketu, kad u njenom govoru otkrijes da ti nesto ne prija,..drugi dan opet plaza i tuti komplimenti i romantismo..uvece sex na plazi..T i bogca ona je za mene..Pa restorani, sladoledi i sve drugo dok ne otkrijes i kod sebe i kod nje da ovo ide u pogresnom pravcu jer smo nas dvoje odrasli ljudi i svako ima svoj karakter koji ne trpi prisilne promene...Onda ja cu sniclu , ona ribu..placamo napola....obavezno pitanje u cemu se slazemo..krajnje je bolje da ne pretrazujem puno jer dok sam na odmoru bar imam zensku a ona Muskega.. za dalje videcemo..Ako se ne zaboravimo..nije pravilo jer ima i iskljucaka..govorim iz iskustva..

pocne na plazi, tu upadne i romantika i sve drugo u paketu, kad u njenom govoru otkrijes da ti nesto ne prija,..drugi dan opet plaza i tuti komplimenti i romantismo..uvece sex na plazi..T i bogca ona je za mene..Pa restorani, sladoledi i sve drugo dok ne otkrijes i kod sebe i kod nje da ovo ide u pogresnom pravcu jer smo nas dvoje odrasli ljudi i svako ima svoj karakter koji ne trpi prisilne promene...Onda ja cu sniclu , ona ribu..placamo napola....obavezno pitanje u cemu se slazemo..krajnje je bolje da ne pretrazujem puno jer dok sam na odmoru bar imam zensku a ona Muskega.. za dalje videcemo..Ako se ne zaboravimo..nije pravilo jer ima i iskljucaka..govorim iz iskustva..
To nije odmor. To je ,,Daj da nešto ulovim i povalim da se računa kao uspješan odmor,,! Ljudi nemaju pojma šta je odmor.
Odmor je za mene kada ne radim ništa prisilno, nametnuto, u određeno vrijeme... Kada obratim pažnju na prirodu, sunce, ljepotu nerada, ne mjerenja vremena, kada živim taj dan.
Kada mi je svejedno ko je oko mene, kada se ne silim da pričam naglas, kada jedem usput, kada pratim svoj ritam i želje tijela. Kada sam sama sa sobom.

To nije odmor. To je ,,Daj da nešto ulovim i povalim da se računa kao uspješan odmor,,! Ljudi nemaju pojma šta je odmor.
Odmor je za mene kada ne radim ništa prisilno, nametnuto, u određeno vrijeme... Kada obratim pažnju na prirodu, sunce, ljepotu nerada, ne mjerenja vremena, kada živim taj dan.
Kada mi je svejedno ko je oko mene, kada se ne silim da pričam naglas, kada jedem usput, kada pratim svoj ritam i želje tijela. Kada sam sama sa sobom.
odlicno napisano...to ja radim upravo sad...zavalim se na lezaljku ispod borova pa ako pocrnim pocrnio sam ako ne ne, no uzivam u prirodi../ lipo mi je..

IMG_0493.jpeg

Odštampati, okačiti na frižider i govoriti svakodnevno, djeci, roditeljima i bližnjim. Naročito onima koje nijesu dovoljno voljeli u djetinjstvu i onima koji se odnose prema bezuslovnoj ljubavi podozrivo. Posle mjesec dana trebalo bi da im bude mnogo lakše.

Volim te.

Volim upravo tebe.

Volim te uvijek.

Volim te prosto tako.

Volim te, jer postojiš.

Volim te, jer si ti - ti.

Volim te, čak i kada griješiš.

Volim te, čak i kada se ne slažeš sa mnom.

Volim te, čak i kada mi je teško sa tobom.

Volim te, čak i kada sam ljuta na tebe.

Volim te, čak i kada smo u svadi.

Volim te, čak i kada si ljut(a).

Volim te, čak i kada si grub(a).

Volim te, čak i kad mi kažeš "ne".

Volim te, čak i kada mi kažeš da me ne voliš.

Volim te, čak i kada mi to nije korisno.

Volim te, čak i kada želimo različite stvari.

Volim te, čak i kada odlaziš.

Volim te, čak i kada ti je bolje sa drugim ljudima.

Volim te, čak i kada ne opravdavaš moja očekivanja.

Volim te, čak i kada voliš druge.

Volim te, čak i kada ćutiš.

Volim te, čak i kada ti ništa ne uspijeva.

Volim te, čak i kada kasniš ili si u žurbi.

Volim te, čak i kada ne znaš šta hoćeš.

Volim te, čak i kada ti sam (a) ne voliš sebe.

Volim te, čak i kada se mijenjaš ili ostaješ isti (a).

Volim te, čak i kada ne mogu da te razumijem.

Volim te, čak i kada ti kažem da te ne volim.

Volim te, čak i ti kada kažem da te mrzim.

Volim te isto, i kada ti je dobro i kada ti je loše.

Volim te, čak i kada je meni loše.

Volim te, čak i ako sada želim da budem ovojen(a) od tebe.

Volim te, i to mi treba.

Volim te, i to mi je dovoljno.

Ne duguješ mi ništa za moju ljubav.

Ja ti nijesam ništa dužn (a) za moju ljubav.

Sakupila - Aglaja Datešidze
Prevod teksta: http://www.cluber.com.ua

Prevela: Beba Muratović - bebamur.com

Back