lapsi
Poznat
- Poruka
- 9.653
Šta? Nisam upoznata.Ne boli ljubav. Boli nešto drugo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta? Nisam upoznata.Ne boli ljubav. Boli nešto drugo.
Uostalom, ja sam se pomirila da u bilo kom paketu imaš i bol. I baš me briga. Podnesem ga kao i svaku drugu emociju. Ranije sam bežala od bola jer mi je u jednom trenutku u životu bio ogroman. A onda skapiraš da sve preziviš. I to je život. Kod tebe je ljubav drama?Ne boli ljubav. Boli nešto drugo.
Nije. Odustala sam od ljubavi davno već.Uostalom, ja sam se pomirila da u bilo kom paketu imaš i bol. I baš me briga. Podnesem ga kao i svaku drugu emociju. Ranije sam bežala od bola jer mi je u jednom trenutku u životu bio ogroman. A onda skapiraš da sve preziviš. I to je život. Kod tebe je ljubav drama?![]()
Ljubav je nemir i duše i tijela. Treba proći te faze naravno, ali ne treba svesti sav život na potragu za filmskom ljubavlju. Promašićeš život i bauljati kroz njega. Čovjek mora upoznati sebe da bi mogao doživjeti ljubav. Ako je i ne doživi, nije kraj svijeta, postoje i druge ljubavi, koje ne podrazumijevaju suprotan pol.Pa nisu svi sposobni za to. Treba da imaš emotivni kapacitet ili da nađeš nekoga ko ga ima pa da učiš. Ne vidim drugo. Svi žele ljubav. Nije prosta reprodukcija cilj. Žele da budu voljeni. I u prirodi
I sex i ljubav. Kako su babe govorile? Gledaj kako i od čega ćeš da živiš. Biće ljubavi!Ne, pitala sam te da li misliš na sex kada kažeš sirotinjska zabava.
Kada posle?Potreba u određenim godinama, poslije pokazivanje privrženosti.
Jao Lapsi, nije ti valjda Holivud uzor za ljubav?Ljubav je nemir i duše i tijela. Treba proći te faze naravno, ali ne treba svesti sav život na potragu za filmskom ljubavlju. Promašićeš život i bauljati kroz njega. Čovjek mora upoznati sebe da bi mogao doživjeti ljubav. Ako je i ne doživi, nije kraj svijeta, postoje i druge ljubavi, koje ne podrazumijevaju suprotan pol.
U tom paketu, u muško ženskom odnosu imas i strast. Što kažeš nemir duše i tela. I to je divno. I mislim da samo tamo gde ima ljubavi može da bude takav. A ljubav se nekako desi. Sa zrelošću. Bar kod mene.Ljubav je nemir i duše i tijela. Treba proći te faze naravno, ali ne treba svesti sav život na potragu za filmskom ljubavlju. Promašićeš život i bauljati kroz njega. Čovjek mora upoznati sebe da bi mogao doživjeti ljubav. Ako je i ne doživi, nije kraj svijeta, postoje i druge ljubavi, koje ne podrazumijevaju suprotan pol.
Poslije, kada uspostaviš ravnotežu hormona i napuniš malo mozgić.Kada posle?
Jao Lapsi, nije ti valjda Holivud uzor za ljubav?
U stilu, prodaj se ako treba? Neka je imućan. Zavolećeš ga. Tako je bilo ranije, sa babama. Pa onda samostalnost: da imaš ti za svoj hleb, jel tako? Što je i dovelo do toga da ti onda niko ne treba jer "imaš svoj hleb". Da ne spominjem savremeno sponzor doba. Ja lepa, veštačka, a ti sa dobrim kolima i stanom. Ali to su opet neke price van mog sveta.I sex i ljubav. Kako su babe govorile? Gledaj kako i od čega ćeš da živiš. Biće ljubavi!![]()
Slatka strast je kratkog daha. Neki su i glavu gubili zbog tih kratkih momenata ludila i umjetnosti. Zato i kažem da ljubav nije za svakoga, a i svako ne zna da voli.U tom paketu, u muško ženskom odnosu imas i strast. Što kažeš nemir duše i tela. I to je divno. I mislim da samo tamo gde ima ljubavi može da bude takav. A ljubav se nekako desi. Sa zrelošću. Bar kod mene.
Tako je i danas. Ništa se promijenilo nije i ko je babe poslušao, nije pogriješio.U stilu, prodaj se ako treba? Neka je imućan. Zavolećeš ga. Tako je bilo ranije, sa babama. Pa onda samostalnost: da imaš ti za svoj hleb, jel tako? Što je i dovelo do toga da ti onda niko ne treba jer "imaš svoj hleb". Da ne spominjem savremeno sponzor doba. Ja lepa, veštačka, a ti sa dobrim kolima i stanom. Ali to su opet neke price van mog sveta.
Znam da nemaju. Nego razvijam priču.Tako je i danas. Ništa se promijenilo nije i ko je babe poslušao, nije pogriješio.
Te sponzorske priče nemaju nikakve veze samnom, vjeruj mi. Ja ću sada da te zaprepastim izjavom da sam ja jako romantična osoba, ali opasana oprezom.
Ili samo nemaju isti jezik ljubavi.Ne znači da te ne voli, samo intezitet osjećanja nije isti ili varira kod jednog od ,,njih,,!
Nikada ne boli ljubav.Šta? Nisam upoznata.![]()
Ili samo nemaju isti jezik ljubavi.
A i to je druga tema.
Није спам. Тема није ауторска. А ако већ није ауторска, ваља навести извор.
Priroda se osigurala na više načina za reprodukciju čak i emodebili, egoisti, sadisti, nastrani pokleknu![]()
To nije odmor. To je ,,Daj da nešto ulovim i povalim da se računa kao uspješan odmor,,! Ljudi nemaju pojma šta je odmor.pocne na plazi, tu upadne i romantika i sve drugo u paketu, kad u njenom govoru otkrijes da ti nesto ne prija,..drugi dan opet plaza i tuti komplimenti i romantismo..uvece sex na plazi..T i bogca ona je za mene..Pa restorani, sladoledi i sve drugo dok ne otkrijes i kod sebe i kod nje da ovo ide u pogresnom pravcu jer smo nas dvoje odrasli ljudi i svako ima svoj karakter koji ne trpi prisilne promene...Onda ja cu sniclu , ona ribu..placamo napola....obavezno pitanje u cemu se slazemo..krajnje je bolje da ne pretrazujem puno jer dok sam na odmoru bar imam zensku a ona Muskega.. za dalje videcemo..Ako se ne zaboravimo..nije pravilo jer ima i iskljucaka..govorim iz iskustva..
odlicno napisano...to ja radim upravo sad...zavalim se na lezaljku ispod borova pa ako pocrnim pocrnio sam ako ne ne, no uzivam u prirodi../ lipo mi je..To nije odmor. To je ,,Daj da nešto ulovim i povalim da se računa kao uspješan odmor,,! Ljudi nemaju pojma šta je odmor.
Odmor je za mene kada ne radim ništa prisilno, nametnuto, u određeno vrijeme... Kada obratim pažnju na prirodu, sunce, ljepotu nerada, ne mjerenja vremena, kada živim taj dan.
Kada mi je svejedno ko je oko mene, kada se ne silim da pričam naglas, kada jedem usput, kada pratim svoj ritam i želje tijela. Kada sam sama sa sobom.