pakissrb6991
Početnik
- Poruka
- 35
Zanima me sta vam tacno smeta u izgledu kod muskaraca..npr kriv nos,velike usi,gojaznost,zgoljavost..sve. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me sta vam tacno smeta u izgledu kod muskaraca..npr kriv nos,velike usi,gojaznost,zgoljavost..sve.![]()
Zanima me sta vam tacno smeta u izgledu kod muskaraca..npr kriv nos,velike usi,gojaznost,zgoljavost..sve.![]()
ja volim muskarce sa vecim nosem,
nije da ih po tome biram,al nekako kad pogledam u nazad,svi su bili onako...
Kažu da ko ima veliki nos, ima i veliku pišu.![]()
Smeta im sto nema kesh..a to kao upakuju u ambicioznost..sto ima bolju ribu od njih i sto ne reaguju na njihova namestanja lakog plena za startovanje..kao kao derpe je sto ih ne startuje s jakom zvakom
Kažu da ko ima veliki nos, ima i veliku pišu.![]()
Dzordzi ti svaki put pises tako da izgleda kao da imas komplekse, jel su tebe devojke ostavljale ili te nisu htele zato sto nemas pare ili sta ? nije sve u parama
Cekaj ako mene nisu htele zato sto neam pare kako su to moji komplexislabo ti ja o sebi pricam vise volim objetivno konkretno sagledati problem
a ja cula da se meri prema duzini sake, od korena do vrha srednjeg prsta.