Šta vam se mota po glavi ... baš sada ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko su ti "drugi' ili "prvi"? postoje i oni "treci" koji ce shvatiti tvoje prave vrednosti,,,,a ne moraju da ih prihvate...to nije bitno...barem neka ih shvate...:???:

"Drugi" su skoro svi ostali ljudi, a nažalost onih "trećih" je vrlo malo, ta vrsta je jako ugrožena, skoro pred izumiranjem. Postoji još tu i tamo poneko u ovom virtuelnom svijetu koji pripada kategoriji "trećih". :roll:

"Drugi" su skoro svi ostali ljudi, a nažalost onih "trećih" je vrlo malo, ta vrsta je jako ugrožena, skoro pred izumiranjem. Postoji još tu i tamo poneko u ovom virtuelnom svijetu koji pripada kategoriji "trećih". :roll:

tu je neki novi zadatak, pomoci "trecima" ,,,jos bolje "spasiti ih..verovatno postoji nacin, ili to moraju sami da urade, a sta ako nisu svesni da pripadaju skupini "trecih",,,,mozda sebe sami ponizavaju,,,ne dozvoljavaju da lete..oni sami sebi?:???:

tu je neki novi zadatak, pomoci "trecima" ,,,jos bolje "spasiti ih..verovatno postoji nacin, ili to moraju sami da urade, a sta ako nisu svesni da pripadaju skupini "trecih",,,,mozda sebe sami ponizavaju,,,ne dozvoljavaju da lete..oni sami sebi?:???:

Uglavnom jesu svjesni da pripadaju toj endemskoj vrsti "trećih", ali su toliko proganjani i satirani od "drugih", da su se morali povući u duboku ilegalu i praviti se kao da i sami pripadaju "drugima", tako da ni na mukama ne bi priznali da su zapravo "treći". Žalosno je to. :eek:

Uglavnom jesu svjesni da pripadaju toj endemskoj vrsti "trećih", ali su toliko proganjani i satirani od "drugih", da su se morali povući u duboku ilegalu i praviti se kao da i sami pripadaju "drugima", tako da ni na mukama ne bi priznali da su zapravo "treći". Žalosno je to. :eek:

pa ...?u svim sredinama je tako da ako nisi deo mase, onda si ...sta si onda..zato ovi treci i cute, najgore je sto trpe.:???:Ja se ne bojim da ce oni izumreti,,,bojim se tog povlacenja u "ilegalu"..:???:

pa ...?u svim sredinama je tako da ako nisi deo mase, onda si ...sta si onda..zato ovi treci i cute, najgore je sto trpe.:???:Ja se ne bojim da ce oni izumreti,,,bojim se tog povlacenja u "ilegalu"..:???:

Tako je ovaj svijet ustrojen da manjina mora da trpi volju većine, i obrnuto je proporcionalna brojnost te manjine i težina njihovog trpljenja. Srećni su oni ljudi koji pripadaju većini, ma kakva ona bila.

nemoj tako,,,,zar bi ti bio sretan da pripadas vecini?Secas se da je Isus rekao..."Ja nisam deo ovog sveta...":???:

Često mi je pretežak taj teret različitosti koji možda postoji samo u mojoj glavi, ali zar nije tako kod svih "trećih". Najbolji primjer za to je moj najdraži američki pisac Vilijam Fokner. Svjestan svoje velike različitosti on je otišao na američki jug, kupio ranč, bavio se seoskim poslovima, ispred lokalne prodavnice pio pivo sa komšijama, pričao o konjima i žetvi, trudio se da bude isti kao o oni i da se ni po čemu ne razlikuje a istovremeno pisao genijalne romane i bio i ostao najbolji američki pisac svih vremena. :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back