Šta vam se mota po glavi ... baš sada ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, da je mudrost, pa da ko čovjek poludim od intelektualnog preopterećenja, ne bi mi bilo žao, ali uzroci su nažalost mnogo prizemnije prirode. Nikako da se vinem u visine, već samo tonem u dubinu.

hoce li to biti nesto prolazno>>>>a mi zavidimo pticama, ne treba da im zavidimo na daru koji imaju jer mogu da lete, nego vide sve ultraljubicasto..:rtfm:

Kako imam bolesne navike,ne razumem ni sam zasto to radim slusaj ovo:

Kad idem ulicom posmatram ljude dok me ne gledaju cim me pogledaju ja okrenem glavu i ignorisem ih!!

Isto kad ifem ulicom obozavam da gledam ljude u oci ali napravim takav pogled da se ljudi uplase!!:lol:

Isto volim kada mi idu neke ribe u susret idem i gledam ih svo vreme dok mi prilaze i to u oci i ono kad icekuju da im se javim samo sto nisu zinule ja ih iskuliram!! To mi je bas poslastica!!:lol:

Kako imam bolesne navike,ne razumem ni sam zasto to radim slusaj ovo:

Kad idem ulicom posmatram ljude dok me ne gledaju cim me pogledaju ja okrenem glavu i ignorisem ih!!

Isto kad ifem ulicom obozavam da gledam ljude u oci ali napravim takav pogled da se ljudi uplase!!:lol:

Isto volim kada mi idu neke ribe u susret idem i gledam ih svo vreme dok mi prilaze i to u oci i ono kad icekuju da im se javim samo sto nisu zinule ja ih iskuliram!! To mi je bas poslastica!!:lol:

brate isti sluchaj :D ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back