kraljica_pola_srca
Primećen član
- Poruka
- 570
sto pre da osusim kosu, i bez iz stana da vidim mog westia, da prebrojimo rupe u dvoristu...unisti svo cvece...odoh jos malo...na meni je da ispastam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Očajničke misli mi se motaju po glavi.![]()

tkacio:Danas su mi misli malo manje očajničke nego juče, ali uzrok i dalje ostaje, samo se mjenja dubina očaja.

uzork mora da je opet neka mudrost, ona ti "dozvoljava" da dubina bude sira....:???:
Odjednom su stvoje mudrosti dobile nove dimenzije![]()
Eh, da je mudrost, pa da ko čovjek poludim od intelektualnog preopterećenja, ne bi mi bilo žao, ali uzroci su nažalost mnogo prizemnije prirode. Nikako da se vinem u visine, već samo tonem u dubinu.

[hoce li to biti nesto prolazno>>>>a mi zavidimo pticama, ne treba da im zavidimo na daru koji imaju jer mogu da lete, nego vide sve ultraljubicasto..![]()

Kako imam bolesne navike,ne razumem ni sam zasto to radim slusaj ovo:
Kad idem ulicom posmatram ljude dok me ne gledaju cim me pogledaju ja okrenem glavu i ignorisem ih!!
Isto kad ifem ulicom obozavam da gledam ljude u oci ali napravim takav pogled da se ljudi uplase!!
Isto volim kada mi idu neke ribe u susret idem i gledam ih svo vreme dok mi prilaze i to u oci i ono kad icekuju da im se javim samo sto nisu zinule ja ih iskuliram!! To mi je bas poslastica!!![]()
][
...za razliku od 99% nas koji sve vidimo crno-bijelo.![]()