ШТА ВАМ НАЈВИШЕ СМЕТА У ПОЛИТИЦИ?

смета ми--

• радикалски патриотизам

• морал код демократа

• истина код социјалиста

• поштење код Г 17+ стручњака

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Meni smetaju tupadžije koje kad prave pljuvačku anketu o demokratama postavljaju anonimne ankete da bi glasali sa rezervnim nickovima, a kad treba da razmišljamo o dss-u ili radikalima bar tri sekunde u životu, e onda da se vidi...

какви резервни никови ти си нешто побркао скроз:rotf: :rotf: :rotf:

ајронее ајронеееее

спаси крстарицу и уби сееее ајронеееее

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Meni lično u politici ( i uopšte) najviše smeta neargumentovano spletkarenje, odsustvo vaspitanja, opšte kulture i neznanje. Mada, svi znaju sve, razume se.

Imam neki utisak da velika većina ,,političara,, nije mogla da se u životu bavi ničim drugim, pa se, eto, uglaviše u neku partiju, pustiše jezičine i postadoše ,,političari,,. Ko te pita, ionako niko ne odgovara za greške i propuste. Sjaši i uzjaši, a i imaju koga.

1.lazni patriotizam kod radikala
2.nesposobnost demokrata,tadic i njegov potrcko jeremic
3.kostunica i njegovo farbanje oko kosova i sve stranacke vodonose koje ga slepo prate
4.socijalisiti po svojoj bednoj definiciji,sta god sad predstavljali
5.ldp zbog netakticnosti
6.g17 sto uvek grabe vise nego sto im pripada

odala si se.....pa ti si PUPSovka....:)

i spo je parlamentarna stranka :rumenko::lol:

salu na stranu,svima imam nesto da prigovorim,ukratko sam nabrojala o cemu se radi...

СПО и ЛДП су мале странке,а ставити ДСС је глупо.
Коштуница никоме не смета.:ok:
углавном је поштенији од осталих политичара

1.lazni patriotizam kod radikala
2.nesposobnost demokrata,tadic i njegov potrcko jeremic
3.kostunica i njegovo farbanje oko kosova i sve stranacke vodonose koje ga slepo prate
4.socijalisiti po svojoj bednoj definiciji,sta god sad predstavljali
5.ldp zbog netakticnosti
6.g17 sto uvek grabe vise nego sto im pripada

шта је то нетактичност код ЛДП-а?

после се љутиш када ти кажем да си ЛДПовац

ако није поштен,реци ми у којој афери је учествовао........или приватизацији
ne moras da ucestvujes u privatizaciji pa da budes neposten.
neposten je pre svega jer lozi i baronise nekim pokusajem nacionalizma i praznim pricama siroke narodne mase,da ne kazem ove koji su se na to upecali pa glasaju za njega.neposten je jer laze i to debelo...a iza cega je on stajao sve verujem da ce se videti tek u buducnosti,kad se rasciste sve one sluzbe koje su njegovi drzali.

moras biti veoma naivan da poverujes u neku pricu o njegovom postenju...nema postenog politicara,a on posebno nije od te sorte.

jao sad znam za koga glasas :lol:

Back