ШТА ВАМ НАЈВИШЕ СМЕТА У ПОЛИТИЦИ?

смета ми--

• радикалски патриотизам

• морал код демократа

• истина код социјалиста

• поштење код Г 17+ стручњака

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ne moras da ucestvujes u privatizaciji pa da budes neposten.
neposten je pre svega jer lozi i baronise nekim pokusajem nacionalizma i praznim pricama siroke narodne mase,da ne kazem ove koji su se na to upecali pa glasaju za njega.neposten je jer laze i to debelo...a iza cega je on stajao sve verujem da ce se videti tek u buducnosti,kad se rasciste sve one sluzbe koje su njegovi drzali.

moras biti veoma naivan da poverujes u neku pricu o njegovom postenju...nema postenog politicara,a on posebno nije od te sorte.

jao sad znam za koga glasas :lol:

ако не учествујеш у приватизацији(Јанушевић,Колесар,Влаховић) или можда немаш војводу од меридијана са 11 миља(Божа) или можда се ниси купао у Шилеровој(Чеда)
шта је онда ту проблем?

опет грешка змају:whistling:

нема ту наивности,дај једну аферу или превару из ДСС-а.

ако му је мана што је демократа и патриота :dash: :dash:

понекада ме изненаћујеш

primer: odluka da se ide na (ove poslednje) parlamentarne izbore doneta je na glavnom odboru DSS, ovi koji su bili za izbore su preglasali one koji su hteli da bez izbora prave skupstinsku vecinu sa radikalistima.....Kostun je ispostovao odluku svog glavnog odbora...naprotiv, zutaci izglasaju Pajtica za premijera, Tadic kaze: sipak! Bice kako ja, Ivica i Mrka odlucimo....

Meni mnogo u politici smeta onaj zagrljaj Bote i Dacica.

... ali nije postojala ta opcija u anketi.

Tadic-sps.jpg
:cmok:

али зато ваш Чеда нема алтернативу.:rotf:
nemam politicara u svom vlasnistvu :roll:
nego cisto informativo,jel imas ti nesto da zameris vojislavu ili mislis da je idealan,savrsen,posten i bezgresan? evo ja sam za sve rekla otprilike sta im zameram,i iskreno nema osobe za koju mislim da je savrsena u tom poslu srpskog politicara,mogu ja to i dataljnije naravno al bih volela da cujem i tvoju verziju vojislava...:)

Poslednja izmena:
primer: odluka da se ide na (ove poslednje) parlamentarne izbore doneta je na glavnom odboru DSS, ovi koji su bili za izbore su preglasali one koji su hteli da bez izbora prave skupstinsku vecinu sa radikalistima.....Kostun je ispostovao odluku svog glavnog odbora...naprotiv, zutaci izglasaju Pajtica za premijera, Tadic kaze: sipak! Bice kako ja, Ivica i Mrka odlucimo....

Jedino ako si sanjao taj Glavni odbor DSS koji je doneo odluku da se ide na parlamentarne izbore:mrgreen:
A u nastavku si sanjao drugi deo kada su se preglasavali:lol:

Elem, Vojislav Dr Koštunica je jednog lepog dana izašao na tv i saopštio da ruši vladu. To je raspravio sam sa sobom. Demokratski:rotf:

У политици ми смета ефикасност политичара да изнова проналазе оне који слијепо вјерују (да се не изражавам другачије) у њихова нова обећања. Смета ми искључивост јер до сада још нико није рекао: "Не слажем се са тобом, мислим да ниси у праву али ево, подржаћу твој приједлог па ћемо да видимо да ли си био у праву." И смета ми што још нико од политичара није признао да је погријешио. Они су безгрешни, а нама је све горе.

Jedino ako si sanjao taj Glavni odbor DSS koji je doneo odluku da se ide na parlamentarne izbore:mrgreen:
A u nastavku si sanjao drugi deo kada su se preglasavali:lol:

Elem, Vojislav Dr Koštunica je jednog lepog dana izašao na tv i saopštio da ruši vladu. To je raspravio sam sa sobom. Demokratski:rotf:

ovo ti je sistem: aj da lupam i izmisljam kad nemam sta da kazem......poslacu ti zapisnik sa GO cim nabavim....ipak je trebao da pravi vecinu sa radikalima, bez izbora, bar MADONNA ne bi bila trijumfalno re-otvorena.....a za Tadica i Pajtica reci da nije tacno....

ovo ti je sistem: aj da lupam i izmisljam kad nemam sta da kazem......poslacu ti zapisnik sa GO cim nabavim....ipak je trebao da pravi vecinu sa radikalima, bez izbora, bar MADONNA ne bi bila trijumfalno re-otvorena.....a za Tadica i Pajtica reci da nije tacno....

Dobar ti je sistem:mrgreen::lol:

A bitno je i da si dosledan u svojoj tvrdnji koja nema veze sa istinom:super:

Vojislav dr Koštunica, pre nego što je srušio Vladu, nije sazvao Glavni odbor. ON je doneo tu odluku, a ne glavni odbor. Za to ti je dovoljno da pogledaš malo po netu.

Osim..... ako je sazvan tajni glavni odbor, na tajnoj lokaciji, sa tajnim odlukama:mrgreen:

Back