Шта урадити са толиким вакцинама?

Džabe bolduješ ili je to za ove vaksere što ih je katarakta stigla sa 30+ godina?
сасвим природно, нема разлога за панику
са 25 срчани проблеми и упале срца (без разлога тобоже, тј. често доктори се врте у круг и сами ватају свој реп)

Podseti me na firmu u kojoj direktor piše naučni rad o proizvodu koji valja :mrgreen: rekoh kako vas bre nije sramota barem da ste platili neko drugi da potpiše.
није било потребе
за ваксере, они се само поредају, заврну рукаве, па како буде (више би смисла имало играти руски рулет)

иначе мрна нема никакви посљдица по здравље, имуни систем, срце и крвоток, неуролошки систем - само јуначко здравље и дугу срећу :mrgreen:

Bilo bi sve normalno i brže a krupni kapital bi ispaštao za izopačenost društva koje sintetiše bolesti.
дигнеш пару а онда оштетиш и убијеш
двије муве једним ударцем

а заштићен си законом, не могу те оштећени судити, не може ти нико ништа
Зашто таква политичка заштита осим ако твој производ не штети здрављу и убија људе??

Da tada se radilo za prijem dva testa i za otpust isto dva.
Ma kakva dva testa?
Prvo ti upere onaj k***c da izmere temperaturu, pa, ako nemaš uopšte (govorim o konkretnom slučaju čiji sam akter bio), onda većaju gde da te pošalju (dok čovek "umire" u autu), pa te pošalju na jedna vrata - tamo ne primaju, pošalju te na druga vrata - opet ni tamo ne primaju, pa te prime na trećim (posle deset minuta, osoba u skafanderu), pa te drže u hodniku (pacijenta) dok ne dodje lekar iz kovid-odeljenja (to je već trajalo ko zna koliko, jer nisam mogao da udjem), pa ispitivanja (testovi, tek onda), pa sve ostalo.
Četiri i po sata, bajo moj.
I naravno - nisam se zarazio.

Ma kakva dva testa?
Prvo ti upere onaj k***c da izmere temperaturu, pa, ako nemaš uopšte (govorim o konkretnom slučaju čiji sam akter bio), onda većaju gde da te pošalju (dok čovek "umire" u autu), pa te pošalju na jedna vrata - tamo ne primaju, pošalju te na druga vrata - opet ni tamo ne primaju, pa te prime na trećim (posle deset minuta, osoba u skafanderu), pa te drže u hodniku (pacijenta) dok ne dodje lekar iz kovid-odeljenja (to je već trajalo ko zna koliko, jer nisam mogao da udjem), pa ispitivanja (testovi, tek onda), pa sve ostalo.
Četiri i po sata, bajo moj.
I naravno - nisam se zarazio.
Не значи ни да ниси ни да јеси.

Не значи ни да ниси ни да јеси.
Znači, jer mi nije bilo ništa, duži period.
A stajao sam pored kontejnera gde su bacali one skafandere, jer su na tim vratima primili brata kojeg sam doveo na lečenje, pričao sa lekarem koji ga je primio i sa njegovim "naslednikom" (jer smo zakačili dve smene).
Kao što sam bio u kontaktu (pričao sa njom) sa trenutno pozitivnom osobom (zaraženom) i nije mi bilo ništa.
Samo kada su nadletali oni Udbini aviončići - dva dana kasnije upala pluća.

Znači, jer mi nije bilo ništa, duži period.
A stajao sam pored kontejnera gde su bacali one skafandere, jer su na tim vratima primili brata kojeg sam doveo na lečenje, pričao sa lekarem koji ga je primio i sa njegovim "naslednikom" (jer smo zakačili dve smene).
Kao što sam bio u kontaktu (pričao sa njom) sa trenutno pozitivnom osobom (zaraženom) i nije mi bilo ništa.
Samo kada su nadletali oni Udbini aviončići - dva dana kasnije upala pluća.
Симптоме се добије после 3 до 5 дана после инфицирања.

Back