mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.231
Bilo bi sve normalno i brže a krupni kapital bi ispaštao za izopačenost društva koje sintetiše bolesti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
enough saidstudija CDC na ... zaključila kako su ove vakcine sigurne, a da su teške nuspojava vrlo rijetke.

сасвим природно, нема разлога за паникуDžabe bolduješ ili je to za ove vaksere što ih je katarakta stigla sa 30+ godina?
rekoh kako vas bre nije sramota barem da ste platili neko drugi da potpiše.није било потребеPodseti me na firmu u kojoj direktor piše naučni rad o proizvodu koji valjarekoh kako vas bre nije sramota barem da ste platili neko drugi da potpiše.

Imaš li dokaze?сасвим природно, нема разлога за панику
са 25 срчани проблеми и упале срца (без разлога тобоже, тј. често доктори се врте у круг и сами ватају свој реп)
имам ли очи?Imaš li dokaze?
дигнеш пару а онда оштетиш и убијешBilo bi sve normalno i brže a krupni kapital bi ispaštao za izopačenost društva koje sintetiše bolesti.
зашто не можеш тужити за одштету ако ти шта буде?Bez vakcina bi imali dosta repova epidemije.

Možeš.зашто не можеш тужити за одштету ако ти шта буде?![]()
Kaži to Belorusima, Bugarima, Rumunima, BiH-ovcima i nama.Bez vakcina bi imali dosta repova epidemije.
Znaju oni to dobro.Kaži to Belorusima, Bugarima, Rumunima, BiH-ovcima i nama.
Normalno, zato su najmanje vakcinisani.Znaju oni to dobro.
Sem što je procedura prilikom prijema u bolnicu (testiranje i sve ostale zayebancije) trajalo minimum pola sata, za koje vreme bi neki pacijent koji je pred infarktom - već otegao papke.Ni jedan lekar nije stavio službenu zabranu ni jednom pacijentu.
Da tada se radilo za prijem dva testa i za otpust isto dva.Sem što je procedura prilikom prijema u bolnicu (testiranje i sve ostale zayebancije) trajalo minimum pola sata, za koje vreme bi neki pacijent koji je pred infarktom - već otegao papke.
Ma kakva dva testa?Da tada se radilo za prijem dva testa i za otpust isto dva.
Не значи ни да ниси ни да јеси.Ma kakva dva testa?
Prvo ti upere onaj k***c da izmere temperaturu, pa, ako nemaš uopšte (govorim o konkretnom slučaju čiji sam akter bio), onda većaju gde da te pošalju (dok čovek "umire" u autu), pa te pošalju na jedna vrata - tamo ne primaju, pošalju te na druga vrata - opet ni tamo ne primaju, pa te prime na trećim (posle deset minuta, osoba u skafanderu), pa te drže u hodniku (pacijenta) dok ne dodje lekar iz kovid-odeljenja (to je već trajalo ko zna koliko, jer nisam mogao da udjem), pa ispitivanja (testovi, tek onda), pa sve ostalo.
Četiri i po sata, bajo moj.
I naravno - nisam se zarazio.
Znači, jer mi nije bilo ništa, duži period.Не значи ни да ниси ни да јеси.
Симптоме се добије после 3 до 5 дана после инфицирања.Znači, jer mi nije bilo ništa, duži period.
A stajao sam pored kontejnera gde su bacali one skafandere, jer su na tim vratima primili brata kojeg sam doveo na lečenje, pričao sa lekarem koji ga je primio i sa njegovim "naslednikom" (jer smo zakačili dve smene).
Kao što sam bio u kontaktu (pričao sa njom) sa trenutno pozitivnom osobom (zaraženom) i nije mi bilo ništa.
Samo kada su nadletali oni Udbini aviončići - dva dana kasnije upala pluća.
Simptome od otrova?Симптоме се добије после 3 до 5 дана после инфицирања.