Шта урадити кад "пукне" брак

Битнији сада је твој однос са сином. Ниси свестан да си све радио "школски" - онако како би те сваки добар психолог саветовао.

Kako si ti pametan!
Ti ćeš da daš kompetentnu ocenu šta bi svaki dobar psiholig rekao?
Onaj koji se ne složi sa tobom, nije dobar psiholog. Moraš ti malo da obiđeš ustanove i propitaš malo psihologe.

No, pre ove rečenice navodiš konkretan primer iz života. OK, to je primer koji važi za te ljude. Da li bi to važilo u ovom slučaju, može samo da se nagađa.

Posle citirane rečenice sledi ono što su opšte odrednice. I? Jeste to tačno. Ali neje stvar u opštim postavkama i stavovima, već u konkretnim detaljima i "sitnicama".
Eno na nacionalnoj geografiji vidi se kako ljudi ne umeju ni prema psu da se postave, pa zovu psihologa za pse - Cesar Millan "dog whisperer".
Ali bože moj, psi su važniji.
Nemoj slučajno da pita pravog psihologa. Ti si merodavan.
Ne znam čemu uopšte služe psiholozi kad svako može da bude psiholog, samo pročita srednjoškolsku knjigi ili ode na net?
Ti bi da se igraš nečijim životom. Šta te košta. Glumi mozak. Dokaži se barem ovde i ostavi utisak kad ne možeš u RL.
A mi glupi, ludi i nepismeni ćemo da idemo kod psihologa.
Svi koji su pametni, obratiće se tebi.
Možeš da otvoriš na forumu temu "Razgovor sa RAZVIGOROM - savetnik za sve životne probleme".
Da, evo zavidim ti koliko si pametan.

:eek:
Tebi bas nije dobro... :sad2:

I ocigledno ne bole te postovi ovde, zbog ove teme...ti si navuko "sindrom" sa neke druge teme znaci... :confused:
Jadnice...nije tebi lako...

p.s. nisi mi napisao koji si Ti od ovih likova sa slike?
Ми са арнаутима немамо ништа.
Не живе моја деца у средини где је 95% оваквих њушки. Ти живиш. Ти си странац, друга држава, БРЈМ, тамо где су Срби добродошли, аха, јако добродошли :) Немам ја ништа против да глумиш "еманциповану" док из тебе вришти затуцаност.
Напротив, ја само подржавам да ти узмеш учешће на темама када се буде говорило о променама у родним односима у традиционалној шћиптарској породици и да се тога не стидиш јер из прве руке можеш да говориш..
Ако буде тих промена, за 2 миленијума, има времена.
До тада- настави да грицкаш лол..

Poslednja izmena:
Kako si ti pametan!
Ti ćeš da daš kompetentnu ocenu šta bi svaki dobar psiholig rekao?
Onaj koji se ne složi sa tobom, nije dobar psiholog. Moraš ti malo da obiđeš ustanove i propitaš malo psihologe.

No, pre ove rečenice navodiš konkretan primer iz života. OK, to je primer koji važi za te ljude. Da li bi to važilo u ovom slučaju, može samo da se nagađa.

Posle citirane rečenice sledi ono što su opšte odrednice. I? Jeste to tačno. Ali neje stvar u opštim postavkama i stavovima, već u konkretnim detaljima i "sitnicama".
Eno na nacionalnoj geografiji vidi se kako ljudi ne umeju ni prema psu da se postave, pa zovu psihologa za pse - Cesar Millan "dog whisperer".
Ali bože moj, psi su važniji.
Nemoj slučajno da pita pravog psihologa. Ti si merodavan.
Ne znam čemu uopšte služe psiholozi kad svako može da bude psiholog, samo pročita srednjoškolsku knjigi ili ode na net?
Ti bi da se igraš nečijim životom. Šta te košta. Glumi mozak. Dokaži se barem ovde i ostavi utisak kad ne možeš u RL.
A mi glupi, ludi i nepismeni ćemo da idemo kod psihologa.
Svi koji su pametni, obratiće se tebi.
Možeš da otvoriš na forumu temu "Razgovor sa RAZVIGOROM - savetnik za sve životne probleme".
Da, evo zavidim ti koliko si pametan.

Тоцило, на чему си ових дана? Конкретни "детаљи и ситнице" би биле промене у понашању детета, њих овде нема.
Нити је Обрен агресиван, нити у депресији, нити се његов син понаша нешто другачије према њему у овим околностима.
Ништа што би захтевало ангажовање стручног лица, а контакти и то свакодневни јесу "услов без кога се не може", у свакој иоле причи о међуљудским односима, а камоли односима родитеља и деце, па специфично оца и сина.
И, дај, реци тамо, да ти појачају дозу. Све си глупљи, а видим ни не спаваш како ваља...

Да. Замислите тако, како је то кад је неко живи 2 деценије у срећној вези, па и браку, и има срећну заједницу у којој се негује и индивидуализам сваког од најмлађег до најстаријег, али и заједништво изнад свега.
У, ствари, незгодно је што то неки не могу ни да замисле.
И није то овде тема, него неспутане фрустрације и комплекси промашених. Оних који желе да, пошто њима ништа не штима у приватном животу, желе лоше и другима.
Тако Обрена и одавно разведоше и послаше код психа лол...што да има човек друкчија искуства од њих.

Нису вас научили да кад не можете да помогнете човеку, не одмажете.
Добро, то је сад и ствар опет васпитања и породице. И образовања и средине и свачега помало :)

Poslednja izmena:
Тоцило, на чему си ових дана? Конкретни "детаљи и ситнице" би биле промене у понашању детета, њих овде нема.
Нити је Обрен агресиван, нити у депресији, нити се његов син понаша нешто другачије према њему у овим околностима.
Ништа што би захтевало ангажовање стручног лица, а контакти и то свакодневни јесу "услов без кога се не може", у свакој иоле причи о међуљудским односима, а камоли односима родитеља и деце, па специфично оца и сина.
И, дај, реци тамо, да ти појачају дозу. Све си глупљи, а видим ни не спаваш како ваља...

Nisam nikad tvrdio da se ovde radi o bolesnom ponašanju. Ništa ne puca odjednom a da za to nisu stvoreni uslovi (možda i godinama).
Stručna lica ne pomažu samo bolesnicima i psihički poremećenim osobama.
Kod njih se može ići preventivno ili kada se uoči problem, a svako katkad ima neki problem. Problem u ovom slučaju nije za nipodaštavanje.
Ja nisam ni tvrdio da sam za sve pametan niti mislim da ću ikada biti (za razliku od tebe).

A ti razmisli o tvojoj sujeti, ako umeš da razmišljaš.
Počinješ sa - "Тоцило, на чему си ових дана?"
A završavaš sa - "И, дај, реци тамо, да ти појачају дозу. Све си глупљи..."
Ovo spada u činjenice, ili više govori o tebi? Šta ti misliš?
A šta misliš da misle oni koji ovo čitaju?
Kad si takav stručnjak, ajde proceni ovu prostu situaciju i sam sebe, pa onda pređi na druge.

srecni, ispunjeni ljudi normalno komuniciraju..
a posebno normalno komuniciraju kad polemisu o temi o kojoj nemaju isto misljenje i poglede sa ostalim sagovornicima..
kad iz necijih reci vristi nekultuluk i bes da njihovo misljenje mora da bude uvazeno, bilo da im stav jeste ili nije ispravan, rekla bih da te osobe imaju debeo problem koji guraju kao djubre ispod svog tepiha..
jedino sto nemaju sposobnost da to shvate..
a mozda i imaju, ali od istine beze..

Nisam nikad tvrdio da se ovde radi o bolesnom ponašanju. Ništa ne puca odjednom a da za to nisu stvoreni uslovi (možda i godinama).
Stručna lica ne pomažu samo bolesnicima i psihički poremećenim osobama.
Kod njih se može ići preventivno ili kada se uoči problem, a svako katkad ima neki problem. Problem u ovom slučaju nije za nipodaštavanje.
Ja nisam ni tvrdio da sam za sve pametan niti mislim da ću ikada biti (za razliku od tebe).

A ti razmisli o tvojoj sujeti, ako umeš da razmišljaš.
Počinješ sa - "Тоцило, на чему си ових дана?"
A završavaš sa - "И, дај, реци тамо, да ти појачају дозу. Све си глупљи..."
Ovo spada u činjenice, ili više govori o tebi? Šta ti misliš?
A šta misliš da misle oni koji ovo čitaju?
Kad si takav stručnjak, ajde proceni ovu prostu situaciju i sam sebe, pa onda pređi na druge.

Каква превентивна психологија одраслих? лололол...
Обрен и Обренов син немају проблема са насиљем према вршњацима, пишкењем у кревету, цртањем или ударањем главом у зид и неконтролисаним понашањем хахах.. Обрен испољава емоције, комуницира, обавља све послове које је и раније радио, уз додатак кућних послова за које је рекао да му не падају тешко. Није у депресији, како и каже "лепо је расположен". Не показује никакве социопатске и суицидалне карактеристике и тежње. Рационализује, размишља о материјалном аспекту, о упису на факултет свог сина. Психологија нпр. тугу карактерише као сасвим нормално стање,
Посао за психолога би, евентуално, била мајчина посесивност.

Ти ни не знаш ништа, па ништа не можеш ни да тврдиш осим да си жену водио код психијатра и децу код психолога. Интересантно је то "водио", како си их ти све водио лол..А себе што си водио? :)

Ја сам цар који себи дозвољава да дискутује са лицима - нарколептичарима лол..

Poslednja izmena:
srecni, ispunjeni ljudi normalno komuniciraju..
a posebno normalno komuniciraju kad polemisu o temi o kojoj nemaju isto misljenje i poglede sa ostalim sagovornicima..
kad iz necijih reci vristi nekultuluk i bes da njihovo misljenje mora da bude uvazeno, bilo da im stav jeste ili nije ispravan, rekla bih da te osobe imaju debeo problem koji guraju kao djubre ispod svog tepiha..
jedino sto nemaju sposobnost da to shvate..
a mozda i imaju, ali od istine beze..

Јао, јесте, измишљам да ми је нека бивша најбољи пријатељ и пљујем по њој све у 16.
Билдујем од 15, пишем песме од 16 и радујем се клинкама које су тек постале пунолетне кад ми махну док идем на тренинг. Усто, распремам струњаче по некој теретани, ложим се на физику и качим фотке својих смрдљивих ногу по форуму.
А да, пардон, то ти радиш. И моје ноге нису смрдљиве, наравно. И такав ће никакав мени да каже како изгледа брак и љубав. И такав ће неки да зна шта је очинска фигура у породици.
Немате ви духа, немате ништа, мртва пувала хахаха..нерећни људи који заиста нису за жаљење.
Само ви грицкајте своје олупине лол...

Poslednja izmena:
u bocama se ne nalazi kiseonik..
ali naravno da ti to ne znas, kao sto nemas pojma ni o cemu drugom o cemu si ovde, a i na drugim temama pisao..
samo neko ko je jedva priucen za sve u zivotu moze da ima tako iskljuciv stav..da bi imao siri pogled, treba mu vise informacije, iskustva i znanja.
ocigledno da si vrlo neuvazen od strane svoje okoline cim ti se komunikacija svodi samo na vredjanje, posto jedino tako mozes da skrenes paznju na sebe..
pametnim stavovima i postovima nisi uspeo jer ti razmisljanje i pisanje na zalost nije takvo..
a kad se neznanje i nevaspitanost spoje u jednoj osobi onda se dobije samo jedno jadno i neinteresantno - nista.

Ми са арнаутима немамо ништа.
Не живе моја деца у средини где је 95% оваквих њушки. Ти живиш. Ти си странац, друга држава, БРЈМ, тамо где су Срби добродошли, аха, јако добродошли :) Немам ја ништа против да глумиш "еманциповану" док из тебе вришти затуцаност.
Напротив, ја само подржавам да ти узмеш учешће на темама када се буде говорило о променама у родним односима у традиционалној шћиптарској породици и да се тога не стидиш јер из прве руке можеш да говориш..
Ако буде тих промена, за 2 миленијума, има времена.
До тада- настави да грицкаш лол..

Auuuu, ala boli kad popucaju savovi od zavisti... i sad tacno znam i na kojoj temi si se u*ro od zavisti.
Ko glumi - iz daleka se vidi! Kad bi imao bar malo obrazovanja i sirine u sebi umesto ksenofobije, sovinizma, primitivizma i prostote, ne bi bio tolika Seka Persa, bar bi malo stila imalo u tvom prostakluku. Ali neke dzukce zauvek drze na kratkom lancu i tako im zivot prodje na istom mestu gde jedu i gde kakaju, vremenom prestanu da prave razliku sta je sta...
Ja jesam u zemlji "gde vecno sunce sja" i to je moj izbor, jer mi zivot dao da mogu da biram, zahvalna sam do neba zbog toga. Privilegija je moja - biti drzavlajnin i patriota na dve drzave, a zadovoljstvo jos vece kad njuske kao ti crknu od muke i zavisti jer je nekim srbima ok gde god bili. Insinuacije za moj privatni zivot, pripisacu tvoj nepismesnosti, odakle i dolazi nemoc da se argumentovano drzis teme na kojoj si. Na temi si jedini koji lici na bracu (vidosmo ti i fotku juce, sam si je postavio) i sad sam gotovo sigurna da si jedan od njih sa dijagnozom.Jer do u tancina poznajes taktiku kako ziveti zivot nabedjene muskarcine, potpomognut "pecurkama" koje su ti okruzenje.
Tvojoj bolesti mozda ima leka...ali ne u ovom zivotu.

u bocama se ne nalazi kiseonik..
ali naravno da ti to ne znas, kao sto nemas pojma ni o cemu drugom o cemu si ovde, a i na drugim temama pisao..
samo neko ko je jedva priucen za sve u zivotu moze da ima tako iskljuciv stav..da bi imao siri pogled, treba mu vise informacije, iskustva i znanja.
ocigledno da si vrlo neuvazen od strane svoje okoline cim ti se komunikacija svodi samo na vredjanje, posto jedino tako mozes da skrenes paznju na sebe..
pametnim stavovima i postovima nisi uspeo jer ti razmisljanje i pisanje na zalost nije takvo..
a kad se neznanje i nevaspitanost spoje u jednoj osobi onda se dobije samo jedno jadno i neinteresantno - nista.

Код профи рониоца са затвореним апаратима, ваздух се поново удише накод издисаја и то пошто се апсорбује угљен-диоксид и додаје кисионик..амфибијице.

И ни то нема везе са темом.
Сада кажи, који од твојих последњих 10-ак постова има везе са темом? Ни један. Ни један одговор заправо ни нема, осим делимично јер ти говориш о себи, од мужа пријатеља до глупости да је жена морала да оде јер јој је било неиздрживо и да Обрен то мора да разуме јер је он једини и допринео том њеном положају и сл.

Која моја твдња није била тачна? :)

Код профи рониоца са затвореним апаратима, ваздух се поново удише накод издисаја и то пошто се апсорбује угљен-диоксид и додаје кисионик..амфибијице.

osim ako ti neko ko u muviju anakonda ne ubaci onu mini skorpijicu u crevce pa ti zapadne sa udisajem u grkljan :lol:

Auuuu, ala boli kad popucaju savovi od zavisti... i sad tacno znam i na kojoj temi si se u*ro od zavisti.
Ko glumi - iz daleka se vidi! Kad bi imao bar malo obrazovanja i sirine u sebi umesto ksenofobije, sovinizma, primitivizma i prostote, ne bi bio tolika Seka Persa, bar bi malo stila imalo u tvom prostakluku. Ali neke dzukce zauvek drze na kratkom lancu i tako im zivot prodje na istom mestu gde jedu i gde kakaju, vremenom prestanu da prave razliku sta je sta...
Ja jesam u zemlji "gde vecno sunce sja" i to je moj izbor, jer mi zivot dao da mogu da biram, zahvalna sam do neba zbog toga. Privilegija je moja - biti drzavlajnin i patriota na dve drzave, a zadovoljstvo jos vece kad njuske kao ti crknu od muke i zavisti jer je nekim srbima ok gde god bili. Insinuacije za moj privatni zivot, pripisacu tvoj nepismesnosti, odakle i dolazi nemoc da se argumentovano drzis teme na kojoj si. Na temi si jedini koji lici na bracu (vidosmo ti i fotku juce, sam si je postavio) i sad sam gotovo sigurna da si jedan od njih sa dijagnozom.Jer do u tancina poznajes taktiku kako ziveti zivot nabedjene muskarcine, potpomognut "pecurkama" koje su ti okruzenje.
Tvojoj bolesti mozda ima leka...ali ne u ovom zivotu.
Лепо сте ућили срБски док је било СФРЈ-а, требало да продајете леблебије испред биоскопа и угаљ да уносите лол..

Патриота на две државе, усратју се од смеха...хахахахахахаааааааааааааа

Лепо сте ућили срБски док је било СФРЈ-а, требало да продајете леблебије испред биоскопа и угаљ да уносите лол..
Патриота на две државе, усратју се од смеха...хахахахахахаааааааааааааа

O jadnog li i bednog coveka... Neki svasta nauce u svom zivotu, a neki jedino da smrde gde i da su (i sa najavom i bez). Privesce te neki inspektor za ekologiju zbog ugrozavanja svih sredina,... mozda ti i ucini uslugu time.

Kad ne bi imao toliko trulo korenje na forumu, mozda bi i naucio sta je patriotizam.

Poslednja izmena:
Дајв, не лупетај, мајке ти. По 300 мин остају под водом захваљујући боцама са кисеоником. Видим ја да ти дуваш у адског толстолобика лол.. Рониш ти да не кажем где :)
На пример, немаш појма шта сам написао. Па видиш, то што није тачно требало је да цитираш. Дискусија на тему лол

O jadnog li i bednog coveka... Neki svasta nauce u svom zivotu, a neki jedino da smrde gde i da su (i sa najavom i bez). Privesce te neki inspektor za ekologiju zbog ugrozavanja svih sredina,... mozda ti i ucini uslugu time.

Kad ne bi imao toliko trulo korenje na forumu, mozda bi i naucio sta je patriotizam.

Па, што правите ђубре по Охриду до колена. Еколигија хаха..
Одушевљаваш ме :)

Него, последњих твојих 15 постова, какве везе има са темом?
И, јесте ли опет звали гибаницу и кмечали да сте увређени као сексуална и остала мањина? лол

Vece djubre od tebe nisam jos videla!

Moji postovi su odgovor tvom kmekanju iznenadjenog i uvredjenog siledzije, od pocetka teme.

На твоје (кмечање, не кмекање ло) не твом, са почетка, не од почетка...

Кад се фолираш, фолирај се :)
Има чича детектор лол...Огроман детектор :)

kad covek ima ograniceni intelekt, onda ne moze da shvati materiju..o cemu god da se radi..
nekome intelekt citavog zivota ostane na nivou deteta predskolskog uzrasta koje je u negativnoj fazi..
ni to nije strasno..jednostavno tolike su mu mogucnosti..sta da se radi..
strasno je sto taj neko pokusava sebe da prikaze onakvim kakav nije..
i onda se pojave supljine koje nista ne moze da pokrije..
iz boca se dise vazduh..koji u sebi sadrzi odredjen procenat kisonika..
tvoje mogucnosti shvatanja su da kada procitas gas, po automatizmu podrazumevas kisonik.
za tvoju informaciju, kiseonik je toksican.
kad se jos poveze sa udisanjem pod odredjenim pritiskom postaje smrtonosan.
ronioci udisu odredjeni procenat kiseonika u vazduhu u odnosu na dubine na kojima rone i veremena koje provedu na tim dubinama..i ta mesavina se zove nitrox..i ona je procentualno razlicita.
nadam se da sam ti oko ovoga razjasnila zabludu u kojoj si bio.
ali ovo je mrvica.
na isti ovakav nacin iskrivljeno vidis i sve ostalo o cemu si pisao, pa si sebe sam sveo na malog pericu koji ne zna sta je 300kila..
a ne zna ni mnogo sto sta drugo.

Back