Zovete `saljete poruku `obrisete ` blokirate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bas nazovem dok vidim da me kasnije nespremnog ne davi, iako stvarno ne pamtim kada je zadnji put bilo da me netko s nepoznatog zvao, a da nije bila poznata osoba koja privremeno koristi drugi broj ili nesto u vezi upita kojeg sam uputio.javim se.
ali ako propustim da se javim, ne zovem nego ako se taj javi ponovo javi se, ako ne..iskreno ne razmisljam.
Tako se meni moja tupava sestricna nije javljala, zato sto nije imala moj novi broj.Uopšte ne vidim u čemu je problem kad te zove nepoznati broj. Problem je kad neko sakrije broj. Na takve brojeve se ne javljam.
Bilo koji mobilni broj može da se zablokira ako te zove neko ko ne želiš. Problem su mi ovi što se kriju iza "Private number". Srećom nema ih i nije ih bilo puno, barem u mom životu. Jedna ili dve osobe maksimum.
Javim se.
Ukoliko vidim propusten poziv nazovem, predstavim se, pitam tko me trebao.
Ukoliko je broj skriven (nije se valjda dogodilo 20 godina), ne bi se javio.
Kakve su to gluposti s nejavljanjem, pa prije su ljudi imali fiksne i javljali su se na svaki poziv, odjednom se ne zele javljati.
Koji gubitak vremena.Ne javim se odmah, prvo proverim da li mozda neko zna ciji je to broj, ako je sve cisto zovem nazad.
Ako zove nepoznat broj, to su ili prevaranti ili spameri ili anketari...Pogledajte prilog 1261913
Zovete `saljete poruku `obrisete ` blokirate?
Pa pustim u grupi, copy - paste 5 sekundi posla, najozbiljnije, cesto se desi da je to mozda neko kog nisam upisao u imeniku npr. neko sa posla i sl. i ne zelim da odgovorim, mada njih cesto upisem u imeniku da znam kome da se ne javljam.Koji gubitak vremena.
![]()
Ma javi se i ako je neko kome se nisi trebao javiti odglumi glas automata: birani broj trenutno...Pa pustim u grupi, copy - paste 5 sekundi posla, najozbiljnije, cesto se desi da je to mozda neko kog nisam upisao u imeniku npr. neko sa posla i sl. i ne zelim da odgovorim, mada njih cesto upisem u imeniku da znam kome da se ne javljam.
ParanojaJa cak i na forumu kada mi se netko javi u pm a pisao je pod zenskim nickom trazim broj mobitela kako bi osobi cuo glas da provjerim da li je furundzija.
Obicno mi se onda te osobe vise nikad ne jave.
Meni bi moji iz imenika rekli da ne davim ili me sterali u kur*ac.Pa pustim u grupi, copy - paste 5 sekundi posla, najozbiljnije, cesto se desi da je to mozda neko kog nisam upisao u imeniku npr. neko sa posla i sl. i ne zelim da odgovorim, mada njih cesto upisem u imeniku da znam kome da se ne javljam.
Nije paranoja, vec zdrav razum.Paranoja![]()
Dolazi li tetka za NovuMeni bi moji iz imenika rekli da ne davim ili me sterali u kur*ac.
![]()
Pametno, ima raznih.Ja cak i na forumu kada mi se netko javi u pm a pisao je pod zenskim nickom trazim broj mobitela kako bi osobi cuo glas da provjerim da li je furundzija.
Meni nisi tražioJa cak i na forumu kada mi se netko javi u pm a pisao je pod zenskim nickom trazim broj mobitela kako bi osobi cuo glas da provjerim da li je furundzija.
Hvala bogu nema je prije ljeta.Dolazi li tetka za Novu![]()