Sta uradite kada zove nepoznat broj?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta uradite kada zove nepoznat broj?

• Obrisem

glasova: 2 25,0%
  • Saljem poruku

glasova: 1 12,5%
  • Zovem

• Blokiram

glasova: 0 0,0%
  • Gledam te odlucujem kasnije

• Pitam se odakle taj broj nekome nepoznatom kada je privatan te me zabrine to ` obrisem

glasova: 1 12,5%

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
45.795
Screenshot_20221126-055739_Phone.jpg

Zovete `saljete poruku `obrisete ` blokirate?

javim se.
ali ako propustim da se javim, ne zovem nego ako se taj javi ponovo javi se, ako ne..iskreno ne razmisljam.
Ja bas nazovem dok vidim da me kasnije nespremnog ne davi, iako stvarno ne pamtim kada je zadnji put bilo da me netko s nepoznatog zvao, a da nije bila poznata osoba koja privremeno koristi drugi broj ili nesto u vezi upita kojeg sam uputio.

Ljudi su postali preparanoicni s tim nejavljanjem.

Uopšte ne vidim u čemu je problem kad te zove nepoznati broj. Problem je kad neko sakrije broj. Na takve brojeve se ne javljam.
Bilo koji mobilni broj može da se zablokira ako te zove neko ko ne želiš. Problem su mi ovi što se kriju iza "Private number". Srećom nema ih i nije ih bilo puno, barem u mom životu. Jedna ili dve osobe maksimum.

Uopšte ne vidim u čemu je problem kad te zove nepoznati broj. Problem je kad neko sakrije broj. Na takve brojeve se ne javljam.
Bilo koji mobilni broj može da se zablokira ako te zove neko ko ne želiš. Problem su mi ovi što se kriju iza "Private number". Srećom nema ih i nije ih bilo puno, barem u mom životu. Jedna ili dve osobe maksimum.
Tako se meni moja tupava sestricna nije javljala, zato sto nije imala moj novi broj.
Imala svalera i u njenoj ludoj glavi ocito svaki nepoznati broj bio neki detektiv kojeg je angazirao njen muz.

:rotf:

1. ako je broj sa sejsela ili maldiva - ne javljam se
2. ako ocekujem poziv sa nepoznatog broja - javim se
3. ako ne ocekujem poziv sa nepoznatog broja - javim se - pa u zavisnosti ko me zove dodam broj u listu poznatih (tako sledeci put nije nepoznat) dakle bude neko ime naprimer 'banka' ili 'ne javljaj se - greska/hakeri.
4. ako nema broja (sakriven) - ne javljam se - samo marketari imaju to a ja nista ne kupujem

Javim se.

Ukoliko vidim propusten poziv nazovem, predstavim se, pitam tko me trebao.

Ukoliko je broj skriven (nije se valjda dogodilo 20 godina), ne bi se javio.

Kakve su to gluposti s nejavljanjem, pa prije su ljudi imali fiksne i javljali su se na svaki poziv, odjednom se ne zele javljati.

Ako je njemački broj javim se
To doduše ima veze sa poslom

Strani brojevi me ne zovu

Pa pustim u grupi, copy - paste 5 sekundi posla, najozbiljnije, cesto se desi da je to mozda neko kog nisam upisao u imeniku npr. neko sa posla i sl. i ne zelim da odgovorim, mada njih cesto upisem u imeniku da znam kome da se ne javljam.
Ma javi se i ako je neko kome se nisi trebao javiti odglumi glas automata: birani broj trenutno...
Tako ja :manikir:

Back