Kćerka Direktora Cirkusa
Elita
- Poruka
- 22.303
Dobro je, imaš srećeHvala bogu nema je prije ljeta.
Culi smo se sinoc, btw.
![]()

Dobro je, imaš srećeHvala bogu nema je prije ljeta.
Culi smo se sinoc, btw.
![]()
Pa ti si je javila jednom u inbox i koliko se sjecam nije bilo nikakve seksualne prirode, tako da nisam trazio da ti cujem glas.Meni nisi tražio![]()
Pobogu zar se javljaju i tim povodom???Pa ti si je javila jednom u inbox i koliko se sjecam nije bilo nikakve seksualne prirode, tako da nisam trazio da ti cujem glas.
![]()
Znaju se javiti nekada cudaci.Pobogu zar se javljaju i tim povodom???
Ma to mi govore stalno ali sam uporanMeni bi moji iz imenika rekli da ne davim ili me sterali u kur*ac.
![]()
Ne znam ni ko je Cakana? Nisam je zatekla očito.Znaju se javiti nekada cudaci.
Nego, meni je jos uvijek tako zao sto je Cakana otisla, kada je poslala poruku - crkni, umri, proklet bio, zaklali te, zrtvovali te, zapalili te...
Onako bujica kletvi zbog nekog mog sadomazo trolanja po forumu.
Sta je s njom?
Di je, sta je nema?
Ja bih te blokiralaMa to mi govore stalno ali sam uporan![]()
Blokiras prijatelja koji te jednom do 2 puta godisnje pita za neciji broj telefona?Ja bih te blokirala![]()
Može li biti pogrešan broj?Ako zove nepoznat broj, to su ili prevaranti ili spameri ili anketari...
E kad se meni neko ne javi, neko kome je moj broj nepoznat pa mi pošalje poruku-ne odgovorim i prekidam pokušaje komunikacije. To mi se nedavno desilo sa stomatologom, pa druže ti uzimaš pare, taj ti broj na sajtu i treba da piskaram s tobom. Ma evo samo da kikice svežem, ima drugi.Saljem poruku ako se ne javim.
Ako je neko bitan on ce uzvratiti porukom.
Inace ima troleza koji cimaju sa tudjih telefona ... nekada ih je bilo vise.
Mislila sam da to činiš dnevno par putaBlokiras prijatelja koji te jednom do 2 puta godisnje pita za neciji broj telefona?
Moze, ali retko.Može li biti pogrešan broj?
I poziv sa nepoznatog broja nije redovna pojava. Desi se ponekada.Moze, ali retko.
Fiksni je omiljeniji, valjda lakse dolaze do njega. Na fiksnom nikada nije pogresan broj ;pI poziv sa nepoznatog broja nije redovna pojava. Desi se ponekada.
Fiksni ne koristim, ne javljam se, moram da ga imam zbog box paketa.Fiksni je omiljeniji, valjda lakse dolaze do njega. Na fiksnom nikada nije pogresan broj ;p
Ja sam isključio, ionako zovu samo prodavci.Fiksni ne koristim, ne javljam se, moram da ga imam zbog box paketa.
Na mob. se javim, nemam strahove ni sumnje.
Smaraju sa besplatnim putovanjima koja te izadju ko Sv. Petra Kajgana, pa sa besplatnim lekarskim pregledima koji se pretvore u prodaju 30 putaSto da se ne javim jel ce da me pojede onaj sa druge strane?
A ne može biti banka, opština ili tako nekoAko zove nepoznat broj, to su ili prevaranti ili spameri ili anketari...
Kako može internet i tv bez fiksnog?Ja sam isključio, ionako zovu samo prodavci.