Sta uradite kada zove nepoznat broj?

Sta uradite kada zove nepoznat broj?

• Obrisem

glasova: 2 25,0%
  • Saljem poruku

glasova: 1 12,5%
  • Zovem

• Blokiram

glasova: 0 0,0%
  • Gledam te odlucujem kasnije

• Pitam se odakle taj broj nekome nepoznatom kada je privatan te me zabrine to ` obrisem

glasova: 1 12,5%

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .

Zika34

Poznat
Poruka
9.637
Ja i ne znam kolika je mesečna pretplata za fiksni, i ne znam kako dolaze do broja prodavači magle?
Postoji imenik, bele strane.
Mene su pred izbore zvali na mobilni iz neke agencije, kad sam ih pitao odakle im broj kažu random generisan, kako da ne.

Dobijaju ih na isti način kao i agencije za naplatu štete posle saobraćajki, nisam ni uzeo policijski zapisnik a oni me zovu.

FDDD

Iskusan
Poruka
6.630
Smaraju sa besplatnim putovanjima koja te izadju ko Sv. Petra Kajgana, pa sa besplatnim lekarskim pregledima koji se pretvore u prodaju 30 puta
skulje robe, pa dobijene nagrade gde treba da platis postarinu vise nego sto to vredi, i tako...
ok onda prekinem vezu il se ispraznim kao Ilija Čvorović kad ga zove nepoznat broj. U cemu je problem a stalno bi me kopkalo ko me to zvao mozda je nesto ozbiljno

Poruka
18.593
Jedna stvar koju nisam napomenuo, mobitel i kucni su dva razlicita svijeta.

Mobitel ima svaka susa, ali nakon 9 navecer se zvuk gasi, pa je na meni hocu li prihvatiti poziv ili ne.

Sto se tice kucnog, imaju ga samo najblize osobe.

Da nekim slucajem zazvoni u 2 ujutro, iskocio bi iz kreveta do plafona i javio se, zato sto znam da sigurno nije nista dobro.

Nedajboze.

FDDD

Iskusan
Poruka
6.630
Jedna stvar koju nisam napomenuo, mobitel i kucni su dva razlicita svijeta.

Mobitel ima svaka susa, ali nakon 9 navecer se zvuk gasi, pa je na meni hocu li prihvatiti poziv ili ne.

Sto se tice kucnog, imaju ga samo najblize osobe.

Da nekim slucajem zazvoni u 2 ujutro, iskocio bi iz kreveta do plafona i javio se, zato sto znam da sigurno nije nista dobro.

Nedajboze.
Ne mora da bude ništa ozbiljno tako mene komšija zvao jednom noću na fiksni dok još nisu bili mobilni. Prasi mu se krmača

marlon\p{Zs}

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.947
javim se.
ali ako propustim da se javim, ne zovem nego ako se taj javi ponovo javi se, ako ne..iskreno ne razmisljam.
bolje blokiraj sve takve pozive
jer ko zna koji bolesnik to radi
posto mu je predumisljaj u nameri
cim skriva identifikaciju
ako je o tome rec
ako je samo nepoznat broj ni to bas nije pametno, al ajde

a mozes da ako ga metes na ignore
a on zna da nije na blok listi
lose procenis, pa je jedna od varijanti
da se probudis sa konjskom glavom

:lol:

p.s obicno take pozive primaju oni koji ne placaju rate kredita banci, pa se banka dovija na razne nacine da ima potvrdu da je zvala i poslala opomenu...a ima i mnogo gora varijanta-pravi lihvari jer posle prvog poziva na koji ne odgovoris, kostolomac te ceka na cosku.