1208Letoo
Ističe se
- Poruka
- 2.111
Seljo hev informejšn - Seljo mejk desižnsKakve su to gluposti s nejavljanjem, pa prije su ljudi imali fiksne i javljali su se na svaki poziv, odjednom se ne zele javljati.
zavisi dal me zovu na privatni il poslovni telefon.Pogledajte prilog 1261913
Zovete `saljete poruku `obrisete ` blokirate?
Ja nemam odnos prema tome uopste...ako je skriven broj, boli me uvo, ja se ne krijem, ko se krije i zasto, njegov problem..zavisi dal me zovu na privatni il poslovni telefon.
ima i onih koji zaradjuju na tebi dok ti sa njima razgovaras. Neke pare koji ti platis za taj razgovor, ide njima u dzep.Ja nemam odnos prema tome uopste...ako je skriven broj, boli me uvo, ja se ne krijem, ko se krije i zasto, njegov problem..
Dakle, javim se bez razmisljanja..
Ako zove neko sa meni nepoznatog broja ako mu zaista trebam pozvace ponovo...ende...
..nisam paranoicna...
..ni to nije razlog za paranoju...klik i gotovo..ima i onih koji zaradjuju na tebi dok ti sa njima razgovaras. Neke pare koji ti platis za taj razgovor, ide njima u dzep.
Redmonde nije mislio na meneZnaju se javiti nekada cudaci.
Nego, meni je jos uvijek tako zao sto je Cakana otisla, kada je poslala poruku - crkni, umri, proklet bio, zaklali te, zrtvovali te, zapalili te...
Onako bujica kletvi zbog nekog mog sadomazo trolanja po forumu.
Sta je s njom?
Di je, sta je nema?
Cakana, ti si???Redmonde nije mislio na mene
ovo on o nekoj drugoj Cakani![]()
Ja ti nisam one kletve nikad izrekla, a i zasto bih kad ces goriti u paklu svakakoCakana, ti si???
Papku jedan zenski, pa mogla si se i javiti.
Na onom drugom profilu, Autophagia.Ja ti nisam one kletve nikad izrekla, a i zasto bih kad ces goriti u paklu svakako![]()
I on ce goriti u paklu svakakoNa onom drugom profilu, Autophagia.
![]()
Pa jeste...Ako cvarak zaista jeste taj isti onda stvarno zasluzuje razanj
Da mu onakav profil bude trol a ovaj bezvezni stvarni
steta![]()
ma stici ce te svakako, rekoh li vecPa jeste...
Znaci na razanj bi me?
![]()