tots1
Aktivan član
- Poruka
- 1.943
koji broj obuće nosite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Углавном 43,понекад 44,зависи од калупа.koji broj obuće nosite?
meni su markirane 44 uvijek a ove štrc brc za posao koje uzmem dosta variraju gore-doljeУглавном 43,понекад 44,зависи од калупа.
meni peraja ne trebaju
mozda za druge stvari Ali cipele jos uvijek mozes da nadjes. A mene cipele kostaju malo bogastvo jer hajde sto bijem dvadesetku no sam 9e wide.13 po američki, baksuzan broj.
Eh kad bi ti stala na moja stopala pa hop lijevo pa gore ojda. Ostavila bi manastir
Nema teorije.Ostavila bi manastir
e zaebi radnjukoji broj obuće nosite?
neki napišu 45 neki 46 neki 47 a Kinezi i 49 gde sam crkao od smeha45...46...zavisi od kalupa
nema veze to sa visinom, moj rodjak je 202 cm nosi 44, moj drug 188 nosi 45neki napišu 45 neki 46 neki 47 a Kinezi i 49 gde sam crkao od smeha
ako nosiš 45 onda je unutrašnje gazište 39cm
ako nosiš 46 onda je unutrašnje gazište 39 sa dvaaa nije ti dobro a izlaziš napolje toliko topla sam jaaaa.... šalim se 39.5
visinu pominjao nisamnema veze to sa visinom, moj rodjak je 202 cm nosi 44, moj drug 188 nosi 45
da hahavisinu pominjao nisam
neki proizvodjači lepo napišu koliko je unutrašnje gazište
ako se sećaš crtanog filma Popaj onda znaš da Oliva nije niska ali ima tanko i dugačko stopalo što je antropološki fenomen i zaista postoji
52 - 56!!!da haha
Američki broj 20 su baš gigantske cipele?mozda za druge stvari Ali cipele jos uvijek mozes da nadjes. A mene cipele kostaju malo bogastvo jer hajde sto bijem dvadesetku no sam 9e wide.