Ja se dvoumim izmedju Uciteljskog i srpskog(gramatika)...problem je sto mi se i jedno i drugo swidja i ne mogu da se odlucim...:-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se dvoumim izmedju Uciteljskog i srpskog(gramatika)...problem je sto mi se i jedno i drugo swidja i ne mogu da se odlucim...:-(
Ne postoji smer na kom imaš samo jezik a nemaš književnost.Ja se dvoumim izmedju Uciteljskog i srpskog(gramatika)...problem je sto mi se i jedno i drugo swidja i ne mogu da se odlucim...:-(
ja josh uvek nisam donela konacnu odleuku..napravila sam uzi izbor srpski jezik i knizevnost,psihologiju i prava...da li neko zna shta se polzae za srp.jezik srpski i.....???
Pogledaj na sajtu program (trebalo bi da postoji - ako ne, pitaj na forumu fakulteta).Znam da na tom smeru ima i knjizevnosti,ali manje,vise se radi gramatika...A opet,sa druge strane,na Uciteljskom cu imati fizicko,muzicko,prirodu i drustvo,matematiku...:-)
Evo,ovaj nije los: http://mrav.ffzg.hr/zanimanja/ KAD UDJETE NA SAJT,IDETE NA UPITNIK!!!!!