- Poruka
- 5.540
Otkad je japanski deo katedre za orijentalistiku?!
Koliko ja znam odavno....
http://www.fil.bg.ac.rs/
Eto, nadji pa ces da vidis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkad je japanski deo katedre za orijentalistiku?!
pocela sam da razmisljam o Vojnoj Akademiji...![]()
Pwahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahah x1000000000000000000000000000000
Ti i vojna akademija, jesi normalna. Ako ti prodjes fizicki ispit....![]()
sto?
imali smo treninge svaki dan, a kad je raspust 2 puta dnevno ( 1 kondicioni najmanje 2 i po sata )
mogla sam lagano 20 krugova na stadionu da istrcim
jeste da ne treniram par meseci aktivno, ali zacas bih mogla da se vratim formu
a cim pocne lepo vreme ja odoh na trcanje![]()
Ne traze ti oni da samo trcis, imas odredjeno vreme i kilometrazu. Nmg tacno da se setim kako mi rece drugar, ali oko 2km za 9 minuta. Rade se razne vezbe snage, a medicinske provere su najgore. Ja npr ne mogu da prodjem jer imam dijagnozu astme, koju sam dobio u prvoj godini zivota, a od svoje trece nisam nikada imao problema. Ali meni to ne predstavlja problem, cale mi je vojno lice i zna tamo nekog na akademiji tako da mogu da odem da hocu![]()
I odmah ispadas iz konkurencije... Mada ni moj cale nije video dobro nego je naucio ona slova i redosled napamet i tako prosaoAli davno je to bilo
![]()
Prava rec, samo sto nemam odgovor na tvoje pitanje. Hehe.Ljudi, treba mi preporuka koji fakultet mogu da unovcim u ovoj Srbiji...
Razmisljam o fpn-u...![]()
Ljudi, treba mi preporuka koji fakultet mogu da unovcim u ovoj Srbiji...
Razmisljam o fpn-u...![]()
pocela sam da razmisljam o Vojnoj Akademiji...![]()
Iskreno, mislim da je bitno razmišljati i o tome koliko voliš ono što ćeš raditi, a ne samo o materijalnoj strani (koju takođe ne treba zanemariti, budimo realni). Postoji tema o tome koji je fakultet najisplativiji na ovom potforumu, potraži je, mene mrzi.
Ljudi, treba mi preporuka koji fakultet mogu da unovcim u ovoj Srbiji...