Sta upisujete???

Pwahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahah x1000000000000000000000000000000

Ti i vojna akademija, jesi normalna. Ako ti prodjes fizicki ispit.... :D

sto?
:think:
imali smo treninge svaki dan, a kad je raspust 2 puta dnevno ( 1 kondicioni najmanje 2 i po sata )
mogla sam lagano 20 krugova na stadionu da istrcim
jeste da ne treniram par meseci aktivno, ali zacas bih mogla da se vratim formu :P
a cim pocne lepo vreme ja odoh na trcanje :P

sto?
:think:
imali smo treninge svaki dan, a kad je raspust 2 puta dnevno ( 1 kondicioni najmanje 2 i po sata )
mogla sam lagano 20 krugova na stadionu da istrcim
jeste da ne treniram par meseci aktivno, ali zacas bih mogla da se vratim formu :P
a cim pocne lepo vreme ja odoh na trcanje :P

Ne traze ti oni da samo trcis, imas odredjeno vreme i kilometrazu. Nmg tacno da se setim kako mi rece drugar, ali oko 2km za 9 minuta. Rade se razne vezbe snage, a medicinske provere su najgore. Ja npr ne mogu da prodjem jer imam dijagnozu astme, koju sam dobio u prvoj godini zivota, a od svoje trece nisam nikada imao problema. Ali meni to ne predstavlja problem, cale mi je vojno lice i zna tamo nekog na akademiji tako da mogu da odem da hocu :D

Ne traze ti oni da samo trcis, imas odredjeno vreme i kilometrazu. Nmg tacno da se setim kako mi rece drugar, ali oko 2km za 9 minuta. Rade se razne vezbe snage, a medicinske provere su najgore. Ja npr ne mogu da prodjem jer imam dijagnozu astme, koju sam dobio u prvoj godini zivota, a od svoje trece nisam nikada imao problema. Ali meni to ne predstavlja problem, cale mi je vojno lice i zna tamo nekog na akademiji tako da mogu da odem da hocu :D

pa znam...al kazem...
mogla bih da se spremim i da prodjem...
al znas kako...ne vidim dobro xD

Iskreno, mislim da je bitno razmišljati i o tome koliko voliš ono što ćeš raditi, a ne samo o materijalnoj strani (koju takođe ne treba zanemariti, budimo realni). Postoji tema o tome koji je fakultet najisplativiji na ovom potforumu, potraži je, mene mrzi.

pocela sam da razmisljam o Vojnoj Akademiji...:think:

Serija je limunada,nema veze sa vezom ;)...
Mom caletu je bilo zajebano godinu dana u JNA,a kako je tek devojci 4 godine...Razmisli dal bi mogla to da izdrzis ( kao 1998.-1999. ,posto je to poslednji rat ,kad su oficiri lezali 30 dana u rovu,odecu i obucu nisu menjali ;) ).
Pre 7,8 godina jedva ko se javljao ( jer je bombardovanje jos bilo sveze),sad kad je pocela ova smejurija na RTS-u bice preko 2000 kandidata za 160 mesta :lol: Raspitaj se malo...

Ljudi, treba mi preporuka koji fakultet mogu da unovcim u ovoj Srbiji...

Eeee, da li kasnim. XD

Evo koji:
1) ETF
2) Pravo
3) Ekonomija
4) Medicina (ako ga završiš)

Ti imaju najveću perspektivu kod zapošljavnja. Ovo što se priča 2000 ekonmista na birou, 2000 pravnika, itd, znajte da je to većina onih (90%) koji su završili neku Megableju, Singiduduk, Orion i slično. :)

ETF je elita svakako, FON i ne baš nešto preterano. Više ga kude što prima svakojake na master (čitaj: Megableja i Singiduduk) i to sasvim normalno, bez nekih otežica, nego što ga hvale. Bar sam ja tako čuo, koliko sam čuo. :)

Pa vidi, ima dosta ljudi koji su sa različitih naših fakulteta završavali strane škole kasnije. Npr, ima njih sa FPNa koji su radili mastere u Britaniji i Americi, Ekonomski fax ima sklopljen ugovor sa University A&M u Teksasu za master, onda sa univerzitetom u Nici, itd. Znači vodeći fakulteti imaju neke predispozicije za napolje. Naravno, od vodećih oduzmi Pravo, jer ono se mahom bavi pravom naše zemlje, koje nije u skladu sa pravom EU, SAD i ostalog sveta. (Pravo je specifična grana)

Ali ekonomija i medicina npr su svuda isti, nema razlika. :) Tako da ima šansi. Ja znam ženu koja je završila Medicinski ovde, specijalizaciju za hirurga odradila u Americi i onda završila užu specijalizaciju za neurohirurga u Japanu. Sad živi i radi u Kanadi. XDDD

Back