jokili 67
Buduća legenda
- Poruka
- 43.943
Istoriju na Prishtinskom fakultetu,ako neko studira u KM neka mi javi da li je mnogo teshko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da neće biti tog smera ove godine (ako misliš na primenjenu lingvistiku, smera srpski jezik i književnost s opštom lingvistikom nema već par godina), fakultet prolazi kroz neku gomilu promena.Hej, da li neko planira da upise srpski jezik i lingvistiku?
Mislim da neće biti tog smera ove godine (ako misliš na primenjenu lingvistiku, smera srpski jezik i književnost s opštom lingvistikom nema već par godina), fakultet prolazi kroz neku gomilu promena.
Ako možeš, idi 6. juna na faks, biće kao neki Dan otvorenih vrata, pa saznaj šta je novo.
Ne postoji smer srpska filologija na Filološkom fakultetu!![]()
Biohemiju.
koleginice! biohemicarima nije dozvoljen boravak na forumima. izvolite uciti za prijemnima!
Jaaoj, hahahah, da znas da si u pravu. Trebalo bi da ucim.
Iskreno, malo sam se opustila, zato sto znam da upadam na budzet sigurno. Biologija me malcice brine, hemija ne. Sve te sitnice. Uuuh.
bioogija zna da bude zeznuta. znam da je bilo pitanje koji vitamin utice na polno sazrevanje:
a
c
e
d
sta je autor hteo da kaze? ne znam...
Sumnjam.
Hihihi, salim se, ali mi nisu bas jasni ovi ponudjeni odgovori. Je l' ima bese negativnih poena na prijemnom iz biologije? Posto ovde ne bih znala sta da zaokruzim.![]()
![]()
Znam.I cesto su slicni ponudjeni odgovori. Maa, znam da upadam sigurno, pa me zato mrzi da ucim.
Au!![]()