Sta upisujete???

ajd, recimo da je veza potrebna! ;)
tu mogu da se slozim sa tobom... ali to je modus vivendi u ovoj zemlji, svi to tako prihvataju i tako zive... zato vecina ljudi i ode preko, gde neko ceni RAD, TRUD, ISTRAJNOST i to fino i plati pa covek moze pristojno da zivi... e tamo veza ne pomaze nikako ;)

Tamo ne pomaze toliko, ali ovde znaci sve.
Zalosno je kada se prihvataju stvari koje srozavaju coveka kao energetsko bice.

ako neko ima razumevanja za razlicitost imam ja. i razumem da mislis drugacije. ali tvoja prica nema smisla. meni si pokazao da masas stvar... tako da severni decace ovde tvoja prica ne pali i s toga mislim da bi trebalo da svi ostanemo nemi na tvoje postove jer pak oni nikakav odgovor i ne traze i da se lepo vratimo temi.
draga generacijo puno vas volim bas zato sto znam da ako nista da cemo bar da pokusamo!!!!
p.s. 99% sam nasla stan!!!!!! jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

Ajd ovako, necu da vidim teme vrste ta i ta generacija... godiste..... dakle evo teme gde mozete da pisete sta upisujete, koja ste generacija, stvarno nema smisla za svaku generaciju otvarati temu!
Nadam se da sam bila jasna?

n-a-t-a

ako neko ima razumevanja za razlicitost imam ja. i razumem da mislis drugacije. ali tvoja prica nema smisla. meni si pokazao da masas stvar... tako da severni decace ovde tvoja prica ne pali i s toga mislim da bi trebalo da svi ostanemo nemi na tvoje postove jer pak oni nikakav odgovor i ne traze i da se lepo vratimo temi.
draga generacijo puno vas volim bas zato sto znam da ako nista da cemo bar da pokusamo!!!!
p.s. 99% sam nasla stan!!!!!! jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

Ne, ti nemas razumevanja za razlicitost.Nadam se da ces razumeti jednoga dana.
Kada bi mogla sebe da vidis sa odredjene distance videla bi koliko si smesna (ne zelim da vredjam).
Ali tolika odbojnost prema novim idejama nece od tebe naciniti coveka sa vizijom.
Nasla stan, koliko je to nizak nivo ti ne mozes ni da pojmis.Pokusaj da uvidis sustinu, nemoj gledati tako plitko.Moras postati jedno sa idejom.
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Sta to znaci?Usklik zadovoljstva?Zadovoljna sto si pronasla stan.A da li si ti osetila taj stan, njegovo okruzenje, vibe...

Ajd ovako, necu da vidim teme vrste ta i ta generacija... godiste..... dakle evo teme gde mozete da pisete sta upisujete, koja ste generacija, stvarno nema smisla za svaku generaciju otvarati temu!
Nadam se da sam bila jasna?

n-a-t-a

Zasto ti plasis korisnike?Mislis da imas moc pa sada pokazujes svoje pravo lice.Svako ima pravo da otvara temu koju hoce.Svi su ljudi razliciti i ako treba ima svako da otvara novu temu posebno sa sebe.

Nisi bila uopste Jasna, ti si N-a-t-a.:hahaha:

Zasto ti plasis korisnike?Mislis da imas moc pa sada pokazujes svoje pravo lice.Svako ima pravo da otvara temu koju hoce.Svi su ljudi razliciti i ako treba ima svako da otvara novu temu posebno sa sebe.

Nisi bila uopste Jasna, ti si N-a-t-a.:hahaha:

A ja imam pravo da zatvorim, obrisem itd temu koju hocu, i ja ne plasim nikog Severko samo kazem da se neka pravila ipak moraju postovati :bye:

A ja imam pravo da zatvorim, obrisem itd temu koju hocu, i ja ne plasim nikog Severko samo kazem da se neka pravila ipak moraju postovati :bye:

E pa ne moze to tako.Nemas prava da radis sta hoces.To nije u redu.Ali nazalost takav je sistem vrednovanja u ovoj drzavi.Svi kada se popnu na brdasce misle da su vlast.
Po sistemu Videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.
:bye:

joooooooooooooj, kako smara ovaj Distancirani!!!! Ubijas! Vidis da se niko ne lozi na tvoje gluposti, iskuliraj malko... nato, podrzavam sto si prilepila... ;) Uspesna mlada dama :)))
A umes li da banujes 'nekog' sa teme? :D

E pa ne moze to tako.Nemas prava da radis sta hoces.To nije u redu.Ali nazalost takav je sistem vrednovanja u ovoj drzavi.Svi kada se popnu na brdasce misle da su vlast.
Po sistemu Videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.
:bye:

Pre svega ja ne mogu i ne radim sta hocu sve ja po pravilima ah da neka pravila se opet citaju izmedju redova, ma sigurna sam da znas par logicnih zakljucaka.... :idea:
Ali ako Decak opet ne konta neka malo obnovi gradivoooo :kafa:

Znam decka '88 koji je upisao ekologiju na bioloskom, bio 1 godinu, razocarao se i od oktobra pocinje na veterini. priznace mu par ispita, ali je polagao prijemni. Iskreno, ne znam konkretne razloge, ali cim je odustao...

Nisam kompetentna da pricam o ekologiji,posto zaista nikoga ne poznajem ko je to konkurisao,ali se nemoj obazirati na ovako glupe komentare pojedinaca.
Jedan decko se razocarao,odustao,cim je on odustao znaci da nije bilo dobro.Au,sta je sa objektivnoscu danas?
Mozda taj momak nije ucio,nije mu se svideo program,hiljadu je mozda..I sve je to SUBJEKTIVNOST,misljenje pojedinca.Ne dozvoli da se tvoje misljenje zasniva na tome,kao od ovog koji ostavlja komentar.
Zar si toliko labilan,@baronche?

Pitala je sta mislimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Misljenje moze da bude subjektivno ili objektivno! Moje je subjektivno, zasnovano na nekoj vrsti iskustva, i imam pravo da ga postavnim kao takvo! I ti, posto ne znas ni jedan razlog, tebi je tu 10000000 mozda... Labilan???? Znas li ti uopste sta znaci labilan??

e ljudi sta mislite o ekologiji na bioloskom?
Poznajem osobu koja je upisala taj smer ove godine. Rekla bih da je prilicno perspektivan, tj. da od smerova na Bioloskom ekolozi imaju najbolje sanse za zaposlenje van prosvete. Dosta terenskog rada (studenti ostalih smerova vise rade u laboratoriji). Prve dve godine svi smerovi imaju iste predmete, tj. smer na upisu biraju samo formalno, a kasnije se opredeljuju za razlicite izborne predmete na osnovu kojih se specijaliziraju za opstu/molekularnu/ekologiju. Za prijemni polazes test na zaokruzivanje, sve 4. godine biologije prirodno-matematickog smera (ali to si verovtano vec znao/la). Njihov forum: http://www.biolozi.net/forum/ Nadam se da sam pomogla... ;)

Ja upisala engleski...

@SeverniDecak: Znaci, sto kaze Homer Simpson, "the lesson is - never try"? :hahaha:

Nisam kompetentna da pricam o ekologiji,posto zaista nikoga ne poznajem ko je to konkurisao,ali se nemoj obazirati na ovako glupe komentare pojedinaca.
Jedan decko se razocarao,odustao,cim je on odustao znaci da nije bilo dobro.Au,sta je sa objektivnoscu danas?
Mozda taj momak nije ucio,nije mu se svideo program,hiljadu je mozda..I sve je to SUBJEKTIVNOST,misljenje pojedinca.Ne dozvoli da se tvoje misljenje zasniva na tome,kao od ovog koji ostavlja komentar.
Zar si toliko labilan,@baronche?

e hvala na lepim recima. mada ja jos nisam odlucila sta da upisem.:???: medicina? fasper? ekologija? ma pojma nemam...

Poznajem osobu koja je upisala taj smer ove godine. Rekla bih da je prilicno perspektivan, tj. da od smerova na Bioloskom ekolozi imaju najbolje sanse za zaposlenje van prosvete. Dosta terenskog rada (studenti ostalih smerova vise rade u laboratoriji). Prve dve godine svi smerovi imaju iste predmete, tj. smer na upisu biraju samo formalno, a kasnije se opredeljuju za razlicite izborne predmete na osnovu kojih se specijaliziraju za opstu/molekularnu/ekologiju. Za prijemni polazes test na zaokruzivanje, sve 4. godine biologije prirodno-matematickog smera (ali to si verovtano vec znao/la). Njihov forum: http://www.biolozi.net/forum/ Nadam se da sam pomogla... ;)

Ja upisala engleski...

@SeverniDecak: Znaci, sto kaze Homer Simpson, "the lesson is - never try"? :hahaha:

eto vidis ni engleski nije los:think: joj boze pa stvarno ne znam da upisem. cula sam od ostalih po forumima a to je da je dosta njih zavrsilo ekologiju i nema posao. mada dok je ja zavrsim za jedno 5 godina mozda tad vec uveliko bude bilo, ko zna... mislim neko ko je pre 15 god. upisivao elektrotehniku mora da je znao da ce to biti posao buducnosti:think:
ipak, ko je pre 15 godina uopste imao i kompjuter? mozda par ljudi...

Da, da, treba spojiti lepo i korisno, tj. ono sto te zanima sa onim sto moze da donese lovu, znam pred koliko si teskim izborom. Jos ima vremena, odlucices... ;) I anglista je sve vise, ali se ja tesim time da za strucnjaka uvek ima posla... bar se nadam. :D

Jos nesto u vezi sa ekologijom: ako to budes odlucila, obavezno idi na pripreme koje fakultet organizuje tamo negde od marta. Mnooooooogo znaci.

Back