***Una***
Obećava
- Poruka
- 65
Eh lepo je cuti i videti nekoga sa entuzijazmom, sa poletom, sa verom u sebe, kako zraci dok govori i veruje u to sto govori, ali sve je to daleko od stvarnosti.
Tvoj uspeh ili neuspeh skoro da uopste i ne zavise od tebe, to ti odredjuju oni koje ti, ja i niko videti ne moze.
Mi samo putujemo, ali i to je privid.
Bojao se neko ili ne da ide dalje, nije relevantno jer niko nikada nikuda ne ide.Mi konstantno ostajemo zarobljeni u proslosti.Camimo cekajuci buducnost, ali nje jednostavno nema.Zivimo u iluziji i verujemo da cemo tamo negde nekada stici, ali to je varka.Mislimo da smo u sadasnjosti., ali nismo.Svi mi zivimo proslost, a da toga i nismo svesni.A s obzirom da, sire gledano, nema ni proslosti, mi uvidjamo da uopste i ne zivimo.Dakle nas i nema.Ti mislis, mada pitanje je da li to ti mislis ili neko(nesto) drugo, da egzistiras, ali to je samo umetnuto da bi ti verovao.A, istina je da tebe, nas nema.
![]()
svet nije nikakv osim onakav kakvim ga ti ucinis i vidis. to je tvoj svet. moj je drugaciji. moj svet zavisi od mene. izuzetno cenim i volim svoju proslost i naravno da bez nje ne bih bila ovo sto sam sad. nju nosim i ona mene nosi svaki dan. buducnost ce imati onaj ko veruje u nju, isto tako i zivot...