- Poruka
- 11.007
A noć ko noć
ona će doć
i proć
![]()
Otišla je - e, pa neka,
ona ode - druga čeka …
Tako je od pamtiveka -
nije tuga za čoveka …

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A noć ko noć
ona će doć
i proć
![]()

Dženi,ovaj tvoj rešio pa rešio,a?
Ma pusti budalu,neka ide....![]()

Pisao sam više puta.da je brak veliki kompromis i uzajamno razumevane obe strane.Normalno tu je i strastven sex.Dugo sam u braku i nije to vise toliko strastveno,ali ima dana kao da je iz pocetka braka.Ako volite svoju suprugu ili muža,sve je moguće i u kasnijim danima.
Pisao sam više puta.da je brak veliki kompromis i uzajamno razumevane obe strane.Normalno tu je i strastven sex.Dugo sam u braku i nije to vise toliko strastveno,ali ima dana kao da je iz pocetka braka.Ako volite svoju suprugu ili muža,sve je moguće i u kasnijim danima.
Nisam ja otvorila temu, nešto si pobrkao
A moj ne želi nigde od mene![]()

Ako je sex jedini razlog za brak onda bolje da ostanem neženja - više ću da imam sexa, a i neće me smoriti dosada ...
Nije tu samo sex,još mnogo stvari treba da se poklope da bi par imao solidan brak.Ima tu i trzavica,ali ih treba znati prevazići.Kompromis je veoma širok pojam.

Prekomeran sex. Suljo, sine, javi se![]()
Ubedi nas još da je to nekome ubilo brak
pa da se razilazimo
Ubedi nas još da je to nekome ubilo brak
pa da se razilazimo
Koliko puta si mi zene rekle: "Prestani molim te, ne mogu vise, sve me boli, sutra necu moci da ustanem i idem na posao!"![]()
brak ubija to što su ljudi u braku.. da nisu u braku, ne bi ni imali šta da ubiju.. vrlo prosto..

Brak ubija zensko smanjeno vreme provedeno u kuhinjibrak ubija vrijeme Koje prolazi i nemanje volje da se opet pronadjete
Brak ubija zensko smanjeno vreme provedeno u kuhinji