- Poruka
- 10.557
Voleo sam je, voleo k`o Boga, a ona, žena k`o žena, pakao napravi od života moga ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voleo sam je, voleo k`o Boga, a ona, žena k`o žena, pakao napravi od života moga ...
Kaze" Kad je volim ona me jebbe, kad je jebbem ona me voli"Ženi dadneš dušu, srce, daš joj sve, a žena, k`o žena, opet vara te ...
To bi volela svaka žena, ali nije dovoljno da muškarac bude intelektualac, tj. obrazovan. Mora da je i sišao sa Olimpa...pa da joj posle svih ponuđenih đakonija i uraganskog seksa bridi mozak pet dana... a, takvih izgleda da nema...osim u pustim željama...Mislim da u seksualnim odnosima,ne treba mnogo filozofirati.Zene u srbiji (bar u srbiji),uglavnom ne traze od muskarca (kandidata za muza),da je mnogo pametan.
Znaju one vrlo dobro,da je sa tupavim priglupim muskarcem,mnogo lakse "rukovati",nego sa inteligentnim.Intelektualac muskarac,tarzi pre svega kvalitetne seksualne
odnose.Obrazovan muskarac,ocekuje da zena koja hoce da se uda za njega,ima odlicno poznavanje seksualnih djakonija.Nije vazno,da zena zna da kuva i pravi neke glupe pekmeze,zimnicu,da pravi kolace svake nedelje.! Ne ! Obrazovan muskarac,hoce zenu,koja ce ga prilikom seksa,odvesti u nebo,koja ce mu seksualnim
majstortsvima pomutiti um.Zene domacice,dobre kucanice vrednice...to su zene za primitivne uboge muskarce sa tetovazama i stomakom do kolena.Cene se samo zene,
koje mogu celu noc da provedu u menjanju poza i uraganskom seksu,posle cega ce muza tri dana da bride testisi.![]()
Znaš li engleski - biće da ćemo se na njemu bolje razumeti ?...odrugostanjis zensku
po drugi put
i mora brak
a ti si patrijarhalac
i onda te brakovi,- krenu...![]()
Evo - ja znam. Objasni mi šta je tu smešno, osim što je glupo to što si napisao... English language, please!Znaš li engleski - biće da ćemo se na njemu bolje razumeti ?![]()
Ubila bi se kad bi morala “da budim” lavahirajgoagain - Jeste.Potpuno si u pravu.Po sto puta cu reci.Samo zene su krive,sto tokom godina brak pocinje da lici na zabokrecinu.Brak ubijaju zene,na taj nacin,sto kod muskarca,svesno (ili nesvesno),ubijaju seksualni nagon.Zasto ubijaju,upitaces se? Pa zato,sto seksualni odnos sa muzem,"odradjuju" na cinovnicki nacin. Bez strasti,
bez posebnog angazovanja.Muskarca treba seksualno inspirisati.Uloga zene u seksu,ne treba da bude pasivna (a one to u braku,tako "odradjuju seks). Zena mora
pre samog seksa,da muskarca dovede do stanja erektilne uzbudjenosti,jer on mora da bude nadrazen,da bi mu polni organ bio u "radnom"stanju,tj.podignut i spreman
za prodiranje.Medjutim,nema nista gore,nego kada zena pre i za vreme samog seksualnog cina,misli recimo,kako ce da ostavi zimnicu,ili kako ce da okreci stan.
Te trivijalne stvari,treba pre vodjenja ljubavi,"zakljucati" u svoju potsvest,i baciti se na oralnu,manuelnu i svaku drugu delstnost,a sve u svrhu nadrazivanja svog
muskarca muza,kako bi od lenjog "macka",stvorila ljutog seksualno napaljenog LAVA U KREVETU !![]()
Šta ti to znači: "Govek NIJE MONOGANO BICE!" ?Bak ubija DOSADA, JEDNOLICNOST, NEDOSATATAK PROMENA....
Govek NIJE MONOGANO BICE!
Slazem se.Dodje s godinama.
Pomiriš se sa tim ili tražiš mladjeg.
Replika!To bi volela svaka žena, ali nije dovoljno da muškarac bude intelektualac, tj. obrazovan. Mora da je i sišao sa Olimpa...pa da joj posle svih ponuđenih đakonija i uraganskog seksa bridi mozak pet dana... a, takvih izgleda da nema...osim u pustim željama...
Za brak su dovoljne i skromnije želje.
Ovde ste dovoljno pisali o sebi, tako da smo uvideli da niste bili u braku. Kako mogu osobe koje nisu u braku da tvrde bilo šta u vezi braka?Lično mislim da brak najviše ubija dosada … Kada nestane blago-umilnih reči nastane tama ravnodušnosti, a to vodi u ponor razočarenja ...
Ispada da taj intelektualac, obrazovani dvoglavi lav, treba da bude centar i njenog svemira, ne samo sopstvenog... I tu je kurcšlus! Ona je centar svog svemira i želi da bude centar i njegovog. Želi da je on uvek spreman za nju, dotaknut samo pogledom...hirajgoagain - Jeste.Potpuno si u pravu.Po sto puta cu reci.Samo zene su krive,sto tokom godina brak pocinje da lici na zabokrecinu.Brak ubijaju zene,na taj nacin,sto kod muskarca,svesno (ili nesvesno),ubijaju seksualni nagon.Zasto ubijaju,upitaces se? Pa zato,sto seksualni odnos sa muzem,"odradjuju" na cinovnicki nacin. Bez strasti,
bez posebnog angazovanja.Muskarca treba seksualno inspirisati.Uloga zene u seksu,ne treba da bude pasivna (a one to u braku,tako "odradjuju seks). Zena mora
pre samog seksa,da muskarca dovede do stanja erektilne uzbudjenosti,jer on mora da bude nadrazen,da bi mu polni organ bio u "radnom"stanju,tj.podignut i spreman
za prodiranje.Medjutim,nema nista gore,nego kada zena pre i za vreme samog seksualnog cina,misli recimo,kako ce da ostavi zimnicu,ili kako ce da okreci stan.
Te trivijalne stvari,treba pre vodjenja ljubavi,"zakljucati" u svoju potsvest,i baciti se na oralnu,manuelnu i svaku drugu delstnost,a sve u svrhu nadrazivanja svog
muskarca muza,kako bi od lenjog "macka",stvorila ljutog seksualno napaljenog LAVA U KREVETU !![]()
Pa u tim brakovima zena nadje sex sa straneIspada da taj intelektualac, obrazovani dvoglavi lav, treba da bude centar i njenog svemira, ne samo sopstvenog... I tu je kurcšlus! Ona je centar svog svemira i želi da bude centar i njegovog. Želi da je on uvek spreman za nju, dotaknut samo pogledom...
I da vas pitam: šta se dešava u braku kada muž oboli od makar benignog uvećanja prostate, pa mora hirurški da je odstani? Muškarac koga vi protežirate u vašim fantazmagoričnim pisanijama gubi smisao postojanja, ne samo u braku, već i sam za sebe...Vidite, tu nastupa ona glupača o kojoj govorite u pejorativnom smislu...ona dobrica koja zna da kuva, čisti, briše, vodi računa o deci, kući i mužu koga voli...bez obzira koliko taj brak postaje težak i njoj i njemu...Budite sigurni da brak, onaj iz vaših pričica ne postoji, ali postoji brak u kome i ljubav i prijateljstvo i ljudskost održavaju život i kakvu-takvu sreću...
Predlažem vam da vaše pričice ponudite nekom sexi časopisu za paljevinu muškaraca...možda uzmete i neku ćinticu od glupaka...
To su veoma teške situacije u brakovima i za žene i za muževe...Ishod takvih brakova zavisi isključivo od zrelosti partnera, ljudskosti, empatije, povezanosti i uzajamne ljubavi...sva rešenja su teška...Pa u tim brakovima zena nadje sex sa strane
Hteo to muz ili ne
Iskreno, ja bih to saopstila svom muzu, bez ustezanja. Mada bi pre ocekivala da on meni kaze da slobodno nadjem nekoga za te stvari, onda bi mozda zbog grize savesti i ostala bez sexa
U svakom drugom slucaju, uvreda je ocekivati da neko nema sex jer drugi ne moze. Kad bi se usprotivio to bi zaista bila uvreda za moje bice, i kraj.
Isto se naravno podrazumeva sa moje strane.
Ne volim da se iko pati zarad mene, volim da su osobe koje su sa mnom srecne
Zrelost se i ogleda u tome da jedno drugo ne sputavamo. Ne vezujemo.To su veoma teške situacije u brakovima i za žene i za muževe...Ishod takvih brakova zavisi isključivo od zrelosti partnera, ljudskosti, empatije, povezanosti i uzajamne ljubavi...sva rešenja su teška...
E, da! Ne želim da plašim nikoga, ali epidemija oboljenja prostate u Srbiji je evidentna. Psihološke traume koje muškarci trpe zbog impotencije su skoro nerešive...Bolest sve više napada mladu populaciju muškaraca...
Ovo sam napisala zato što smatram da treba ceniti i brak i zdravlje kao visoko rangiranu sreću koja nam je podarena i u kojima nema mesta primitivizmu
valjda svi sebicnjaci tako govoreZrelost se i ogleda u tome da jedno drugo ne sputavamo. Ne vezujemo.
Zar bi ja trebala da budem srecna ako ne mogu da imam odnose sa svojim muzem, i da uzivam dok ga gledam godinama kako se muci i pati zbog neke “verne” ljubavi?
Ne bih volela ni da oseca grizu savesti kad nadje neku za sex.
Prosto je.
Zivot je jedan.
Zasto bi dozvolili da nas neko zarobi?