Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Та минхенска је иста као бечка, само је намазана реном и сенфом испод похераја.
Узео данас килу и по свежег рена, опрао, сутра ћу га изрендисти(уствари Џена:mrgreen:)
Упакујем га у стакленке од 720грама и прелијем хладно цеђеним уљем да не оксидише, може да стоји месецима али га поједемо часом!

Узео данас килу и по свежег рена, опрао, сутра ћу га изрендисти(уствари Џена:mrgreen:)
Упакујем га у стакленке од 720грама и прелијем хладно цеђеним уљем да не оксидише, може да стоји месецима али га поједемо часом!

Имам теглицу рена у фрижидеру и често узмем кашику истог, онако, на голо.

Сјури ми се до мозга и назад, претходно га изоштривши. :mrgreen:

u ren ide sirce a ne ulje

u ren ide sirce a ne ulje
Иде ако га конзервираш нпр у Лерни.
Овако је сасвим пресан, без сирћета, соли, бибера... уље служи само да га одвоји од кисеоника да не оксидише.
Иначе конзервирањем губи љутину, али овако пресног кад га унесеш протресе, што вели електрика и мозак, и што бих ја додао синусе, нос и цео пробавни тракт!

Не треба гледати ове кухињске канале у пола ноћи. Човек добија разне непогодне идеје.

Где да нађем сад беле кобасице, минхенску шницлу, црно пиво и остале красоте.

aha, nisam to znala...jela sam samo onaj sa sircetom...eto i u ove sitne sate moze svasta da se nauci :)
Тај са сирћетом(сољу и још по којим зачином имаш и индустријски), али пробај овај пресни, рецимо кафену кашичицу ујутро на празан стомак... мало се одвојиш од стварности на неколико секунди, али си потом ко нова и гладна ко зли вук.
За децу нећеједе старије од бар три године пола кафене кашичице(ако неко успе да их убеди!!!) отвара апетит до коске!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back