Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Ja se sećam šta si mu rekla, a on se posle toga bacio u akciju.Ma kad muz pocne da se licka I micka to je znak za uzbunu![]()
Covek nema vise stomak -svalera se garant![]()
Znači moj se sprema u švaleraciju!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se sećam šta si mu rekla, a on se posle toga bacio u akciju.Ma kad muz pocne da se licka I micka to je znak za uzbunu![]()
Covek nema vise stomak -svalera se garant![]()

Или немања критеријума као нпр......da je prihvatanje svega i svačega
odraz slabog karaktera!
...da je prihvatanje svega i svačega
odraz slabog karaktera!

O tome kako su Srbi sampioni sveta u vaterpolu.
O tome kako su Srbi sampioni sveta u vaterpolu.
Нехумано колико доминирамо.![]()

Sacu mojim *drugaricama* iz Zg da pustim poruku hihih malo cu da se nasladjujem
Van svake pameti , najjaci smo bar duplo od ostalih ...Ko prati ovo prvenstvo i vaterpolo ovo je u rangu americkog drim tima u Barseloni , znaci toliko dominantno da se svi skupe i opet ne bi mogli da nas pobede .![]()
Ja se sećam šta si mu rekla, a on se posle toga bacio u akciju.
Znači moj se sprema u švaleraciju!![]()
И Грчка је направила велики успех.
A Ruski komentator je kralj , videces za koji dan na yt![]()
Upravo sam saznala da je jako nekulturno kad pitas kog pola je dete kad je zena trudna... i sad malo razmisljam o tim nekulturnim pitanjima i nista mi vala niije jasno..
Nekukturno je kad su iskompleksirani roditelji u pitanju, ali za to moras imati njuh.
Kao i kod pitanja, koji rodjebdan po redu je u pitanju?
Pa ne razumem... sta sad, dodje kaze da je trudna i ja treba da kazem super i skrenem temu... ne kapiram..
Msm nije kao da me to uopste zanima, ali eto iz pristojnosti, pitas, das znacaj tome... sta znam...

To tI je zivotno iskustvo. Vremenom ces razaznati kome ne treba postavljati takva pitanja, a kome mozes bez problema.
Karadjordjeva snicla i casa vina sad dok gledam u zvezdano predivno nebo bi mi tako prijali.

e aj bih sad jednu becku sniclu![]()