Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
...da je prihvatanje svega i svačega
odraz slabog karaktera!
odraz slabog karaktera!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da me ova Schumacherova fotografija podsjetila na Stevicu:
![]()
čudim se
mama tata i ćerka
http://www.24sata.rs/zamka-za-roditelje-ovo-je-prva-zajednicka-fotka-kris-i-kejtlin-dzener/16280
virus mozga
Uživaj i pridruži mu se.Sta cu sad
I sta cu sutra
Zasto ljudi mrze svoje rodjendane?
Paprika ili nesto drugo?
Da l ima pavlake?
Kako mi se muz prozgodnio bas je lep samo sto smara sad s tim svojim nacinom zivota I tera I mene
Što se dete ne javlja...![]()
Ne jede testo ni slatkoRazmišljam o mom gradu, koliko ga volim.
Sinoć sam šetala po najlepšoj varoši na svetu i posmatrala je, dugo nisam tako uživala u njenim mirisima, zvucima, žamoru, živosti, pitomosti i gostoljubivosti.
Mnogo lep grad, mome srcu drag.
- - - - - - - - - -
Uživaj i pridruži mu se.
Moj se opet bacio na hemiju, bez aktivnosti, hoće da me poludi.![]()
Macka vec par dana trese glavom na jednu stranu... pogledam joj sad usi, nista... nemam pojma... al' zabrinula sam se...
Mozda je nesto neuroloski, tako je moj macak prosle godine, pa ispalo mozdani udar.
Koliko znam ni ti ne jedeš testo ni slatko.Ne jede testo ni slatkopravi sam dezodorans Kreme za suncanje I jede semenke za dorucak
Je l vidis ti mene u tome ?![]()
Сем можда неких егзотичних раса мачке се не купају, поготово ако живе у стану.Njoj je počelo posle kupanja, ali da... sad sam se dodatno isparanoisala...
Koliko znam ni ti ne jedeš testo ni slatko.
Njega pusti da bude kreativan, a semenkama hrani golubove.![]()
Nisam gledala šta si jela, ali sam videla šta si pila.Pa ko je jeo hleb one veceri ?ma ja mogu sve sto me ne smara I sto zelim
Nego ja sad kontam da on to hoće da se ti opet zaljubiš u njega.Nisam gledala šta si jela, ali sam videla šta si pila.
Rekla si da ne jedeš testo, a malo hleba nije na odmet.![]()
Zavijeno je kukavički.razmišljam da li više volite u zavijenoj formi ili da vam ga bacim u rebra...direkt ?
Nisam gledala šta si jela, ali sam videla šta si pila.
Rekla si da ne jedeš testo, a malo hleba nije na odmet.
- - - - - - - - - -
Nego ja sad kontam da on to hoće da se ti opet zaljubiš u njega.![]()