Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bez sumnje imam viska vremena, ali, evo, trenutno razmisljam o sminki na ovim fotografijama Brigitte Bardot i Mirele Holy :) :

Brigitte-Bardot-in-1968.jpg

mirela_holy~2.jpg

Razmišljam o tome kako čovek može da jede azijsku hranu sa nudlama koje beže iz viljuške niz bradu kao žive gliste, a da bude pristojan i sačuva dostojanstvo naročito ako obeduje na javnom mestu?

moze, ja uvek jedem stapicima, kad jedem kod kineza...i pada mi na pamet i kuci da pocnem da koristim stapice, hrana je mnogo ukusnija kada se jede drvenim stapicima, nego metalnim kasikama i viljuskama.

Ja ih obozavam...i cesto jedem sto kuci sto u kineskim restoranima...i pravo ti kazem ocu da uzivam u uklopi ne da mislim na okolinu...ja ne gledam po restoranu ko kako jede, ne znima me, a ko zvera i merka ko kako jede eto mu neka se zabavlja dok se ja prasim migoljecim nudlama, hebe mi se
Pravda za nudle :lol:
Samo ti njupaj i uzivaj, briga te na sta licis
Ja ih ne motam ko spagete, nije mi gust tako

Highlanderu, nadam se da si medju raznim ljudima i ti cuo taj popodnevno-vecernji razgovor... Pa da ga ne prenosim kompletno, hajde samo da napisem (mali dio) da razmisljam zbog cega me je Ena Begovic, glumica koja je postala zvijezda s filmom Pad Italije podsjetila na Blanku Vlasic.

156full.jpg

MTAI3nOP_400x400.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back