Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmisljam do koje mjere se razularila osoba ili osobe koje mi prepravljaju postove. Dakle, pominjala sam taj svoj problem vec ranije, on je konstantan, bez prekida. Dok pisem tekst dogadja se da neko pravi prepravke dok jos pisem post ili neposredno prije slanja. Nekad su te prepravke bile vece, nekad manje, ali su dosad bile ogranicene na nekoliko takticki rasporedjenih slova ili rijec, a danas je ta pojava dozivjela vrhunac. Ovaj put samo prepravljanje posta nije bilo dovoljno, bilo je potrebno i da me se naocigled napravi budalom. Dakle, ovdje je kopija mog posta s rupe. U tekstu koji sam ja napisala pisalo je "prvi put u prethodnom postu koji mi je cenzurisan". Za cenzuru i prepravljace porucujem da cu ovaj tekst kopirati, sacuvati i objavljivati sve dok cenzori divljaju.

Sad kad sam htjela da kao dokazni materijal kopiram doticni post s Rupe (gdje je prvobitno objavljen) post je nestao. Ipak, nadam se da ima i onih koji su ga tamo procitali. Na temi je objavljen kao besmislica, kao, pitanje sam pojasnjavala prvi put u prethodnom postu, drugi put u postu prije ovoga.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back